Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » GLOBALNA KRIZA, PREPPERS » AMERIGEDDON: SIN CHUCK NORRISA REŽIRAO FILM KOJI IZLAŽE PLAN GLOBALISTICKOG PREUZIMANJA

AMERIGEDDON: SIN CHUCK NORRISA REŽIRAO FILM KOJI IZLAŽE PLAN GLOBALISTICKOG PREUZIMANJA

amerigeddonRedatelj, sin Chuck Norrisa otkriva trailer za film kojeg Hollywood ne voli, a govori o uspostavi novog režima u Americi

Crna upozorenja na ono što može biti naša budućnost kada globalistickoa teroristička organizacija usklađena sa Ujedinjenim narodima onemogući SAD-u dostupnost električne mreže i proglasi izvanredno stanje, piše Infowars.

AMERIGEDDON nam prikazuje situacije kada terorističkog napad sprži cijelu električnu mrežu u zemlji i povuće građane u kaos, mladi vojni časnik i elitna skupina moraju se udružiti i uzvratiti borbu protiv skrivenih sila koje prijete pretvoriti Ameriku u policijsku državu.

Prema filmu biti će potrebna grupa patriota naoružani sposobnostima preživljavanja i ostacima Drugog amandmana kako bi spoasili Ameriku i povratili svoju slobodu.

“Amerigeddon” je film zabranjen od strane Hollywooda i kojeg globalisticke elite ne žele da vi vidite.

Film će biti objavljen u kinima u Teksasu na 2. ožujka, na dan nezvisnosti Teksasa, film će vidjeti tek šira publika kasnije.

Ovaj akcijski film raščlanjuje kako će vlada koristiti krizu da bi preuzela vlast od građana, i kako Amerikanci uzvraćaju borbu i obnavljaju svoju republiku.

Film također istražuje pitanja: Što se događa kada se američkim vojnicima naredi da otvore vatru na američke građane? Da li oni slijede vrhovnog zapovjednika ili Ustav?

Film nipošto nije mašta, već surova realnost koja se već nazire u Americi kroz zakone koji se svakodnevno donose na štetu građana.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(preveo:mag.A.B./uredio:nsp)

Filed under: GLOBALNA KRIZA, PREPPERS · Tags: , , , , , , , , ,