Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Zapad ne zna što će sa ljudskom dušom, a Islamska država mami duše iz cijelog svijeta

Zapad ne zna što će sa ljudskom dušom, a Islamska država mami duše iz cijelog svijeta

islamska-drzava-jihadMoram priznati da sam ih u početku omalovažavao

Piše: Eduard Limonov

Zbunile su me njihove sandale, brade i široke hlače na vjetru i crni barjaci dječje piratske republike. Automati su izgledali kao igračke, oni kao da su režirali rok-operu u iračkoj i sirijskoj pustinji.

Odsječene glave Amerikanaca i Japanaca također mi nisu mnogo značile. Iskreno govoreći, ja nisam obožavatelj Amerikanaca, Japanci mi se također ne dopadaju. Oni su (Japanci) tijekom Drugog svjetskog rata ubili 17 milijuna u Aziji, nisam naročito želio ih žaliti.

Međutim, kada je kalifat raznio ruski avion iznad Sharm el-Sheikha (razumije se, svoj narod je najbliži), shvatio sam da mi imamo posla sa đavolskim mnoštvom.

Naravno, mi ih bombardiramo u Siriji i prilično smo ih pritegnuli, ali kao odgovor – oni mudro dolaze tamo gdje ih ne očekuju.

Pojavili su se u Maliju, na drugom kontinentu. Udarili po francuskom Parizu, u samo srce, 130 leševa. Dvoje njihovih samoubojica postreljali su u Kaliforniji 14 ljudi. U londonskom metrou njihov psihopata iskočio je s kosom smrti i uzvicima: “Za Siriju!”.

Ipak, glavno je što se po medijima pronijela vijest da je kalifat zauzeo četiri provincije na istoku Afganistana.

Kao prvo, to je pored nas, a to je Centralna Azija gdje se brine još sovjetski Karimov i Nazarbajev i samo treba prinijeti šibicu, sve će planuti!

Američka vojska još ostaje u Afganistanu, ali je nje tamo malo, a kadar talibanskih formacija vjerojatno lako prelazi pod barjake crnog kalifata (uzgred, koji je razlog naših medija da zamjene Islamsku državu s Daisom, kako se ona naziva po-arapski? Oni su osnovali kalifat, oni imaju kalifu Al-Bagdadija – znači, zovite ih kalifat, to je njihov endonim).

Iz Ovalnog kabineta u Bijeloj kući Barack Obama obratio se preko televizije javnosti.

On je govorio o Afganistanu, govorio je i o Siriji.

On je iznio besmislen, ako ćemo otvoreno, glup prijedlog. On je izjavio: “Prekid vatre u Siriji omogućit SAD, njihovim saveznicima i Rusiji da se bore sa bojovnicima Islamske države”.

A Islamska država, da li će također prekinuti vatru? Ne, naravno, neće prekinuti. Ona će krenuti u ofenzivu na one koji su prekinuli vatru, ubijeti ih, osvajati im teritorij.

I drugi sudionici tog kaotičnog građanskog rata s primjesom intervencija neće prestati se međusobno ubijati, preciznije, svi neće prestati ubijati sve. Tek kad se pobijedi kalifat – biti će moguće da se uz veliki trud organizira prekid vatre.

Jasno je da je Obama bio dužan nešto predložiti. Ali, zašto predlagati neostvarivu besmislicu?

Da bi u svijetu rekli: “Eto, predsjednik Sjedinjenih Država iznio je prijedlog!”

I rekli su. I sav svijet je pronicljivo progunđao i klimnuo glavom, jer on je Predsjednik tih istih Sjedinjenih Država!

Međutim, čovjek je izvalio glupost.

A to što je kalifat otvorio još jedan front, već sam vrag zna koji po redu – još jedno mjesto gangrene koje se pojavilo na karti svijeta – Obama se potrudio da ne primijeti zato što on iskreno ne zna što da radi sa kalifatom u Afganistanu. On se spremio povući trupe iz Afganistana i već je izveo veći dio, on je to obećao biračima, a šta sad, da vraća trupe nazad?

Vidjet ćete, sada će SAD nastojati da ne vidi kalifat u Afganistanu. Međutim, on će ih primorati da ga vide.

Onih dvoje iz Kalifornije: žena je bila u kalifatu, zaklela se preko interneta kalifi Al-Bagdadiju. To što ga ona osobno ne poznaje i što mu nije uručila pismenu izjavu nema nikakvog značenja. Ona se zaklela, to je dovoljno. Oni koji istinski vjeruju s tim stvarima se ne šale.

Obratite pažnju, kalifat mudro udovoljava težnji suvremenog čovjeka za žrtvovanjem. Zaklinjući se kalifi, čovjek svoju dušu daje. Zapadna civilizacija ne zna što da radi s ljudskom dušom, te dušu otvoreno odbacuje.

A kalifat uzima duše.

On je oko sebe okupio one koji su nezadovoljni na ovoj planeti. Nije još sve nezadovoljne, i teško da će okupiti sve, ali jeste mnoge, i kao što vidimo, on je internacionalan 100%. Beskrajno širok u vremenu i prostoru, nije vam to uboga schengenska viza.

Zašto su oni crna pomrčina?

Oni su crna pomrčina zato što zahtjevaju potčinjavanje, one koji se ne potčine će uništit.

Oni će uništiti sve druge forme života.

Sa njima se ne smije dogovarati. Zato što su oni crna pomrčina. Oni ljude preobraćaju u ropstvo.

To je za čovječanstvo već drugo zvono poslije hitlerizma.

A mi nemamo sustav razmišljanja i vjerovanja, koji je sposoban da se suprotstavlja. Postoji grubi oligarhjski, liberalni kapitalizam u kojem je čovjek čovjeku hulja.

Naravno, ovoga puta ćemo pobijediti, ali treba brzo odustajati od nacionalnih egoizama, propovijedati više jednakosti, obraćati se ljudskim dušama. Ja želim reći da kalifat svojim bezgraničnim nasiljem potiče suvremenu civilizaciju da se promijeni.

Ili će nas oni uništiti pod barjakom dječje piratske republike.
 
(fakti.org/uredio:nsp)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , , , , , , ,