Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » OVAKO PUTIN RAZGOVARA SA TAJKUNIMA KADA JE BJESAN ZBOG NEPRAVDE: Natjerao milijardere da vrate sve radnike na posao i odustanu od preprodaje tvornica za 1 rublju! (VIDEO)

OVAKO PUTIN RAZGOVARA SA TAJKUNIMA KADA JE BJESAN ZBOG NEPRAVDE: Natjerao milijardere da vrate sve radnike na posao i odustanu od preprodaje tvornica za 1 rublju! (VIDEO)

putin-tajkuniOd dolaska Vladimira Vladimiroviča Putina na vlast, u Rusiji su se stvari počele drastično mijenjati. Rusija je krenula uoporavak i jača na svim poljima, a prije svega ekonomski

Godinama prije toga Rusiju su pljačkali činovnici, funkcioneri, a najviše tajkuni.

Tajkuni su tih godina postali zaštitni znak Rusije. Oni su odlučivali o svemu. Vodili su Rusiju i od nje uzimali bogatstvo.

Dolaskom Putina na vlast, stvari su se drastično promijenile. On je ruske tajkune spustio na zemlju, pokazao kako jedan predsjednik treba razgovarati s tajkunima.

Onemogućio im je dalje bogaćenje, a to bogatstvo upotrijebio za ekonomski oporavak Rusije i ruskog naroda.

Jedan od najpoznatijih tajkuna, milijarder, Oleg Deripaska, sa još nekoliko tajkuna kupio je jednu tvornicu za simboličnu cijenu. Što je poznato zemljama Balkana. Cilj im je bio da se ta tvornica ugasi da bi oni iz svega toga mogli izvući korist.

Ali, malo su se preračunali!

Radnici tvornice su pisali Putinu i zamolili ga za pomoć. Predsjednik Putin se hitno uputio u tvornicu i pozvao vlasnike također da dođu na sastanak.

Bijesan, Putin je sastanak s tajkunima započeo riječima: “Zašto ovo niste riješili prije? Razbježali ste se kao žohari kad ste čuli da dolazim!”.

Olega Deripasku je pred svima doslovno natjerao da potpiše ugovor po kome tvornica počinje s radom onako kako je to vlada Rusije predvidjela!

Pogledajte snimku tog događaja:
 

 
(intermagazin.rs,youtube/uredio:nsp)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , , , ,