Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » SVIJET U RATU » PROTUZRAČNA OBRANA ISLAMSKA DRŽAVE JAČA NEGO IKADA: Za obranu od ruskih zrakoplova koristi kondome (Video)

PROTUZRAČNA OBRANA ISLAMSKA DRŽAVE JAČA NEGO IKADA: Za obranu od ruskih zrakoplova koristi kondome (Video)

kondomi-zracna-obranaNavodni teroristi “Islamske države” su predstavili svoje novo oružje koje će im pomoći da izdrže ruske zračne napade

Na snimci objavljenoj na internetu se jasno vidi prostorija puna kondoma, a tijekom video uratka se čuje prepoznatljiva propagandna glazba islamističkih ekstremista.

Čini se da se genijalni teroristi nadaju da bi ti neobični predmeti zaista mogli s neba srušiti ruske borbene zrakoplove.

Nevjerojatni trominutni video prikazuje navodno “oružje” terorista koji za kondome za kontracepciju prije bacanja u zrak vežu eksploziv.

Smatra se da je ovaj očajnički čin terorista snimljen negdje u sirijskoj pokrajini Idlib, javlja Daily Star.

Međutim, nekoliko komentatora kaže da bi video mogao biti parodija od strane suparničkih skupina koje se rugaju nekim od taktika “Islamske države”.

Ruska ofenziva protiv islamističkih terorističkih skupina u Siriji je u tri tjedna zračnih udara već uništila stotine ciljeva, a s nemilosrdnom preciznošću su razorena zapovjedna mjesta, skladišta streljiva, radionice oružja i baze za obuku bombaša samoubojica.
 

 
(altermainstreaminfo.com.hr/,youtube/uredio:nsp)

Filed under: SVIJET U RATU · Tags: , , , , , , , ,