Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » Ova žena (56) tvrdi da je izliječila tumor na maternici sa samo tri sastojka: Evo recepta!

Ova žena (56) tvrdi da je izliječila tumor na maternici sa samo tri sastojka: Evo recepta!

žena-izliječila-rakŽeni po imenu Veselina Stević otkriven je miom (tumor) na maternici. Nakon pregleda i prognoza liječnika, odlučila je pokušati se izliječiti prirodnim putem

Čula je za prirodni lijek od aloe vere pa je odlučila primjenjivati ga neko vrijeme te vidjeti što će se dogoditi.

Nakon nekog vremena, ponovno je otišla na pregled i ostala u čudu. “Poslije upotrebe alojinog soka, miomi su potpuno nestali”, tvrdi žena.

Riječ je o smjesi od tri sastojka, koju treba uzimati tri puta dnevno po jednu žlicu, pola sata nakon obroka.

“Za liječenje onkoloških bolesnika kojima je potrebna pojačana prehrana s mnogo vitamina, preporučujem smjesu od 100 g soka od aloje, pomiješanog sa 500 g mljevenih oraha i 300 g prirodnog meda”, otkiva Veselina.

Smjesu treba čuvati na hladnom i tamnom mjestu.

Inače, aloe vera poznata je kao lijek još od davnina, a zabilježeno je da su je u medicinske svrhe koristili čak i Kleopatra, Aristotel, Aleksandar Veliki i kralj Solomon.

Poznata je i misao Christopher Columba:

“Postoje četiri biljke koje su neophodne čovjeku: pšenica, grožđe, masline i aloe vera. Prva hrani, druga pruža radost srcu, treća pruža harmoniju, a četvrta čovjeka čini zdravim.“

U Indiji se ova moćna biljka koristi više od nekoliko tisuća godina, jer se vjeruje da pomaže u liječenju tuberkuloze, astme, čira na želucu, reumatizma, svih bolesti ženskih reproduktivnih organa pa čak i raka.
 
(stil.kurir.rs/uredio:nsp)

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,