Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » SVIJET U RATU » Putin: Zapad igubio moć da lažima kontrolira cijeli svijet

Putin: Zapad igubio moć da lažima kontrolira cijeli svijet

putin-ribolovRuski predsjednik zna kako savršeno “odigrati na diplomatske karte” i “nikada ne griješiti”, kaže stručnjak Press TV-a

Vladimir Putin je inteligentno razotkrio laži Zapada o iranskom nuklearnom programu i lažni rat protiv ID.

Jim Dean, urednik “Veterana danas”, kaže da će se sada svi ujediniti oko ruskog lidera, s obzirom na to su da njegov rejting i popularnost dostigli novi rekord. Možda će sada Putin postati najpopularniji svjetski lider u posljednjih 50 godina.

“Upravo smo prošli kroz razgovore o nuklearnom programu Irana, nakon više od deset godina laži o tajnom nuklearnom programu koje su sada razotkrivene, ali mediji ne pišu puno o tome.

To je jedan od sjajnih rezultata pregovora. Na kraju krajeva, ni SAD ni Izrael nisu uspjeli osigurati dokaze koji bi opravdali njihove tvrdnje da Iran posjeduje nuklearni program”, rekao je Dean za Press TV.

Ekspert navodi da je “svaki taksist na planeti, pa čak i u nekoj zabiti u zemlji Trećeg svijeta, svjestan igre koju igra Zapad o lažnim terorističkim pokretima koji su neophodni kako bi se stvorila prijetnja.


A onda, zbog navodno sigurnosnih razloga, SAD organizira državne udare s ciljem da sruše prijateljsku vladu”.

Ali, sada su ti planovi razotkriveni, jer kada je Putin govorio o svojim ciljevima u Siriji, ponudio je da surađuje sa Zapadom i rekao da je dobrodošao svatko tko se želi pridružiti naporima Rusije u borbi protiv ID.

Ekspert ističe da su svi odbili suradnju s Putinom, osim sporazuma o koordinaciji zračnih napada.

“Kako ruska kampanja postaje uspješnija, vidimo da NATO, Turska – sve zemlje koje sponzoriraju terorizam, nisu sretne zbog toga. Putin je uspio pozornost ljudi usmjeriti na njih i sada svi znaju tko se služi terorizmom da bi svrgavao režime i tko je u stvari prava prijetnja”.

Dean navodi da očekuje ujedinjenje oko Putina.

“Njegov rejting u Rusiji dosegnuo je 90 posto, a u svijetu može dostići i 95 posto. Za sada je on najpopularniji svjetski političar, a mogao bi čak postati i najpopularniji lider na svijetu u posljednjih 50 godina”.
 
(sputniknnews.rs/uredio:nsp)

Filed under: SVIJET U RATU · Tags: , , , , , , , , , ,