Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » AMERIČKA LIJEČNICA: Pomiješajte ova tri sastojka i izbjegnite rak! (RECEPT I UPUTE)

AMERIČKA LIJEČNICA: Pomiješajte ova tri sastojka i izbjegnite rak! (RECEPT I UPUTE)

kurkuma_biber_mslinovo_uljeLiječnica Caroline Anderson kaže kako se ne morate bojati da ćete oboljeti od raka ukoliko pomješate i konzumirate ova tri začina

Riječ je o smjesi tri lako dostupna začina.

Andersonova je, kako kaže, do svojih saznanja došla istražujući dvije tisuće godina staru tradiciju uporabe ovih sastojaka u istočnoj Indiji, a čiji su rezultati potvrđeni i u zapadnim medicinskim istraživanjima.

Liječnica je istaknula da ukoliko koristite ova tri sastojka svakodnevno, gotovo sigurno nema opasnosti da obolite od raka. Ta tri čudotvorna začina su kurkuma, maslinovo ulje i papar.

Pomješajte četvrtinu žlice kurkume s pola žličice maslinovog ulja i dodajte prstohvat mljevenog papra. Sve zajedno dobro promješajte.

Dobivenu smjesu možete koristiti kao dodatak salatama i jelima, ali je možete konzumirati i samu.

Ukoliko ćete je dodati u obroke koji se termički obrađuju tada smjesu u hranu stavite na samom kraju kako se ne bi kuhanjem degradirala.

Ukoliko je jedete samu, možete je ublažiti s malo vode. Unosite je u organizam svakodnevno i što češće.

Sve je u kurkumi. Njene antiupalne sposobnosti su nevjerojatno moćne. Ne postoji niti jedan drugi, prirodni sastojak koji je učinkovitiji za smanjenje upala od kurkume – tvrdi Andersonova.

Istraživanja su pokazala kako kurkuma sprečava rak debelog crijeva, prostate, mozga i karcinom dojke.
 
(net.hr/uredio:nsp)

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , ,