Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » DOLAZI NAM KRVAVI MJESEC: 28. rujna će kulminirati najturbulentniji mjesec – evo što sve možemo očekivati?

DOLAZI NAM KRVAVI MJESEC: 28. rujna će kulminirati najturbulentniji mjesec – evo što sve možemo očekivati?

krvavi-mjesecRujan 2015. godine Zemlju je pogodilo niz katastrofa – vulkani, potresi, požari, migracija stanovništva, ali i najavljuje se prvi posjet Pape Americi, i ozakonjenje Novog svjetskog poretka, no vrh svega je takozvani krvavi mesec koji će se 28. rujna pokazati na nebu

Unatoč tome što znanstvenici i skeptici govore kako je to samo rijetki astronomski događaj koji će se pojaviti na nebu 28. rujna i da neće izazvati smak svijeta, teoretičari zavjera ipak vjeruju da će Krvavi mjesec pokrenuti katastrofalne globalne događaje, navodi beforeiitsnews.com

Neki čak tvrde da je svijet već pod utjecajem Krvavog mjeseca, pošto požari u Kaliforniju u SAD traju tjednima i imaju sve više žrtava.

TV i internet pastori i svećenici pokušavaju ohrabriti vjernike da se “predaju Bogu” kako bi se spasili.

Mjesec se pokazao već kao “krvav” za vrijeme vatrene stihije na zapadnoj obali Sjeverne Amerike, kao najava.

Kao dodatni događaji koji dokazuju da se smak svijeta bliži, navode se sljedeći:

  • Pogoršavanje migrantske krize u Europi
  • Erupcija vulkana Asoa na otoku Kyushu u nedjelju ujutro dva, i to samo 2 dana nakon potresa jačine 5,3 Rihtera na južnoj obali Japana
  • Već sada kronični požari blizu Sacramenta u Kaliforniji
  • Potres od 6,6 Richtera u Meksiku, koji je uslijedio nakon dvije odvojene vulkanske erupcije
  • Erupcija vulkana Kotopaksija u Ekvadoru, prije mjesec dana

Proročanstvo o krvavom mjesecu je počelo kada su kršćanski propovjednici najavili da će posljednji od četiri krvava mjeseca da se pojavi krajem rujna i najavi kraj svijeta pred “drugi dolazak Isusa Krista”.

Iako su dvojica evangelista, John Hagee i Mark Brick, optuženi da šire “lažna upozorenja” kako bi zaradili novac od svojih knjiga koje govore o predviđanju apokaliptičnih događaja, ova teorija i dalje dominira u online zajednicama.

Neki teoretičari govore da će veliki asteroid pogoditi Zemlju krajem rujna, pokrećući požare i tsunamije diljem svijeta. NASA je uvjerila ljude da nijedan asteroid neće pogoditi Zemlju, bar ne u narednih 100 godina.

krvavi-mjesec-2Činjenica je da se na zapadu SAD trenutno javljaju rekordne temperature i da su zbog suše u nekoliko tjedana nastala 24 odvojena požara.

Najgori požari su oko Sakramenta, gdje je zahvaćena površina od 240 kilometara četvornih i gdje dim kulja i do 10 kilometara u zrak. Uništena su brojna poduzeća i preko 500 kuća.

U međuvremenu, San Antonio u Teksasu je poplavljen zbog žestokih kiša.
 

 

 
Ljudi su zabrinuti zbog velikog aktivacije broja vulkana i potresa i uvjereni su da će uskoro biti smak svijeta. Neki smatraju da Bog iskazuje svoj gnjev, dok drugi za sve krive Majku prirodu. Treći kažu da se ovakvi događaji dešavaju svakog mjeseca i da nemaju nikakve veze sa smakom svijeta.

Oni koji podržavaju proročanstvo kažu da se ovakav raspored astronomskih događaja događa jednom u 2.000 godina i da su povijesni povezani sa značajnim religijskim događajima, osobito onih koji se tiču Židova.

Povijesne tetrade krvavih mjeseca su se dogodile 1949. godine, odmah nakon što je formirana židovska država, kao i 1493. godine, kada su Židovi protjerani iz Španjolske za vrijeme inkvizicije. Iza toga Krvavi mjesec se prikazao 1967. godine tijekom šestodnevnog rata između Izraela i Arapa.

John Hagee, optuženi evangelist navodi:

“On šalje signale na Zemlju, a mi ih ne vidimo. Dva Krvava mjeseca su se prikazala u 2014. i 2015. godine, koji šalju dramatičnu poruku o situaciji na Bliskom Istoku, kao rezultat promjena u čitavom svijetu”

Lunarna eklipsa nastaje kada mjesec uđe u zemljinu sjenu, i tada Mjesec reflektira svjetlo koje dolazi na površinu na drugačiji način.

Isto tako će na 28. rujna Krvavi mjesec biti 14% veći zato jer je najbliži Zemlji u svojoj elipsoidnoj putanji. Od 1900. godine do danas “supermjeseci” su se pojavljivali u eklipsi nekoliko puta – 1910., 1928., 1946., 1964., i 1982. godine.
 

 
(mirror.co.uk,express.co.uk,youtube/uredio:nsp)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,