Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » GLOBALNA KRIZA, MEDIJI » RAZJARENI MUSLIMAN I PRISTAŠA HILLARY KLINTON PRIJETI “OBREZIVANJEM” DONALD TRUMPU

RAZJARENI MUSLIMAN I PRISTAŠA HILLARY KLINTON PRIJETI “OBREZIVANJEM” DONALD TRUMPU

donald_trump-penis“Ja ću odsjeći tvoj penis!” vrišti čovjeka dok maše noževima ispred kamere

Bjesni musliman i pristaša Hillary Clinton odazvao se na kontraverzne komentare Donald Trumpa kontroverznih  o useljavanju, prijeteći obrezivanjem Republikanskog favorita.

Pojedinac, čiji YouTube kanal je pod nazivom ‘Ebou Bah’ – pojavljuje se u videu mančno mašući noževima okolo i obećavajući da će odjeći kur** (dosl.prijev.) Donald Trumpa, piše Infowars.

“Donald Trump je neki dan izjavio na vijestima pred milijunima ljudi, Donald Trump je rekao da će zabraniti muslimani da dolaze u Ameriku”, kaže čovjek u videu, koji je rekao da će staviti Trump na jedno mjesto.

Nakon optužbe bez ikakvog poštovanja ili manire, čovjek je zavrištao: “Ja sam musliman”, prije nego nazovete Trumpovu majka i oca “pićkicama”.

“Vaša cijela obitelj, svi ste kopilad, vi ste zadrti zadrti, vi ni ne znate vrijednosti Amerike” čovjek vrišti u videu.

Čovjek je onda uzeo sa stola dva nože navodeći: “Ja sam kupio nož u Amazonu, ja ću vas obrezati! Ja ću vas obrezati! Vi ste ništa drugo nego kopile!

“Koji kur** misliš da si?” Čovjek nastavlja. “Zabraniti Muslimanima što? Je** se Donald Trump! “
 

 
Čovjek tada ponavlja svoju prijetnju, “Ja ću vas obrezati! Ja ću odrezati tvoj kur**! Tko misliš da si ti da otvoriš usta i kažeš ovo sranje muslimanima? “

Iako su neki od drugih videa ovog pojedinca dosta satirični, malo kome bi se dalo smijati kad vidi kao čovjek maše noževima ispred kamere, i prijeti napadom na Trumpa.

U drugom videu, čovjek drži pištolj ispred kamere, a navodi: “Samo naprijed, spomeni još jednom da je ISIS islam … ako kažš ISIS je islam, stavit ću ti metak pravo u tvoju “macu”.”
 

 
U drugom isječak, pojedinac objašnjava kako je on podržava Hillary Clinton, jer ona negira da je Amerika bila u ratu sa “radikalnim islamom” tijekom nedavne demokratske rasprave.

Možda najviše smeta stvar je se čini da je taj pojedinac policajac. Još jedan isječak na njegovom kanalu prikazuje kako pleše oko u policijske uniforme.

Ovaj isječak podvlači još jednom da mnogi od liberala koji optužuju Trump se bave odvratnom retorikom, i neki od najnsilnijih ljudi koje bi ikada ikada željeli upoznati.

U listopadu, Trump je dobio zaštitu tajnih službi kao rezultat mnoštva prijetnji smrću koje je primao.
 
(preveo:mag.A.B./uredio:nsp)

Filed under: GLOBALNA KRIZA, MEDIJI · Tags: , , , , , , , , , ,