Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, GLOBALNA KRIZA » UKIDA SE MARTINJE! Nijemci ukidaju kršćanske blagdane kako bi izbjegli vrijeđanje muslimanskih imigranata

UKIDA SE MARTINJE! Nijemci ukidaju kršćanske blagdane kako bi izbjegli vrijeđanje muslimanskih imigranata

martinje-festival-školaMartinje ili blagdan svetoga Martina se ukida kako bi “olakšao integraciju” azilanata

Martinje ili blagdan svetoga Martina je dan koji se diljem srednje Europe slavi u skladu s tradicijom i mnogim običajima: 11. studenoga je datum na koji je 397. godine pokopan Sveti Martin iz Toursa.

Osnovne škole i vrtići u Njemačkoj ukidaju kršćanski blagdan i slavlje, te će promjeniti u općeniti blagdan “festival svjetla” kako ne bi uvrijedili stotine tisuća muslimanskih useljenika koji se slijevaju u zemlju, piše infowars.com

Prema izvješću poznatog njemačkog portala The Epoch Times, škole su preimenoveale kršćansko-tematsko Martinje, godišnu proslavu koja se održava u brojnim europskim zemljama 11. studenog.

Nekoliko vrtića u Düsseldorfu su općenito ukinule blagdan u svrhu “brige o imigrantima”, odluke koja je potaknuta žestoke kritike ravnatelja u drugim školama u regiji.

Drugi su preimenovali Martinje u “festival svjetla” kako bi se “olakšala integracija” muslimanskih imigranata, rekla je Nanette Weidelt, šef Düsseldorfske škole Don Bosco-Montessori.

Ljevičarski političari su pokušavali izmijeniti slavlje samo na nekoliko godina, inzistirajući da je promjena nužan odgovor na “visok udio muslimanske djece u centrima za dnevni boravak.”

“Ne bi trebalo nametati kršćanske tradicije”, ustvrdio Sagel.

Međutim, neki vide promjenu kao još jedan primjer kako su Nijemci prisiljeni integrirati se s muslimanskom kulturom, a ne obrnuto, kao što bi trebao biti.

“Ovi doseljenici dolaze u našu zemlju iz propalih, devastiranih kultura. Kada i zašto smo se odlučili isključiti i cenzurirati našu tradiciju i običaje na uštrb njihove – neuspješnog društva koje guši i uništava” piše Pamela Geller. “Oni bježe od devastacije i neuspjeha” Zašto usvojiti to?”

Kao što smo iscrpno su dokumentirali, ovo nije prvi primjer europskih naroda da žrtvuju aspekte vlastite kulture kako bi se zadovoljili val dolaznim “izbjeglica”.

Protestantska crkva u Oberhausenu, nedavno je najavila kako će se ukloniti kršćanski križevi, oltar i propovjedaonica kako bi smjestiti 50 muslimanskih imigranata koji su bili pozvani da ostanu u zgradi Crkve.

U rujnu je također škola u Bavarskoj poslala pismo roditeljima tražeći od njih da se osigura da djevojke ne nose kratke hlače ili minice, kako bi se spriječili “napada” muslimanima smještenih u obližnjoj dvorani koji bi mogli biti uvrijeđeni takvim načinom odijevanja.

Nedavno je prva svjetska lezbijka, biskupica Eva Brunne također predložila uklanjanje kršćanskih križeva i simbola iz crkve u Stockholmu kako bi zgrada “više pozivala”  muslimane.

Uskoro možemo očekivati ukidanje Oktobarfesta, peticija je već provedena…
 
(preveo:mag.Alfred Bošković/uredio:nsp)

Filed under: Featured, GLOBALNA KRIZA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,