Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » GLOBALNA KRIZA » Antikrist će se pojaviti čim na planeti bude uspostavljeno – globalno društvo

Antikrist će se pojaviti čim na planeti bude uspostavljeno – globalno društvo

ANTIKRIST-OCIVIŠE NEMA “MARKSOVOG RADNIKA”, GENIJALNI ZLI LIDER IMATI ĆE ČAK RELIGIOZNO OBOŽAVANJE

Antikrist se neće pojaviti prije nego što bude formirano jedinstveno globalno društvo (megasocium) s mnogobrojnim globalnim plebsom.

Zašto je pojava svjetskog političkog lidera koji bi bio objekt religioznog obožavanja bila nemoguća na spoju 19. i 20. stoljeća?

Zato što je Marksov radnik bio nešto drugo …

A danas globalnom plebsu ni Marks ni tamo neki filozofi sa svojim astronomija više nisu potrebni. Dovoljan im je iPhone model 666-S i kaciga za virtualnu realnost.

Pogled na svijet takvog čovjeka biti će duboka arhaika u stilu literature “fentezi”, s horoskopima, iscjeliteljskim piramidama, drevnim Ukrima, vanzemaljcima i proročanstvima babe Vange o ratu s Turcima.

A kada se cijeli svijet (neizbježno) spusti do takvog infantilnog stanja – samu brzinu takvih promjena već možemo vidjeti na primjeru bivše sovjetske republike (Ukrajine) – tada će neki genijalni zli lider pomoću složenih tehnologija manipulacije koje će spuštati vatru s neba prema sebi izazvati istinsko obožavanje.

I, tamo gdje bi se radnik Putilovskog zavoda (poznata tvornica u Sankt Peterburgu) samo počešao po glavi i prezrivo nasmijao, menađer će pasti na koljena.

Sve ostalo, što bi se reklo, biti će stvar tehnike …
 
(fakti.org/uredio:nsp)

Filed under: GLOBALNA KRIZA · Tags: , , , , , , , , , ,