Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » KORAK DO OTKRIVANJA NAJVEĆE LAŽI: Entuzijasti iz Rusije spremaju se provjeriti jesu li Amerikanci uopće bili na Mjesecu

KORAK DO OTKRIVANJA NAJVEĆE LAŽI: Entuzijasti iz Rusije spremaju se provjeriti jesu li Amerikanci uopće bili na Mjesecu

merika-mjesec-rusijaVEĆ SE NAŠLO 1000 SPONZORA KOJI ĆE POMOĆI GRADNJU MIKRO-SATELITA ZA TU MISIJU, KOJI ĆE OTKRITI ISTINU

Tisuću sponzora podržalo je inicijativu entuzijasta iz Rusije da se napravi mikro-satelit koji bi snimio tragove koje su američki astronauti ostavili na Mjesecu.

S obzirom da na mjesecu nema vjetra, tragovi bi trebali ostati vječno, ukoliko su napravljeni, iako postoji teorija da se tragovi ne mogu napraviti ukoliko nema bar malo vlage na mjesečevoj površini.

Kako je priopćio inicijator projekta Vitalij Jegorov, za mikro-satelit će biti potrebno oko 10 milijuna dolara.

A namjera je da se snime mjesta na jedinom Zemljinom prirodnom satelitu na kojima su su se spuštali američki “Apolon” i sovjetske letjelice iz serije “Luna”.

Jegorov ne krije da će pokušati svoj mikro-satelit lansirati u sastavu neke lunardne misije Rusije, Kine ili Indije.

Jegorov o tome ne govori otvoreno, ali je prava namjera i njegova i sponzora je provjeriti – da li su Amerikanci uopće bili na Mjesecu.

NEIL ARMSTRONG, slavni astronaut tijekom šetnje po Mjesecu je rekao: “Ovo je mali korak za čovjeka, ali veliki za čovječanstvo”. U zadnjih 50 godina od “slijetanja” na Mjesec očito je da je to bio veliki korak bio samo za Ameriku, a ne za čovječanstvo.

S obzirom da Amerika gubi primat svjetskog lidera, u slijedećih desetak godina bi se mogle stvarno razotkriti neke od velikih svjetskih laži događaja koji su obilježili povijest. Jedva čekamo…
 

 
(fakti.org,youtube/uredio:nsp)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , , , ,