Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » MUSLIMANI UZVRAĆAJU UDARAC: KAREEM ABDUL- JABBAR KAŽE DA JE TRUMP KANDIDAT ISIS-a, A REPER “RICK ROSS” POZIVA NA UBOJSTVO TRUMPA

MUSLIMANI UZVRAĆAJU UDARAC: KAREEM ABDUL- JABBAR KAŽE DA JE TRUMP KANDIDAT ISIS-a, A REPER “RICK ROSS” POZIVA NA UBOJSTVO TRUMPA

kareem-trumpDonald Trump ima jednu od najburnijih kampanja u povijesti Amerike. No prozivanje nacionalnih manjina nikako se ne sviđa javnosti. Dok bi kršćeni okrenuli drugi obraz i opraštali ovo nije takav slučaj kod njegove konkurencije

Time Magazine je dao prostor kolumnisti bivšem košarkašu “Abdul-Jabbaru … koji je bio šest puta NBA prvak i najkorisniji igrač lige” (koji ga je stručnjak za politiku čini) zalupiti Donald Trump.

Abdul-Jabbar je označio Trumpa kao teroristu koji se ne ne pridržava skripte i govori politički ispravnu verziju istine.

“Ako nasilje može biti apstrakcija, a može; to je ono što je prijetnja – Trumpova kampanja zadovoljava tu definiciju”, rekao je poznati košarkaš.

Dakle, Trump je ISIS-ov najveći trijumf. Savršeni Mandžurijski kandidat koji, umjesto da nudi konkretne i realne ciljeve politike, iskorištava strahove javnosti, te radi ISIS-ov posao”.

“Dok Trump ne kolje nevine ljude, on je iskorištava takva djela nasilja da bi stvorio strah ovdje u Americi kroz prisilnu podršku. Kao što sam napisao prije, njegova djela se možgu tumačiti kao zločin iz mržnje.”

“Trumpov politički stav bi mogao kod ljudi nadilaziti apstrakciju i zapravo počiniti nasilje”, nvodi Abdul-Jabbar.

“Trumpa neodgovorno, zapaljive retorike i namjerno širi dezinformacije da bi stvorio uplašeno i neprijateljsko ozračje koje bi mogle ohrabriti ljude na nasilje. On je tip koji u starim vesternima kupuju piće za svakoga u salonu, a nakon toga ih muči i linčuje.”

“Isti postupak vrijedi i za Trumpove birače. Oni su otporni na činjenice ili istinu jer ih je (razumljivo) njihova frustracija i ljutnja na stranačku pohlepu i nesposobnost umorila da mogu kritički razmišljati.”

Štoviše, Trump je NE-Američki orijentiran barem prema definiciji izmišljene od strane liberala.

“Dovoljno je sramotno da Trumpova rješenja bilo protivno američkim vrijednostima, ali to je više sramotno da njegove sljedbenike koji odbijaju to priznati. Takvo ponašanje ispranog mozga ponižavajuće za njih i štetno za zemlju.”

Naposljetku, komični Kareem uspoređuje Trumpa se zvijeri koja hoda prema prema Betlehemu u pjesmi “Drugi dolazak”.

REPER “RICK ROSS” POZIVA NA TRUMPOVO UBOJSTVO

Reper “Rick Ross” poziv na ubojstvo Donald Trumpa u svojoj novoj pjesmi pod nslovom “Free Enterprise.”

“Ubij Trumpa kao da sam Zimmerman, I prihvati ove riječi kao da dolaze od Eminema”, pjeva u pjesmi Rick Ross.
 

 

 
“Ovdje mainstream reper poziva na atentat – ubojstvo – vodećeg predsjedničkog kandidata, ali da li će to itko osuditi? Hoće li on napraviti novi prodajni rekord na policama trgovina? Ne, sumnjamo, izjavio je komentator Mark Dice.

Vrlo vjerojatno će “Rick Ross”, koji je posudio svoje ime od bivšeg kokainskog Kingpina Rick Rossa, tvrditi da je njegova pjesma zaštićena slobodom govora, ali sudovi u prošlosti su odlučili da “poziv na nasilne akcije” nije zaštićen od strane Prvog Amandmana.

Bit će zanimljivo vidjeti daljnje pravne radnje i rezultate riječi iz pjesme.

Ljevičari na Twitteru su također pozvali na ubojstvo Trupma nakon što je pozvao na zabranu ulaska muslimanskih imigranata iz ratom razorenih zemljama.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(preveo:mag.A.B,infowars.com,youtube/uredio:nsp)

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , , , , , , , , , , , , ,