Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » Kubanci napravili čudesan lijek po Teslinom receptu!

Kubanci napravili čudesan lijek po Teslinom receptu!

Suncokret-nikola-teslaJedan od najpoznatijih svjetskih izumitelja i znanstvenika Nikola Tesla, autor više od sedam stotina patenata u području fizike, elektrotehnike i radiotehnike, patentirao je između ostalog i lijek za liječenje kožnih oboljenja a ovo njegovo otkriće danas proizvode Kubanci

Radi se o ozoniranom suncokretovom ulju, koje eliminira rane na koži izazvane gljivičnim oboljenjima, čak i dijabetičkim stopalom.

Tesla, koji je, naime, uporno preporučivao ozon za liječenje, prvi je osmislio aparat za ozoniranje, odnosno za produkciju ovog plina, i taj generator, između ostalog i zaštitio.

Takav ozon je ubacio u vodu, ali je na isti način napravio i ozonirano suncokretovo ulje. Oba proizvoda dijelio je prijateljima, a pogotovo ulje kako bi se izborili s kožnim oboljenjima, stomačnim parazitskim oboljenjima, ozljedama, ranama.

Otkriće Nikole Tesle, koje on nije patentirao, iskoristili su stručnjaci iz Havane.

Napravili su dva preparata, oba su na bazi ozoniranog ulja iz sjemenki suncokreta, s tim da se jedan koristi za liječenje bolesti kože a drugi za parazitska oboljenja crijeva.

Ozorinarana voda, koju je Tesla pravio, koristila se za ubijanje mikroba i bakterija. Ulje koje prave Kubanci, na temelju njegovog otkrića, ima dvije primjene.

Jedno je ulje toplo koje se nanosi na kožu i rješava sve probleme na njoj izazvane gljivicama. Zatvara rane koje one izazivaju, pa čak i one koje nastaju uslijed dijabetesnog stopala.

Drugo ulje, koje je također sa ozonom, može se piti:

Njega, uglavnom, koriste osobe koje imaju parazitska oboljenja, jer ubija sve parazite u organizmu – kaže on i za kraj dodaje da, postoje velike šanse, da ovi proizvodi kod nas stignu već sljedeće godine.

S obzirom na to da Kubanci nemaju suncokretovo jestivo ulje, oni ga uvoze iz Španjolske. Može u sličnu svrhu poslužiti i maslinovo ulje.
 

 
(telegraf.rs,youtube/uredio:nsp)

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , ,