Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » Policajac iz Las Vegasa: Bio sam plaćen da lažiram smrt 2PAC-a (Tupac Shakur)

Policajac iz Las Vegasa: Bio sam plaćen da lažiram smrt 2PAC-a (Tupac Shakur)

2pac-shakur-smrtUmirovljeni policajac iz Las Vegasa trenutno leži u bolnici, a izjavio je kako je kobne noći 13. rujna 1996. godine plaćen da pomogne u lažiranju smrti velikog repera 2Paca Shakura

David Mayers se nalazi u kritičnom stanju, a tvrdi da je plaćen 1,5 milijuna dolara kako bi pomogao 2Pac Amaru Shakuru da iscenira vlastitu smrt, koja je konstatirana u bolnici u Las Vegasu.

Te noći, Shakur je bio na boks meču Mike Tysona u MGM Grand hotelu, u “gradu poroka”.

Myers, koji broji posljednje dane života kazao je: “Svijetu moram reći istinu. Mora se znati što sam napravio. Sram me, stavio sam cijenu na svoju čast i ne mogu umrijeti a da ne kažem ono što znam”.

Dodao je da Suge Knight, koji je bio u autu kada je Pac ubijen i trenutno služi kaznu zatvora, igrao veliku ulogu u lažiranju ubojstva.

Bivši policajac dodao je da je na slučaju radilo 30 ljudi, a to uključuje policiju, bolničare, doktore i brojne plaćene svjedoke. Navodno, dvojnik je plaćen 50.000 dolara, tj. tijelo koje je zamijenjeno u mrtvačnici.

Njegova smrt i dan danas je misterij vlastima, koje ne znaju tko je pucao na njega 1996. godine. Smrt sinonima za rep je jedna od najvećih modernih teorija zavjere, a tijekom proteklih 20 godina pojavili su se brojni snimci te izjave očevidaca koji tvrde da je 2Pac Shakur živ.

Nedavno se pojavila i glasina da će se snimiti film o njegovom živopisnom životu, nakon što je film o N.W.A “Straight Outta Compton” doživio svjetsku slavu.

Za njegovo ubojstvo, do dan danas nikada nitko nije optužen. Imao je samo 25 godina.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(hr.n1info.com,youtube/uredio:nsp)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , , , ,