Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » EKSKLUZIVNO: Najnoviji film “Spectre” o James Bondu diskreditira špijunsku mrežu policijske države

EKSKLUZIVNO: Najnoviji film “Spectre” o James Bondu diskreditira špijunsku mrežu policijske države

[vimeo clip_id=""]

spectre-james-bondNovi James Bond film pod nazivom “Spektra” (Spectre) već neko vrijeme pali i žari kino dvoranama diljem svijeta, no kakvu agendu krije ovaj najnoviji nastavak popularnog agenta 007

Iako su filmovi o James Bondu u prošlosti bili nalik na nenamjerne komedije koje su služile za zabavu, romani po kojima su snimani filmovi koje je napisao Ian Fleming, agent i špijun MI6-a su zapravo zanimljivi, i vrlo slični stvrnosti.

Kroz filmove agenta 007 se provode agende globalista već skoro 60 godina. Većina stvari koje ste gledali u filmovima James Bonda je protuteroristička propaganda policijske države u koju je uključena engleska Kruna, MI6.

Sadržaj ovog nastavka se temelji na diskreditaciji meričke špijunske mreže NSA, također i bitanske špijunske mreže MI6, također i globalne špijunske mreže.

Špijunske mreže su korištene od strane kriminalaca koji su vršili represiju na građane. Kriminalci koriste “false flag” napade da bi primorali vlade da pokrenu špijuniranje i nadgledanje svojih građana.

Govoreći o prijašnjim nastavcima, već se od filmova o James Bondu 60-tih godina provlači “organizacija u sjeni” poput Spektre, Hidre, Kobre… koje koriste vlade da bi ih pretvorili u motore koji pokreću kriminalna carstva.

Ovaj film sažima sve u jedno i pokazuje kako organizacija Spektra funkcionira na principu hobotnice koja kontrolira sve velike vlade na Zemlji.

Spektru možemo usporediti sa Bilderberg grupom i silčnim tajnim grupama koje organiziraju ratove po čitavom svijetu, financiraku oporbu u Ukrajini, financiraju ISIS i utemeljuju Novi Svjetski Poredak u globalnom svijetu u kojem vlada korporativna oligarhija.

Film je odličan, otkriva mnoge stvari, informativan je i svatko tko ga pogleda mora znati da nam film zapravo govori puno i razotkriva stvarne događaje koji se odvijaju u sjeni masovnih medija.

Pogledajte u videu nastavak analize:
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(infowars.com/uredio:nsp)

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , , , , , , , ,