Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » OVAKO PUTIN RAZGOVARA SA TAJKUNIMA KADA JE BJESAN ZBOG NEPRAVDE: Natjerao milijardere da vrate sve radnike na posao i odustanu od preprodaje tvornica za 1 rublju! (VIDEO)

OVAKO PUTIN RAZGOVARA SA TAJKUNIMA KADA JE BJESAN ZBOG NEPRAVDE: Natjerao milijardere da vrate sve radnike na posao i odustanu od preprodaje tvornica za 1 rublju! (VIDEO)

putin-tajkuniOd dolaska Vladimira Vladimirovi─Źa Putina na vlast, u Rusiji su se stvari po─Źele drasti─Źno mijenjati. Rusija je krenula uoporavak i ja─Źa na svim poljima, a prije svega ekonomski

Godinama prije toga Rusiju su plja─Źkali ─Źinovnici, funkcioneri, a najvi┼íe tajkuni.

Tajkuni su tih godina postali za┼ítitni znak Rusije. Oni su odlu─Źivali o svemu. Vodili su Rusiju i od nje uzimali bogatstvo.

Dolaskom Putina na vlast, stvari su se drasti─Źno promijenile. On je ruske tajkune spustio na zemlju, pokazao kako jedan predsjednik treba razgovarati s tajkunima.

Onemogu─çio im je dalje boga─çenje, a to bogatstvo upotrijebio za ekonomski oporavak Rusije i ruskog naroda.

Jedan od najpoznatijih tajkuna, milijarder, Oleg Deripaska, sa jo┼í nekoliko tajkuna kupio je jednu tvornicu za simboli─Źnu cijenu. ┼áto je poznato zemljama Balkana. Cilj im je bio da se ta tvornica ugasi da bi oni iz svega toga mogli izvu─çi korist.

Ali, malo su se prera─Źunali!

Radnici tvornice su pisali Putinu i zamolili ga za pomo─ç. Predsjednik Putin se hitno uputio u tvornicu i pozvao vlasnike tako─Ĺer da do─Ĺu na sastanak.

Bijesan, Putin je sastanak s tajkunima zapo─Źeo rije─Źima: “Za┼íto ovo niste rije┼íili prije? Razbje┼żali ste se kao ┼żohari kad ste ─Źuli da dolazim!”.

Olega Deripasku je pred svima doslovno natjerao da potpi┼íe ugovor po kome tvornica po─Źinje s radom onako kako je to vlada Rusije predvidjela!

Pogledajte snimku tog doga─Ĺaja:
 

 
(intermagazin.rs,youtube/uredio:nsp)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , , , ,