Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » NOVA RELIGIJA: Ovo je najmo─çnije tajno dru┼ítvo za koje niste ─Źuli, a planiraju vladati svijetom

NOVA RELIGIJA: Ovo je najmo─çnije tajno dru┼ítvo za koje niste ─Źuli, a planiraju vladati svijetom

pttow-nwo-organizacijaPTTOW je najbogatija i najmo─çnija organizacija za koju vjerojatno nikad niste ─Źuli

“Plan to Take Over the World!”, ili skra─çeno PTTOW!, ─Źini stotinjak bogatih, mo─çnih ljudi koji su se krajem listopada okupili u Tao restoranu na Manhattanu kako bi raspravljali o globalnoj dominaciji.

Sastanku koji se odvijao iza zatvorenih vrata prisustvovale su samo popularne zvijezde, predsjednici kompanija, izvršni direktori i mnogi drugi moćnici.

Ovu skupinu okupio je jo┼í prije ┼íest godina ambiciozni Roman Tsunder, koji je uspio privu─çi ─Źak i figure poput Dalaj Lame i Tony Hawka, ali i predsjednike Levi’sa, Vice Media, te starije predstavnike kompanija Red Bull, Spotify, GoPro, Citibank, American Express, Hershey i Tinder.

Tsunderov plan jest da otkrije kako preuzeti svijet, a pritom se nada da ─çe mu pomo─çi poznati umjetnici i mo─çne tvrtke, jer ra─Źuna da ako ujedine sve snage – ne mogu biti bezuspje┼íni.

“Ako me upitate kako ─çe PTTOW! izgledati za deset godina, odat ─çu vam da ─çemo biti odgovorni za stvaranje 10 najva┼żnijih kulturnih trenutaka u svijetu. Jer, samo jednom se ┼żivi, zar ne?!”, objasnio je Tsunder.

Iako se o tom ┼íto to─Źno radi ova organizacija ne zna puno, poznato je da su prije nekoliko mjeseci organizirali proslavu 80. ro─Ĺendana za Dalaj Lamu, te da ─çe sljede─çe godine sudjelovati u organizaciji Olimpijskih igara, koje ─çe se odr┼żavati u Rio de Janeiru.

“Mi ┼żelimo raditi najve─çe stvari. Bilo da je rije─Ź o poku┼íaju shva─çanja ┼íto se doga─Ĺa na Marsu ili o tome kako uvesti komercijalne svemirske letove, ili jednostavno kako mo┼żemo olak┼íati ┼żivote ljudi…”, tvrdi Tsunder.

Na jednom njihovom slavlju nije nedostajalo hrane i pi─ça, kao ni modela prekrivenih tek bojom za tijelo, opisao je novinar Todd Van Luling.

“Kad su svi zauzeli mjesta, slam pjesnik i posvudu┼ía In-Q popeo se na pzornicu i zaderao se da ako se osje─çamo ┼żivi, neka viknemo: ‘Yeah!’. Svi smo morali ustati, ispru┼żiti ruke i zabijati se jedni u druge, nakon ─Źega su se svi ─Źlanovi poslagali u redove za masa┼żu i masirali smo se me─Ĺusobno. Nakon toga smo sjeli i slu┼íali smije┼íne pjesme poput ‘Vrijednost je smije┼ína stvar’ i ‘Avokado toast’. Pred kraj je In-Q rekao ‘Najva┼żnije stvari u ┼żivotu su…’, na ┼íto su okupljeni bogata┼íi uzviknuli: ‘Besplatne!’.”

PTOWW! ovakva ─Źudna okupljanja organizira vi┼íe puta godi┼ínje, kako bi ─Źlanovi postigli nove dogovore i isplanirali budu─çe projekte, koje ┼żeljno i┼í─Źekujemo vidjeti, pi┼íe Huffington Post.
 

 
(express.hr,youtube/uredio:nsp)

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , , , , , , , , , , ,