Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » TRANSRODNI OTAC NAPUSTIO 7 DJECE DA BI POSTAO ’6-GODIŠNJA DJEVOJČICA’

TRANSRODNI OTAC NAPUSTIO 7 DJECE DA BI POSTAO ’6-GODIŠNJA DJEVOJČICA’

Stefonknee-WolschttTransrodnI otac je napustio sedmero djece i započeo novi život kao “6-godišnja djevojčica”, što neki liberali slave kao svijetli primjer različitosti

46-godišnji Stefonknee (izgovara se “Stephanie”) Wolschtt je bio profiliran kroz brojne medije nakon što je on/ona otkrila svoju priču u video intervjuu za transrodni projekt.

Wolschtt se sada odijeva i pretvara kao da je 6-godišnja djevojčica sa svojom usvojenom obitelji nakon što je dao ultimatum svojoj bivšoj supruzi, koja je rekla “prestanu biti trans ili ću te ostaviti”.

Wolschtt je odlučio napustiti svoj 23-godišnju brak zajedno sa svojih sedmero djece i sada ispunjava svoju ulogu kao “mala sestra” za najmlađe unuke njezinih novih roditelja.

Ako imate problema pokušavajući shvatiti ovo ludilo, ne brinite, video u nastavku će vam razjasniti sve.

“Usvojio sam mamu i tatu koji su potpuno zadovoljni samnom kao malom djevojčiom i njihova djeca i njihovi unuci su me potpuno podržali”, rekla je Wolschtt, koji je izvorno odlučila biti 8 godina stara, ali se onda odlučila biti 6 godina djevojčica kako bi mogla biti najmlađa.

“Imamo lijepo vrijeme uz druženje, mi bojamo i crtamo, radimo ono što djeca rade – to se zove terapija igre”, rekao je Wolschtt.

 

Isječak je dobio više od 460.000 pogleda, ali povratne informacije su većinom negativne, a komentari su u potpunosti onemogućeni na ovom video zapisu.

Nekoliko liberalia su reagirali izražavajući potporu Wolschttu i slaveći njegovu priču.

Pogledajmo njegovu priču:
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(infowars.com,youtube/uredio:nsp)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , ,