Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » PRIJELOMNA VIJEST: ISIS objavio jeziv dokument u kojem otkrivaju ​​svoj VELIKI PLAN! Nećete vjerovati što piše!

PRIJELOMNA VIJEST: ISIS objavio jeziv dokument u kojem otkrivaju ​​svoj VELIKI PLAN! Nećete vjerovati što piše!

isus-dokument-manifestTo je to! 24-stranica ISIS-ovog dokumenta (manifesta) pod nazivom “Načela u upravi” – ocrtava kako ISIS organizira teritorije koje kontrolira

Dokument je sastavio egipćanin, koji ide po imenu, Abu Abdullah.

Manifest procurio ocrtava kako grupa pokušava izgraditi državu koja uključuje sve, od obrazovanja, industrije, prirodnih resursa, diplomacije, propagande, pa sve do vojske.

Cijeli manifest može se naći na portalu The Guardian i uključuje ukupno deset poglavlja koja ocrtavaju ISIS-ove namjere. Ovo je samo brz pogled na neke od sadržanih informacija:

Prema Guardianu Uvodni sadrži ove zapanjujuće rečenice:

“Nakon 50 godina džihada čije strane su pale ničice, a država se okupile protiv centara sunitskog džihada u svijetu, Bog je oplemenio svoje prave vojnike koje je odabrano da bi uspostavio kalifatsku državu čiji tvrđava je pala u ruke globalnog cionizma u  gradu al-Astana [Istanbul] prije 100 godina.

“Doista uspostava islamske države, njen koncept ne stoji na temelju mujahidskog vojnika i njegove borbe, niti počivati ​​na da’wa [evangelizaciji] u džamiji ili na ulici, već je to sveobuhvatan sustav koji zahtijeva da vođe ummaha [muslimanskog naroda] realiziraju svoje ideje.

“Dakle, o širenju islamske države, država zahtijeva islamski sustav života, kur’anski Ustav i sustav za njegovu provedbu, a ne smije biti potiskivanja uloge kvalifikacija, vještina stručnosti i obuka sadašnjih generacija u administraciji države.”

“Od početka ustanka u Siriji protiv Nusayrisa [pogrdno za Alawite], mudžahedini su došli u velikom broju iz revnosti za njihovu religiju. No, neki od njih su gajili arapski nacionalizam i tribalističku aroganciju, i to, bez ciljeva šerijata.

“Ali to je neizbježno da će biti organizacija tolike brojnosti se pridržavti njihovih zakonitosti kao shari’i [islamski legitimitet], te je organizacija prihvatila trenutnu realnost da je svijet složen da bude protiv nje, njegovih vojnika i obavještajnih službi.

“A bilo je mnogo izazova i poteškoća sa kojima bi se netko morati nositi na putu prema uspostavi i prema posebnom ideološkom programu i mora se nositi sa svakim od njih na individualnoj osnovi.”
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
Vjerujemo da udovni dio daje prilično dobar pregled, gdje bi ostatak izvješća mogao krenuti, no u nastavku vam donosimo po jednu bitnu rečenicu iz svakog od poglavlja tako da imate opće ideju o čemu se radi:

Poglavlje 1.

Ovo poglavlje posvećeno objavi islamskog kalifata.

Poglavlje 2,

Detalji organizacije pojedinca i skupine.

Poglavlje 3.

Razrađuje upravu pripremnih kampova; logori u kojima se pripremaju članovi s vojnim i jihadističkim treningom, kao i tehnike vjerskog ispiranja mozga.

Poglavlje 4.

Daje smjernice za one koji su završili pripremne kampove; držeći ih na putu “džihada”.

Poglavlje 5.

Organiziranje pokrajinama. Postavljanje ciljeva, granice, zemlja i bogatstvo nad svojim teritorijima.

Poglavlje 6.

Uprava bogatstva u državi. Uključujući upravljanje vlade, postvljanje stručnjaka u zemlji, očuvanje rezervi, reguliranje troškova, osnivanje tvornica, itd

Poglavlje 7.

Uspostavljanje odbora za upravljanje proizvodnih projekata i postavljanje planova za mjesta gdje će se provesti novi investicijski projekti.

Poglavlje 8.

Administracija obrazovanja u državi. Uključujući obrazovanje u sljedećim načelima: usađivanje islamske vrijednosti u društvu, kao i Sharia zakon na temelju običaja, razvijanje islamskog društva na Sharia zakonu i podizanje islamske generacije sposobne nositi muslimanski narod i njegovu budućnost, bez potrebe stručnosti zapadu.

Poglavlje 9.

Primjena odnosa s drugim narodima.

Poglavlje 10.

Administracija i organizacija medija u državi.
 

Manifest islamske države


 
(conspiracyclub.co,youtube/uredio:nsp)

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,