Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » Doista se sami mo┼żemo izlije─Źiti, postoji znanstveni dokaz! (VIDEO)

Doista se sami mo┼żemo izlije─Źiti, postoji znanstveni dokaz! (VIDEO)

bolest-placeboU ovom TED izlaganju, doktorica Lissa Rankin istra┼żuje duhovne i znanstvene implikacije placebo efekta na nas. Ona govori o tome kako na┼íe misli sna┼żno utje─Źu na na┼íu fiziologiju, kada vjerujemo da mo┼żemo ozdraviti

Placebo efekt je konkretan dokaz da tijelo ima svoj uro─Ĺeni sustav samoizlije─Źenja.

Prema njenim rije─Źima, navodno je provedeno istra┼żivanje na 3500 sudionika koji su svi imali neizlje─Źive bolesti kao ┼íto su rak, HIV, razne bolesti srca, itd. fenomenom placebo efekta, njihove su bolesti nestale bez nekog posebnog lije─Źni─Źkog teretmana.

Lissa u svojoj prezentaciji iznosi konkretan slu─Źaju o ─Źovjeku imena gospodin Wright, koji je dobio lijek za koji je doista vjerovao da ─çe mu izlije─Źiti rak. Za nekoliko dana njegovi su se tumori smanjili na pola svoje veli─Źine!

Nakon izvje┼ítaja u kojem je objavljeno kako lijek zapravo nije bio u─Źinkovit, rak gospodina Wrighta se vratio.

Njegov mu je lije─Źnik u povjerenju rekao da ima kvalitetniju verziju lijeka, ali mu je zapravo ubrizgavao samo vodu. Njegovi su se tumori ponovo povukli jer je on vjerovao kako lijek djeluje.

U ovom TED izlaganju, Lissa opisuje neke od bezbroj doga─Ĺaja s mjerljivim dokazima u kojima su se ljudi zapravo sami izlije─Źili.

Postoje slu─Źajevi u kojima je ljudima ponovo po─Źela rasti kosa, koji su izlije─Źili svoj ─Źir, smanjili tumore i ostale znakove bolesti! Iako ovakva iscjeljivanja pokre─çe um, tijelo zapravo reagira.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kota─Źi─ç” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(portaloko.hr,youtube/uredio:nsp)

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , ,