Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » “Najbolja” vojno-obavjeĆĄtajna sluĆŸba na svijetu saznaje kako Rusi u Siriji masovno umiru od zaraznih bolesti

“Najbolja” vojno-obavjeĆĄtajna sluĆŸba na svijetu saznaje kako Rusi u Siriji masovno umiru od zaraznih bolesti

ukraijna-spijunOpćepoznata je činjenica da u svakom ratu prvo strada istina i to iz prostog razloga ĆĄto je propaganda sastavni dio svakog oruĆŸanog sukoba

Do sada smo o ruskom vojnom angaĆŸmanu u Siriji čuli svaĆĄta. Od toga “kako su ruski krstareći projektili na svom putu od Kaspijskog mora do Sirije padali po Iranu”, pa do “obaranja ruskih zrakoplova ili od strane islamističkih militanata ili turske protuzračne obrane”.

No, to su bili uglavnom medijski nepotvrđeni napisi. Međutim, svojim danaơnjim priopćenjem je ukrajinsko Ministarstvo obrane nadmaơilo kuće CNN, Fox News, Voice of America i Al-Jazeeru zajedno.

Naime, vojno-obavjeĆĄtajna sluĆŸba ukrajinske vojske je danas priopćila “kako je iz Sirije u luku Sevastopolj na Krimu brodovima Crnomorske flote dopremljeno 26 tijela mrtvih ruskih vojnika 810. odvojene brigade marinaca iz Sevastopolja”.

“Zbog nemogućnosti glavnog stoĆŸera ruske vojske da osigura normalne sanitarne uvjete boravka je među osobljem ruske vojske u Siriji zabiljeĆŸeno ĆĄirenje zaraznih bolesti“, stoji na sluĆŸbenoj stranici vojno-obavjeĆĄtajne sluĆŸbe ukrajinskog Ministarstva obrane, Gur.mil.gov.ua.

“Jedinice oruĆŸanih snaga Sirije su uz zračnu potporu ruskog zrakoplovstva nastavile ofenzivu u pokrajinama Aleppo, Damask, Latakija, Hama i Homs, a uspostavile su kontrolu i nad nekoliko naselja u blizini Aleppa.

Tijekom dana su ruski zrakoplovi izveli 33 leta i ispalili 49 projektila i bombi na mjesta u Siriji. Rusko vojno zapovjedniĆĄtvo i dalje poduzima mjere kako bi osiguralo svoje snage u Siriji”, nastavljaju svoje dnevno izvjeơće ukrajinski vojni obavjeĆĄtajci.

“Noćno izvjeơće: Vojni transportni zrakoplovi Il-76 su imali dva leta u (sirijsku) zrakoplovnu bazu Hmeymim, dok je brod Crnomorske flote “Kil-158″ proĆĄao Bospor i plovi ka obalama Sirije”, svoje izvjeơće od 20. listopada 2015. zaključuju ukrajinski obavjeĆĄtajci.
 
(altermainstreaminfo.com.hr/uredio:nsp)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , , , , ,