Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » ČUVENI ŽIDOVSKI PROROK JE 1797. OVO REKAO: Kad Rusija ponovo uđe na Krim, osvojit će i Carigrad, a onda će doći Mesija

ČUVENI ŽIDOVSKI PROROK JE 1797. OVO REKAO: Kad Rusija ponovo uđe na Krim, osvojit će i Carigrad, a onda će doći Mesija

mesija-molitvaRusko ministarstvo vanjskih poslova je navelo da su Putin i Obama na privatnom sastanku razgovarali o religijskom dokumentu koji najavljuje “Dolazak Mesije”

Taj dokument je prije 5 godina predstavio izraelski vrhovni religijski vođa, rabin Chaim Kanievsky, koji je rekao da je zabrinut zbog nedavnih dešavanja u svijetu i da mora upozoriti ljude da će Mesija uskoro doći, piše Yournewswire.

Židovski vođa je naveo da će 12. rujna 2015. godine biti početak Armagedona, a ovaj datum se poklapa s datumom kada je Putin zvanično odobrio slanje ruskih zračnih snaga u Siriju.

Glavni dio ovog dokumenta koji je predsjednik Putin predstavio predsjedniku Obami se odnosi na proročanstva iz 18. stoljeća koja je napravio jedan od najutjecajnijih židovskih učenjaka u povijesti, Elijah ben Shlomo Zalman (Rabbin Elija ben Solomon), također poznat i kao Vilna Gaon – genije Vilne .

Ovaj prorok je kratko prije svoje smrti 1797. godine upozorio:

“Kada čujete da su Rusi zauzeli Krim, trebate znati da je dolazak Mesije počeo i da se njegovi koraci mogu čuti. Kada čujete da su Rusi došli do Carigrada (današnjeg Istanbula), treba da obučete odjeću za Šabat i da je ne skidate jer to znači da će Mesija uskoro doći “.

Također je važno napomenuti da postoji i drugi prijevod istog proročanstva koji je malo drugačiji:

“Kada brodovi Rusije prođu Dardanele, Izraelci treba se trebaju obću u odjeću za Šabat jer je dolazak Mesije blizu. Kada vidite da ruska vojska uđe u Tursku, obucite odjeću za Šabat i spremite se da pozdravite Mesiju”.

Dardaneli zajedno s Mramornim morem i Bosporom povezuju Crno more i Mediteransko more i predstavljaju ključnu rutu kojom ruski brodovi šalju zalihe u Siriju. Ako bi Turska kojim slučajem zatvorila ovaj prolaz, ne bismo trebali biti iznenađeni ako Rusija napadne Tursku s ciljem da ga ponovo otvori.

Što se tiče Vilne Gaona i njegovih proročanstava, priča se da je on već kao dijete bio nevjerojatno inteligentan i da je, kad je odrastao, postao jedan od najvećih židovskih učenjaka svih vremena.

Vilna Gaon je u židovskoj Tori otkrio niz tajnih poruka koje je pretočio u svoja proročanstva.

Iako je nepoznato da li predsjedniku Obami išta znači ovaj dokument, činjenica je da je Rusija zauzela Krim u ožujku prošle godine i da se zahuktava rat između Rusije i Turske, što zajedno ukazuje da bi proročanstvo zaista moglo se ostvariti.
 
(webtribune.rs/uredio:nsp)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,