Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, GLOBALNA KRIZA » PRO-MIGRANTSKI POLITI─îAR SLAVI DEMOGRAFSKO SAMOUBOJSTVO NJEMA─îKOG NARODA: “Na┼í grad ─çe se radikalno promijeniti …. to je dobra stvar!”

PRO-MIGRANTSKI POLITI─îAR SLAVI DEMOGRAFSKO SAMOUBOJSTVO NJEMA─îKOG NARODA: “Na┼í grad ─çe se radikalno promijeniti …. to je dobra stvar!”

njema─Źka-politima-imigranti

Iz Njema─Źke su po─Źele dolaziti ┼íokiraju─çe vijesti. Neki politi─Źari su po─Źeli otvoreno govoriti o zamjeni njema─Źkog stanovni┼ítva, i o radikalnim promjenama u demografiji pojedinih gradova

Video zapis politi─Źarke njema─Źke Zelene stranke Stefanie von Berg koja daje govor u kojem je slavi ─Źinjenicu da ─çe masovne migracije okon─Źati ve─çinu njema─Źkog stanovni┼ítvom u gradovima, u roku od nekoliko desetlje─ça.

“Na┼íe dru┼ítvo ─çe se promijeniti”, tvrdi von Berg.

“Na┼í grad ─çe se promijeniti radikalno. Dr┼żim da kroz 20, 30 godina tamo vi┼íe ne─çe biti (njema─Źke) ve─çine u na┼íem gradu.”

“Mi ─çemo imati dosta ljudi i ┼żivjeti u superkulturnom dru┼ítvu. To je ono ┼íto ─çemo imati u budu─çnosti. A ja ┼żelim da bude vrlo jasno, posebno onim desni─Źarima, to je dobra stvar!”, dodala je.

Vjerojatno, Von Berg smatra da je val zlo─Źina i silovanja koje “izbjeglice” ve─ç donose njema─Źkim selima, mjestima i gradovima su “dobra stvar” tako─Ĺer.
 

 
Za┼íto ljevi─Źarski politi─Źari misle da multikulturalizam ima pozitivan utjecaj na dru┼ítvo ostaje misterija, pogotovo s obzirom na ─Źinjenicu da je njema─Źka kancelarka Angela Merkel sama rekla jo┼í 2010. godine da je multikulturalizam “posve propao”, jer se imigranti ne integriraju u njema─Źkom dru┼ítvu.

U Njema─Źkoj, tako─Ĺer i u ┼ávicarskoj, imigranti se ne prilago─Ĺavaju kulturi dr┼żave u koju do─Ĺu. Zakoni za njih ne vrijede. Imaju svoje trgovine, svoje kvrtove, i svoje crkve, te se niti malo ne mije┼íaju sa domicilnim stanovni┼ítvom.


Komentari politi─Źarke Von Berg su sli─Źne prirode onima koje je ljevi─Źarski njema─Źki politi─Źar Gregor Gysi objavio ranije ove godine.

Nazivaju─çi izvorne Nijemace koji su se protivili migrantskom prilivu, “nacistima”, Gysi je tvrdio da zemlja treba uzeti u potencijalne milijune “izbjeglica” zbog onoga ┼íto je Hitler u─Źinio u 1930-tima.

U video zapisu njegovih primjedbi, Gysi pravi samozadovoljan pogled prije navoda: “Oh, i usput: Svake godine vi┼íe izvornih Nijemaca umire nego ┼íto se ra─Ĺa. To je vrlo dobro. To je zato ┼íto su nacisti nisu jako dobri u razvijanju potomstva.”

Mnogi gledatelji su reagirali na isje─Źak optu┼żuju─çi Gysia da slavi izumiranje doma─çih Nijemaca.
 

 
Iako njema─Źki ljevi─Źari najavljuju demografsko samoubojstvo vlastitog stanovni┼ítva, muslimanski imami trljaju ruke.

Kao ┼íto smo izvijestili u rujnu, vrhovni muslimanski Imam Sheikh Muhammad Ayed je dao govor u kojem je ustvrdio da bi muslimani trebali koristiti migrantske krizu da bi se razmno┼żavali i uzgajali s europskim gra─Ĺanima i “osvojili njihove zemlje”, iskori┼ítavanjem ─Źinjenice da su Europljani “izgubili svoju plodnost”.
 

 
(infowars.com,youtube/uredio:nsp)

Filed under: Featured, GLOBALNA KRIZA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,