Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, ZDRAVLJE I MEDICINA » ELITA DRHTI! DONALD TRUMP OTVORENO: ‘Djeca nam boluju od autizma, PRESTANITE masovno cijepiti djecu, oni nisu konji!

ELITA DRHTI! DONALD TRUMP OTVORENO: ‘Djeca nam boluju od autizma, PRESTANITE masovno cijepiti djecu, oni nisu konji!

deadstate-trump-cijepljenjeI dok svijet bruji, mediji u Hrvatskoj objavljuju da su znanstvenici utvrdili da MAJMUNI nisu dobili autizam od cjepiva!

Donald Trump jedini je predsjednički kandidat u SAD-u koji je spreman reći istinu o cjepivima. I to čini tako da diže američko društvo na noge, na aktivizam i prosvjetljenje u vezi cjepiva. U nizu tweetova koje 2014. plasirao na ovoj društvenoj mreži, Trump je izazvao mnoštvo reakcija, ali i strah elite koja ga je u istom trenu brojnim člancima u mas-medijima pokušala diskreditirati i uništiti.

U svojim javnim istupima Trump je otvoreno govorio o masovnom procijepljenju današnje djece koje nema veze s mozgom. ‘Naša djeca nisu konji da ih cijepimo uvijek i stalno’, napisao je te dodao da je smanjenje cjepiva nužno kako bi spriječili porast autizma kod djece.

Jasno je upozorio roditelje svijeta da je veza između autizma i procijepljivanja itekako stvarna.

CDC izvješće potvrđuje porast autizma

Mainstream mediji bacaju ljagu na svakog tko sugerira da je cjepivo povezano s porastom autizma, tako je bilo s Donaldom Trumpom kojeg je ustrašena elita diskreditirala na sve načine. No, ironična u cijeloj priči jest činjenica da su mediji ‘popljuvali Trumpa’ nekoliko sati prije nego što je Centar za kontrolu bolesti (CDC) objavio izvještaj uz napomenu da se bolest autizma povećala u posljednje dvije godine za 30 posto, što je alarmantno.

donald-trump-twitterIzvješće CDC-ja otkrilo je da je 2014. godine svako pedeseto dijete u SAD-u dobilo autizam, dok je samo dvije godine prije u 2012. svako osamdeseto dijete dobilo autizam. Što je razlog za takav drastičan porast autizma CDC ne priznaje, iako ne isključuje cjepivo kao razlog. Sva sreća, Trump se usudio javno izložiti vezu između cjepiva i autizma, i ovo nije prvi put da Trump istupa s jezivim podatcima o cjepivu: ‘Ja sam uvjeren da monstruozno cjepivo uzrokuje autizam.

Prilično sam upoznat s problematikom cijepljenja i veze s autizmom, a vi, javnost, morate znati da mi nikada nismo imali ovakvu epidemiju autizma kao u posljednjih 10 godina kada počinje masovno i drastično procijepljenje sve djece svijeta’ rekao je Fox Newsu 2012. Također, povezao se s liječnikom koji igra glavnu ulogu u razotkrivanju jedne od najvećih zavjera medicinske i farmaceutske struke. On je znanstvenik zaposlen u CDC-u – američkom Centru za kontrolu bolesti, a koji je pomogao dr. Brianu Hookeru iz “Focus autism” zaklade.

Zviždač je dobio pozornost ovog liječnika nakon što je prema Zakonu o slobodi informiranja podnio zahtjev za izvorne podatke o ‘DeStefano et MMR’ studiji koju CDC naširoko koristi kada je potrebno odbaciti bilo kakvu povezanost između cjepiva i autizma.

Studija dr. Hookera, objavljena 8. kolovoza 2014. u recenziranom znanstvenom časopisu ukazuje da su afroamerički dječaci, koji su primili svoje prvo MMR cjepivo prije navršenih 36 mjeseci, imali 3,4 puta veću vjerojatnost za razvoj autizma u odnosu na cijepljenje nakon 36 mjeseci.

Prema riječima dr. Hookera, anonimni zviždač mu je pomogao doći do dokaza o statistički značajnoj povezanosti između dobi u kojoj je MMR cjepivo prvi put primljeno i stope autizma kod afroameričkih dječaka, a što je CDC skrivao. Nakon što su prikupljeni podatci o 2583 djece koja žive u Atlanti, koji su rođeni između 1986. i 1993., CDC istraživači isključili su djecu koja nisu imala valjani državni rodni list što je smanjilo veličinu uzorka ispitanika za 41 %. Hooker objašnjava da je uvođenjem ovog proizvoljnog i nebitnog kriterija u analizu, smanjena statistička snaga nalaza te se posljedično negira jaka povezanost između MMR cjepiva i autizma.

Inače, rezultati izvorne ‘DeStefano studije’ prvi put su se pojavili u časopisu ‘Pediatrics’ koji dobiva financijsku potporu od proizvođača cjepiva putem oglašavanja i izravnih donacija. To znači da CDC najmanje još od 2003. godine zataškava ove vrlo važne podatke, što potvrđuje i anonimni znanstvenik – zviždač, koji također izjavljuje da duboko žali što je cijelo desetljeće sudjelovao u ovom zataškavanju koje je dovelo do toga da CDC ne provodi nova istraživanja vezana uz autizam jer se plaše novih, po njih nepovoljnih otkrića. To je upravo tragično jer je pojava autizma u stalnom porastu – gotovo nezaustavljivom.

Zanimljivo je kako su ovu vijest proširili mnogi alternativni mediji, ali mas-mediji cijelog svijeta uključujući i hrvatske medije i dalje ignoriraju ovu veliku medicinsku zavjeru koja razotkriva mnogo toga. Nasuprot tome, naši mediji objavljuju rezultate studije koja je navodno dokazala da cjepiva ne izazivaju autizam, a najzanimljivije od svega je to što je ta studije četiri godina promatrala, cijepljene majmune! Halo! Cijepljene majmune, a ne djecu, pa su tako dokazali da majmuni ne mogu dobiti autizam.

Bravo! Zviždač je dokazao da se raznim medicinskim studijama manipulira na korist farmaceutskih lobija, ali ne i čovjeka i to nikome nije zanimljivo? Ne bismo rekli, jer to je apsolutan dokaz da mas-medije plaćaju farmaceutski lobiji koji ne dopuštaju da ovakve stvari obiđu svijet, iako je to od presudne važnosti za život djece budućnosti, na što je upozorio i gospodin Trump.
 
(dnevno.hr,youtube/uredio:nsp)

Filed under: Featured, ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , ,