Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » “Najbolja” vojno-obavje┼ítajna slu┼żba na svijetu saznaje kako Rusi u Siriji masovno umiru od zaraznih bolesti

“Najbolja” vojno-obavje┼ítajna slu┼żba na svijetu saznaje kako Rusi u Siriji masovno umiru od zaraznih bolesti

ukraijna-spijunOp─çepoznata je ─Źinjenica da u svakom ratu prvo strada istina i to iz prostog razloga ┼íto je propaganda sastavni dio svakog oru┼żanog sukoba

Do sada smo o ruskom vojnom anga┼żmanu u Siriji ─Źuli sva┼íta. Od toga “kako su ruski krstare─çi projektili na svom putu od Kaspijskog mora do Sirije padali po Iranu”, pa do “obaranja ruskih zrakoplova ili od strane islamisti─Źkih militanata ili turske protuzra─Źne obrane”.

No, to su bili uglavnom medijski nepotvr─Ĺeni napisi. Me─Ĺutim, svojim dana┼ínjim priop─çenjem je ukrajinsko Ministarstvo obrane nadma┼íilo ku─çe CNN, Fox News, Voice of America i Al-Jazeeru zajedno.

Naime, vojno-obavje┼ítajna slu┼żba ukrajinske vojske je danas priop─çila “kako je iz Sirije u luku Sevastopolj na Krimu brodovima Crnomorske flote dopremljeno 26 tijela mrtvih ruskih vojnika 810. odvojene brigade marinaca iz Sevastopolja”.

“Zbog nemogu─çnosti glavnog sto┼żera ruske vojske da osigura normalne sanitarne uvjete boravka je me─Ĺu osobljem ruske vojske u Siriji zabilje┼żeno ┼íirenje zaraznih bolesti“, stoji na slu┼żbenoj stranici vojno-obavje┼ítajne slu┼żbe ukrajinskog Ministarstva obrane, Gur.mil.gov.ua.

“Jedinice oru┼żanih snaga Sirije su uz zra─Źnu potporu ruskog zrakoplovstva nastavile ofenzivu u pokrajinama Aleppo, Damask, Latakija, Hama i Homs, a uspostavile su kontrolu i nad nekoliko naselja u blizini Aleppa.

Tijekom dana su ruski zrakoplovi izveli 33 leta i ispalili 49 projektila i bombi na mjesta u Siriji. Rusko vojno zapovjedni┼ítvo i dalje poduzima mjere kako bi osiguralo svoje snage u Siriji”, nastavljaju svoje dnevno izvje┼í─çe ukrajinski vojni obavje┼ítajci.

“No─çno izvje┼í─çe: Vojni transportni zrakoplovi Il-76 su imali dva leta u (sirijsku) zrakoplovnu bazu Hmeymim, dok je brod Crnomorske flote “Kil-158″ pro┼íao Bospor i plovi ka obalama Sirije”, svoje izvje┼í─çe od 20. listopada 2015. zaklju─Źuju ukrajinski obavje┼ítajci.
 
(altermainstreaminfo.com.hr/uredio:nsp)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , , , , ,