Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, GLOBALNA KRIZA » MUSLIMANSKI MIGRANTI POZVANI PREUZETI NJEMAČKU CRKVU: OLTAR, KRIŽ I PROPOVJEDAONICA – UKLONJENI!

MUSLIMANSKI MIGRANTI POZVANI PREUZETI NJEMAČKU CRKVU: OLTAR, KRIŽ I PROPOVJEDAONICA – UKLONJENI!

crkva-krscani-muslimaniProtestantska crkva u Oberhausenu, Njemačka je odlučila ukloniti kršćanske križeve, oltar i propovjedaonicu kako bi se smjestiti 50 muslimanskih imigranata koji su bili pozvani da ostanu u gradu

… dok Nijemci koji žive u državnim stanovima primaju obavijesti o deložacijama, da bi se stanovi prepustili imigrantima.

“Župa je ponudila gradu takvu opciju”, rekao je glasnogovornik Oberhausena Rainer Suhr.(IZVOR)

“Prije nego se imigranti usele u Crkvu, sjedala moraju biti također uklonjena. Također isto tako oltar, propovjedaonicu i krstionicu moramo maknuti“, rekao je nadzornik Crkve u Oberhausenu, pastor Joachim Deterding.

Sanitarni objekti sa perilicama rublja će biti instalirani pored crkve, a besplatni ručkovi također će biti dostavljeni migrantima.

Dok je Njemačka na početku procesa pretvaranja kršćanskih crkava u mjesta stanovanja muslimana kako bi zrinuli priljev muslimanskih imigranata, Švedska bi također mogla slijediti takav primjer.

Kao što smo izvijestili ranije ovog mjeseca, prvi svjetski lezbijski biskup Eva Brunne je predložila uklanjanje kršćanskih križeva i simbole iz crkve u Stockholmu kako bi zgrada Crkve “više pozivala” i bila ugodnija za muslimane.

Brunne, koji je također rekla da treba biti označen smjer Meke, također tvrdi da Crkva treba biti tretirana više kao zračna luka, gdje će se omogućiti muslimanima sobe za molitvu.

Migranti su također dobili smještaj u luksuznim skijalištima i hotelima, dok Europljani koji žive u socijalnim stanovima dobivaju obavijesti o delozaciji kako bi se napravilo prostora za “izbjeglice”.

Još dva primjera smo nedavno naveli ilustriraju zašto neki komentatori tvrde da je Europa počinila kulturno samoubojstvo kako bi smjestila migrante, od kojih velika većina nisu ni sirijski, niti bježe od rata.

Ranije ovog tjedna smo također istaknuli kako njemački sigurnosni stručnjaci upozoravaju da srednja klasa u Njemačkoj postaje “radikalizirana” kao odgovor na priljev migranata i da bi se domaći neredi i protesti mogu pojaviti kao posljedica.
 
(infowars.com,youtube/uredio:nsp)

Filed under: Featured, GLOBALNA KRIZA · Tags: , , , , , , , , , , , , ,