Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » Kubanci napravili ─Źudesan lijek po Teslinom receptu!

Kubanci napravili ─Źudesan lijek po Teslinom receptu!

Suncokret-nikola-teslaJedan od najpoznatijih svjetskih izumitelja i znanstvenika Nikola Tesla, autor vi┼íe od sedam stotina patenata u podru─Źju fizike, elektrotehnike i radiotehnike, patentirao je izme─Ĺu ostalog i lijek za lije─Źenje ko┼żnih oboljenja a ovo njegovo otkri─çe danas proizvode Kubanci

Radi se o ozoniranom suncokretovom ulju, koje eliminira rane na ko┼żi izazvane gljivi─Źnim oboljenjima, ─Źak i dijabeti─Źkim stopalom.

Tesla, koji je, naime, uporno preporu─Źivao ozon za lije─Źenje, prvi je osmislio aparat za ozoniranje, odnosno za produkciju ovog plina, i taj generator, izme─Ĺu ostalog i za┼ítitio.

Takav ozon je ubacio u vodu, ali je na isti na─Źin napravio i ozonirano suncokretovo ulje. Oba proizvoda dijelio je prijateljima, a pogotovo ulje kako bi se izborili s ko┼żnim oboljenjima, stoma─Źnim parazitskim oboljenjima, ozljedama, ranama.

Otkri─çe Nikole Tesle, koje on nije patentirao, iskoristili su stru─Źnjaci iz Havane.

Napravili su dva preparata, oba su na bazi ozoniranog ulja iz sjemenki suncokreta, s tim da se jedan koristi za lije─Źenje bolesti ko┼że a drugi za parazitska oboljenja crijeva.

Ozorinarana voda, koju je Tesla pravio, koristila se za ubijanje mikroba i bakterija. Ulje koje prave Kubanci, na temelju njegovog otkri─ça, ima dvije primjene.

Jedno je ulje toplo koje se nanosi na ko┼żu i rje┼íava sve probleme na njoj izazvane gljivicama. Zatvara rane koje one izazivaju, pa ─Źak i one koje nastaju uslijed dijabetesnog stopala.

Drugo ulje, koje je tako─Ĺer sa ozonom, mo┼że se piti:

Njega, uglavnom, koriste osobe koje imaju parazitska oboljenja, jer ubija sve parazite u organizmu – ka┼że on i za kraj dodaje da, postoje velike ┼íanse, da ovi proizvodi kod nas stignu ve─ç sljede─çe godine.

S obzirom na to da Kubanci nemaju suncokretovo jestivo ulje, oni ga uvoze iz ┼ápanjolske. Mo┼że u sli─Źnu svrhu poslu┼żiti i maslinovo ulje.
 

 
(telegraf.rs,youtube/uredio:nsp)

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , ,