Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » GLOBALNA KRIZA » SVI TERORISTI─îKI NAPADI OD 1980. GODINE DO DANAS: Netko je imao pune ruke posla organiziraju─çi sve ovo (VIDEO)

SVI TERORISTI─îKI NAPADI OD 1980. GODINE DO DANAS: Netko je imao pune ruke posla organiziraju─çi sve ovo (VIDEO)

teror-vrijemeNa Mozartovom rekvijemu kao podlozi, donosimo vam zabrinjavaju─çi podsjetnik o onima koji su izgubili ┼żivote u rukama ISIS-a, Boko Harama i ostalih teroristi─Źkih skupina

Ovaj zastra┼íuju─çi “timlapse” video prikazuje kada i gdje su se teroristi─Źki napadi dogodili ┼íirom svijeta tijekom posljednih 35 godina.

Video koji u pozadini ima Mozartov rekvijem pokazuje kada i gdje su se od 1980. godine u svijetu dogodili teroristi─Źki napadi, prisje─ça na one koji su izgubili ┼żivote u Parizu, nedavnim zlo─Źinima u Bejrutu i u opsadi Bamaka, te jo┼í puno vi┼íe.

Najvi┼íe ih je bilo oko Bliskog istoka, ali s godinama sve se vi┼íe pribli┼żavaju Europi.

Leon Mann objavio je na YouTubeu timelapse koji pokazuje kartu svijeta te sve teroristi─Źke napade koji su se dogodili diljem svijeta od 1890. godine do 2015. godine.

Uradak je nastao kao podsjetnik na sve ┼żrtve koje su izgubile ┼żivote u teroristi─Źkim napadima u Parizu i Bamaku, ali i svim ┼żrtvama Islamske dr┼żave, Al-Qaede, Boko Harama i ostalih teroristi─Źkih grupacija.

Ubojstva u po─Źetku se vrte oko Bliskog istoka, ali kako vrijeme prolazi ona se ┼íire u srednju i zapadnu Europi, a ─Źak u u mjesta poput Malezije i Argentine.

Zabrinjavaju─çe drasti─Źno pove─çanje intenziteta napada se dogodilo na prijelazu tisu─çlje─ça (11.rujan 2001.) i od 2010. godine kada se mapa totalno zacrvenila, ┼íto je kulminiralo masakrom u Parizu.

Svaki teroristi─Źki napad je ozna─Źen crvenim mjehuri─çem, a datum i mjesto incidenta treperi iznad snimke i u donjem kutu. Pogledajte sada video:
 

 
(dnevno.hr,youtube/uredio:nsp)

Filed under: GLOBALNA KRIZA · Tags: , , , , , , , ,