Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Novi Svjetski Poredak » UPOZORENJE: Za nekoliko godina kršćani nestaju s lica zemlje!

UPOZORENJE: Za nekoliko godina kršćani nestaju s lica zemlje!

krscanstvo-isis-terorizamSvaka najava terorizma zapravo je najava novih progona kršćana, a s obzirom na medije koji tako glasno pričaju o terorizmu, jasno je kao dan da slijedi satiranje kršćanstva

Dok se svjetski mediji uzastopno i potpuno iracionalno bave egzodusom naroda, od čega rade veliku medijsku dramu u tolikoj mjeri da je pametnije isključiti televizore, jedan narod se istrebljuje s lica planete! I dok se širi strah od terorista na svim razinama, a s druge strane nas pozivaju da budemo kršćani koji ćemo širom otvoriti svoja srca, svi zaboravljaju da je svijet svoja srca itekako zatvorio, ne jednom nego mnogo puta! Kršćani uskoro nestaju s Bliskog istoka.

Oni su iskorijenjeni – zaključak je najnovijeg izvještaja pod nazivom ‘Progonjeni i zaboravljeni’ u kojem se isto tako upozorava da islamističke skupine, prvenstveno ISIL, izvode “religijski motivirano etničko čišćenje kršćana”.

U Iraku, gdje Islamska država vrši masovna ubojstva kršćana, u posljednjih 12 godina ih je od milijun ostalo svega 275.000, a zanimljivo je isto tako da unutar cijelog ovog kaosa i svih ovih ljudi koji napuštaju Bliski istok, najmanje ima kršćana koji do smrti ostaju u svojim zemljama.

U izvješću kojeg prenosi Daily Mail pišu alarmantna upozorenja koja govore da ako svijet nastavi šutiti na zvjerstvo koje se odvija nad kršćanima, da će oni kroz narednih par godina jednostavno nestati iz ovog drevnog biblijskog srca kršćanstva. ‘ Samo prošlog tjedna, sjeverno od Damaska svoje je domove napustilo 15.000 kršćana’ stoji dalje u izvještaju!

U dva tisućljeća postojanja kršćanstva zbog vjere ih je ubijeno sedamdeset milijuna, no od ukupnog broja ubijenih “45 milijuna (oko 65 posto) su mučenici dvadesetog stoljeća”, argumentira Antonio Socci u knjizi koja se bavi progonima. Ako ove brojke izgledaju nevjerojatno i zastrašujuće, možda su još dramatičnije one koje se odnose na kršćane u svijetu danas: ‘trenutno oko 160 tisuća kršćana godišnje bivaju ubijani zbog njihove vjere u Isusa Krista.

Od 200 do 250 milijuna su svednevno progonjeni zbog vlastite vjere, dok ih 400 milijuna živi pod snažnim redukcijama i osporavanjima vjerskih sloboda. Kršćani, znate li vi to? Osim vjernika, ovim činjenicama pridodajemo i brojke od nekoliko desetaka katoličkih svećenika misionara koji su svake godine ubijani pri izvršavanju svoga poslanja. Neznanje o jednom takvom progonu širokih razmjera i baziranog na isključivo vjerskim opredjeljenjima budi sumnje radi li se ovdje o ciljanoj ignoranciji kojoj je smisao satrati Boga i Božje?

Što je najbolje od svega prema posljednjim informacijama, čini se kako u cijeloj ovoj invaziji izbjeglica na europsko tlo najmanje bježe kršćani koji ostaju u svojim domovima i čekaju gotovo sigurnu smrt, dok s druge strane iz Europe pristižu izvještaji koji tvrde da je Europa na granici vjerskog sukoba.

Naime samo u gradu Ellwangen u kojemu živio 23.500 ljudi, ponajviše katolika doselilo je preko 4 tisuće muslimanskih migranata, a vjerske netrpeljivosti prelaze svaku granicu.

Infowars prenosi šokantne informacije o sukobima unutar katoličke crkve koje izazivaju imigranti koji agresivno ulaze u crkve za vrijeme svete Mise i prekidaju služenje, izazivaju tuču ali i maltretiraju lokalno stanovništvo. Kako javljaju pojedini mediji, sukoba ima i po ulicama a žene su u strahu jer su slučajevi slilovanja naprosto buknuli. Što je najbolje od svega, lokalno stanovništo je u potpunosti paralizirano jer kako govore, čim progovore o teroru nazivaju se ‘nacistima’.

Dok Austrijanci kupuju sačmarice, Njemci kupuju sprejeve za obranu kao oblik samoodbrane. Slične priče dolaze i iz drugih sela u Njemačkoj koja bivaju sve više pogođena migrantskom krizom, a naj gora predviđanja pak govore da će istrebljenje kršćana uskoro početi i na europskom tlu.

Budući da se o kršćanima naviklo govoriti kao o proganateljima, židovski intelektualac Michael Horowitz jedan je od rijetkih koji ide protiv struje i upozorava: ‘Naoružani sviješću isključivo o grijesima počinjenim u ime kršćanstva te strahovito nesvjesni temeljne (pozitivne) uloge kršćanstva u povijesti Zapada, elite naših dana već su navikle razmišljati o kršćanima kao onima koji vazda progone, a ne kao o žrtvama.’

Nije li to opet istina? Nije li istina da se i ovim egzodusom naroda opet radi privid kako kršćani proganjaju izbjeglice? Nije li da se kršćane sustavno upozorava da pognu glave i budu KRŠĆANI, da šute o progonima vlastite braće, da šute o vjeri u Isus Krista, da zataje križeve kako ne bi uvrijedili nekoga drugoga, da šute na činjenicu da svijet godinama prešućuje odrubljene glave u 21. stoljeću, i to od istih onih koji sada šalju narode po svijetu, prisilno i protiv njihove volje!

To dokazuje i organizacija za ljudska prava Open Doors koja je objavila svoju World Watch listu za 2014. u kojoj ističe i rangira 50 nacija koje najviše progone kršćane. Većina zemalja na ovom popisu – devet od deset najgorih prijestupnika – su muslimanske zemlje, a obuhvaćaju narode među američkim saveznicima.

U izvješću se također navodi kako je svaka muslimanska zemlja, kojoj je SAD pomogao da se “oslobodi“, uključujući i one tijekom “arapskog proljeća”, postala znatno lošije mjesto za kršćane i druge manjine. Dakle, gdje god imperijalistički zapad krene osvajati, tu kršćani bivaju sravnjeni sa zemljom.

Svaka najava terorizma zapravo je najava novih progona kršćana, a s obzirom na medije koji tako glasno pričaju o terorizmu, jasno je kao dan da slijedi satiranje kršćanstva, i to u srcu Europe.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(dnevno.hr,youtube/uredio:nsp)

Filed under: Novi Svjetski Poredak · Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,