Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » Chris Wark: Zahvaljujući ovoj salati izliječio sam rak (VIDEO)

Chris Wark: Zahvaljujući ovoj salati izliječio sam rak (VIDEO)

salata-rakJednom mladiću, prije desetak godina, dijagnosticirali su rak u trećoj fazi razvoja. On je odbio uobičajenu kemoterapiju i pokušao se izliječiti zdravom hranom

Predstavljamo vam njegov recept za salatu, za koju tvrdi da ubija rak.

Chris Wark, saznao je da ima rak 2003. godine. Bio je na operaciji, a nakon toga je trebalo je ići na kemoterapiju, ali on je to odbio. Umjesto toga, odlučio je da se posveti zdravoj prehrani. Sada je 100 posto zdrav!

Nakon što je počeo zdravo se hraniti, pokušao je unositi u organizam što više enzima, minerala i vitamina. Kaže da su cijeđeni sokovi od voća i povrća najbolji načini da snabdijeva organizam svim potrebnim nutrijentima.

Povrće, biljke i sjemenke su glavni sastojci njegove salate protiv raka. On izbjegava jesti meso i mliječne proizvode i tvrdi da je ova salata nešto najzdravije što postoji.

Povrće s tamnim listovima, poput špinata, nevjerovatno je bogato antioksidansima, koji mogu zaustaviti slobodne radikale da naude organizmu.

On također tvrdi da organizam luči različite enzime za probavu voća i povrća i da zato te namirnice treba jesti posebno.

Salata protiv raka:

Sastojci: špinat, gljive, crveni luk, tikvice, bundeva, paprika, brokula, celer, crveni kupus, avokado, alfalfa klice – mogu se dodati također pšenične, sjemenke suncokreta, bademi, klice slanutka, klice “indijskog graha”, klice crvene ili zelene leće, kiseli kupus.

Preljev: ekstradevičansko maslinovo ulje, jabučni ocat.

Začini: origano, bijeli luk u prahu, curry, aleva paprika.

Kako se priprema ova salata pogledajte u videu. DOBAR TEK, HRANA JE LIJEK!

 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(nezavisne.com,youtube/uredio:nsp)

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , , , , , ,