Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » SVIJET U RATU » ZAPANJUJU─ćE: “NADREALISTI” JO┼á 80-tih predvidjeli dana┼ínju Europu ogra─Ĺenom ┼żicom i gra─Ĺanski rat u njoj!

ZAPANJUJU─ćE: “NADREALISTI” JO┼á 80-tih predvidjeli dana┼ínju Europu ogra─Ĺenom ┼żicom i gra─Ĺanski rat u njoj!

Suncokret-nikola-teslaPrizori ogra─Ĺivanja bodljikavom ┼żicom ─Źlanica Europske unije, kojima smo svjedoci u posljednjih nekoliko mjeseci, do pro┼íle godine su bili nezamislivi, a sada su se pretvorili u surovu realnost

Desetine i stotine kilometara ┼żice je potro┼íeno da se ograde ne samo ─Źlanice Europske unije od onih svojih susjeda koji to nisu, ve─ç i ─Źlanice me─Ĺusobno. S druge strane, u nekim zemljama ┼íengena ponovo je po─Źela grani─Źna policijska kontrola putovnica.

Izme─Ĺu Slovenije i Hrvatske su poja─Źane tenzije, jer Zagreb smatra da je Ljubljana ┼żicom zahvatila i dio Hrvatske, ┼íto Slovenci negiraju. Tenzije i me─Ĺu drugim europskim dr┼żavama su poja─Źane, pa je do┼ílo vrijeme da se zapitamo jesu li nadrealisti ponovo pogodili.

Za ┼żicu i ogradu jesu, ali ho─çe li biti i nekog ozbiljnijeg sukoba, pokazat ─çe vrijeme.

Pogledajte video u kojem je ekipa Top liste nadrealista najprije predvidjela sukob u Jugoslaviji, a potom bodljikavu ┼żicu i sukobe u Ujedinjenoj Europi.

I kao ┼íto na kraju videa re─Źe “posljednji Jugosloven”: “Eto im sada, nek se mlate … A mi idemo na pivu”.

Pogledajte video:
 

 

 
(pravda.rs,youtube/uredio:nsp)

Filed under: SVIJET U RATU · Tags: , , , , , , , ,