Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » SVIJET U RATU » ZAPANJUJUĆE: “NADREALISTI” JOŠ 80-tih predvidjeli današnju Europu ograđenom žicom i građanski rat u njoj!

ZAPANJUJUĆE: “NADREALISTI” JOŠ 80-tih predvidjeli današnju Europu ograđenom žicom i građanski rat u njoj!

Suncokret-nikola-teslaPrizori ograđivanja bodljikavom žicom članica Europske unije, kojima smo svjedoci u posljednjih nekoliko mjeseci, do prošle godine su bili nezamislivi, a sada su se pretvorili u surovu realnost

Desetine i stotine kilometara žice je potrošeno da se ograde ne samo članice Europske unije od onih svojih susjeda koji to nisu, već i članice međusobno. S druge strane, u nekim zemljama šengena ponovo je počela granična policijska kontrola putovnica.

Između Slovenije i Hrvatske su pojačane tenzije, jer Zagreb smatra da je Ljubljana žicom zahvatila i dio Hrvatske, što Slovenci negiraju. Tenzije i među drugim europskim državama su pojačane, pa je došlo vrijeme da se zapitamo jesu li nadrealisti ponovo pogodili.

Za žicu i ogradu jesu, ali hoće li biti i nekog ozbiljnijeg sukoba, pokazat će vrijeme.

Pogledajte video u kojem je ekipa Top liste nadrealista najprije predvidjela sukob u Jugoslaviji, a potom bodljikavu žicu i sukobe u Ujedinjenoj Europi.

I kao što na kraju videa reče “posljednji Jugosloven”: “Eto im sada, nek se mlate … A mi idemo na pivu”.

Pogledajte video:
 

 

 
(pravda.rs,youtube/uredio:nsp)

Filed under: SVIJET U RATU · Tags: , , , , , , , ,