Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, GLOBALNA KRIZA » PRO-MIGRANTSKI POLITIČAR SLAVI DEMOGRAFSKO SAMOUBOJSTVO NJEMAČKOG NARODA: “Naš grad će se radikalno promijeniti …. to je dobra stvar!”

PRO-MIGRANTSKI POLITIČAR SLAVI DEMOGRAFSKO SAMOUBOJSTVO NJEMAČKOG NARODA: “Naš grad će se radikalno promijeniti …. to je dobra stvar!”

njemačka-politima-imigranti

Iz Njemačke su počele dolaziti šokirajuće vijesti. Neki političari su počeli otvoreno govoriti o zamjeni njemačkog stanovništva, i o radikalnim promjenama u demografiji pojedinih gradova

Video zapis političarke njemačke Zelene stranke Stefanie von Berg koja daje govor u kojem je slavi činjenicu da će masovne migracije okončati većinu njemačkog stanovništvom u gradovima, u roku od nekoliko desetljeća.

“Naše društvo će se promijeniti”, tvrdi von Berg.

“Naš grad će se promijeniti radikalno. Držim da kroz 20, 30 godina tamo više neće biti (njemačke) većine u našem gradu.”

“Mi ćemo imati dosta ljudi i živjeti u superkulturnom društvu. To je ono što ćemo imati u budućnosti. A ja želim da bude vrlo jasno, posebno onim desničarima, to je dobra stvar!”, dodala je.

Vjerojatno, Von Berg smatra da je val zločina i silovanja koje “izbjeglice” već donose njemačkim selima, mjestima i gradovima su “dobra stvar” također.
 

 
Zašto ljevičarski političari misle da multikulturalizam ima pozitivan utjecaj na društvo ostaje misterija, pogotovo s obzirom na činjenicu da je njemačka kancelarka Angela Merkel sama rekla još 2010. godine da je multikulturalizam “posve propao”, jer se imigranti ne integriraju u njemačkom društvu.

U Njemačkoj, također i u Švicarskoj, imigranti se ne prilagođavaju kulturi države u koju dođu. Zakoni za njih ne vrijede. Imaju svoje trgovine, svoje kvrtove, i svoje crkve, te se niti malo ne miješaju sa domicilnim stanovništvom.

Komentari političarke Von Berg su slične prirode onima koje je ljevičarski njemački političar Gregor Gysi objavio ranije ove godine.

Nazivajući izvorne Nijemace koji su se protivili migrantskom prilivu, “nacistima”, Gysi je tvrdio da zemlja treba uzeti u potencijalne milijune “izbjeglica” zbog onoga što je Hitler učinio u 1930-tima.

U video zapisu njegovih primjedbi, Gysi pravi samozadovoljan pogled prije navoda: “Oh, i usput: Svake godine više izvornih Nijemaca umire nego što se rađa. To je vrlo dobro. To je zato što su nacisti nisu jako dobri u razvijanju potomstva.”

Mnogi gledatelji su reagirali na isječak optužujući Gysia da slavi izumiranje domaćih Nijemaca.
 

 
Iako njemački ljevičari najavljuju demografsko samoubojstvo vlastitog stanovništva, muslimanski imami trljaju ruke.

Kao što smo izvijestili u rujnu, vrhovni muslimanski Imam Sheikh Muhammad Ayed je dao govor u kojem je ustvrdio da bi muslimani trebali koristiti migrantske krizu da bi se razmnožavali i uzgajali s europskim građanima i “osvojili njihove zemlje”, iskorištavanjem činjenice da su Europljani “izgubili svoju plodnost”.
 

 
(infowars.com,youtube/uredio:nsp)

Filed under: Featured, GLOBALNA KRIZA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,