Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » Dokaz Hitlerovog bijega: Na obalama Argentine prona─Ĺena olupina nacisti─Źke podmornice

Dokaz Hitlerovog bijega: Na obalama Argentine prona─Ĺena olupina nacisti─Źke podmornice

podmornica-hitlerOlupina podmornice iz Drugog svjetskog rata je prona─Ĺena na obali Argentine ove nedjelje, a stru─Źnjaci vjeruju da je u pitanju nekada┼ínja nacisti─Źka podmornica

Mnogi povjesni─Źari Drugog svjetskog rata vjeruju da je ovo dokaz da su vi┼íi nacisti─Źki du┼żnosnici uspjeli tajno pobje─çi iz Njema─Źke nakon Drugog svjetskog rata, pri ─Źemu su mnogi od njih pobjegli u Argentinu.

Mogu─çe je da je i sam Hitler pobjegao iz Njema─Źke pomo─çu jedne od ovih podmornica po┼íto su se na web stranici FBI-a nedavno pojavili izvje┼ítaji o tome da je Hitler pobjegao u Argentinu, pi┼íe worldnewsdailyreport.com

“Ovo je vrlo neo─Źekivano”, priznao je povjesni─Źar i profesor Fernando Marin Gomez sa Sveu─Źili┼íta u Buenos Airesu.

“Ne samo da je nevjerojatno ┼íto je prona─Ĺena olupina podmornice stare 70 godina u tako dobrom stanju, ve─ç je dodatno ┼íokantno ┼íto je u pitanju njema─Źka podmornica Seehund, poseban tip podmornice koji je mogao koristiti za prijevoz nacisti─Źkih du┼żnosnika iz Njema─Źke u Ju┼żnu Ameriku krajem rata”.

“Mi sada zapravo imamo dokaz da je njema─Źka vojska kro─Źila na tlo Argentine za vrijeme Drugog svjetskog rata”, objasnio je on.

“Procjenjujemo da je najmanje 5.000 nacista pobjeglo u Argentinu nakon rata. Me─Ĺutim, plovila poput ove podmornice su sigurno kori┼ítena za prijevoz vrhovnih du┼żnosnika nacisti─Źke organizacije”, rekao je on.

Nacisti u Ju┼żnoj Americi

Procjenjuje se da je preko 9.000 nacisti─Źkih ratnih zlo─Źinaca pobjeglo u Ju┼żnu Ameriku nakon Drugog svjetskog rata, tra┼że─çi azil u Brazilu, Argentini, Paragvaju i Urugvaju, dr┼żavama koje su bile neutralne tijekom konflikta.

“Podaci jasno pokazuju da je veliki broj vi┼íih njema─Źkih du┼żnosnika pobjegao u Ju┼żnu Ameriku na kraju rata. Ideja po kojoj je Hitler uspio pobje─çi u Ju┼żnu Ameriku je sve vi┼íe prihva─çena od strane akademika”, objasnio je Winston H. Hollinger, profesor povijesti na Sveu─Źili┼ítu u Oxfordu.

“Objelodanjeni dokumenti FBI-a i uhi─çenje Herman Freudenstadta 1987. godine su dodatno doprinijeli uvjerljivosti te mogu─çnosti”, rekao je on.

Herman Freudenstadt, biv┼íi njema─Źki kapetan SS snaga i Hitlerov prijatelj iz djetinjstva, uhi─çen je u Argentini 1987. godine i optu┼żen za ratne zlo─Źine u Italiji.

Njegove izjave na sudu i danas izazivaju ─Źu─Ĺenje me─Ĺu stru─Źnjacima, po┼íto je on izjavio da je pobjegao zajedno s Hitlerom u Ju┼żnu Ameriku u podmornici s jo┼í nekim neimenovanim vi┼íim nacisti─Źkim du┼żnosnicima.

“Otkri─çe ove podmornice mo┼że pru┼żiti kredibilitet izjavama Herman Freudenstadta”, priznao je profesor Hollinger.

Nedavno su objelodanjeni dokumenti u kojima se otkriva da je oko 9.000 nacista, uklju─Źuju─çi Adolfa Eichmanna (tvorca Holokausta), i Jozefa Mengelea (lije─Źnika iz Auschwitza), pobjeglo u Ju┼żnu Ameriku krajem Drugog svjetskog rata.
 

 
(webtribune.rs,youtube/uredio:nsp)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , ,