Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, GLOBALNA KRIZA » MUSLIMANSKI MIGRANTI POZVANI PREUZETI NJEMA─îKU CRKVU: OLTAR, KRI┼Ż I PROPOVJEDAONICA – UKLONJENI!

MUSLIMANSKI MIGRANTI POZVANI PREUZETI NJEMA─îKU CRKVU: OLTAR, KRI┼Ż I PROPOVJEDAONICA – UKLONJENI!

crkva-krscani-muslimaniProtestantska crkva u Oberhausenu, Njema─Źka je odlu─Źila ukloniti kr┼í─çanske kri┼żeve, oltar i propovjedaonicu kako bi se smjestiti 50 muslimanskih imigranata koji su bili pozvani da ostanu u gradu

… dok Nijemci koji ┼żive u dr┼żavnim stanovima primaju obavijesti o delo┼żacijama, da bi se stanovi prepustili imigrantima.

“┼Żupa je ponudila gradu takvu opciju”, rekao je glasnogovornik Oberhausena Rainer Suhr.(IZVOR)

“Prije nego se imigranti usele u Crkvu, sjedala moraju biti tako─Ĺer uklonjena. Tako─Ĺer isto tako oltar, propovjedaonicu i krstionicu moramo maknuti“, rekao je nadzornik Crkve u Oberhausenu, pastor Joachim Deterding.

Sanitarni objekti sa perilicama rublja ─çe biti instalirani pored crkve, a besplatni ru─Źkovi tako─Ĺer ─çe biti dostavljeni migrantima.

Dok je Njema─Źka na po─Źetku procesa pretvaranja kr┼í─çanskih crkava u mjesta stanovanja muslimana kako bi zrinuli priljev muslimanskih imigranata, ┼ávedska bi tako─Ĺer mogla slijediti takav primjer.

Kao ┼íto smo izvijestili ranije ovog mjeseca, prvi svjetski lezbijski biskup Eva Brunne je predlo┼żila uklanjanje kr┼í─çanskih kri┼żeva i simbole iz crkve u Stockholmu kako bi zgrada Crkve “vi┼íe pozivala” i bila ugodnija za muslimane.

Brunne, koji je tako─Ĺer rekla da treba biti ozna─Źen smjer Meke, tako─Ĺer tvrdi da Crkva treba biti tretirana vi┼íe kao zra─Źna luka, gdje ─çe se omogu─çiti muslimanima sobe za molitvu.

Migranti su tako─Ĺer dobili smje┼ítaj u luksuznim skijali┼ítima i hotelima, dok Europljani koji ┼żive u socijalnim stanovima dobivaju obavijesti o delozaciji kako bi se napravilo prostora za “izbjeglice”.

Jo┼í dva primjera smo nedavno naveli ilustriraju za┼íto neki komentatori tvrde da je Europa po─Źinila kulturno samoubojstvo kako bi smjestila migrante, od kojih velika ve─çina nisu ni sirijski, niti bje┼że od rata.

Ranije ovog tjedna smo tako─Ĺer istaknuli kako njema─Źki sigurnosni stru─Źnjaci upozoravaju da srednja klasa u Njema─Źkoj postaje “radikalizirana” kao odgovor na priljev migranata i da bi se doma─çi neredi i protesti mogu pojaviti kao posljedica.
 
(infowars.com,youtube/uredio:nsp)

Filed under: Featured, GLOBALNA KRIZA · Tags: , , , , , , , , , , , , ,