Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » O OVOME MAINSTREAM MEDIJI ┼áUTE: Druga strana migracijske krize – VIDEO!

O OVOME MAINSTREAM MEDIJI ┼áUTE: Druga strana migracijske krize – VIDEO!

imigranti-nasiljeMigracijska kriza je po─Źela, Amerikanci su iznijeli podatak da ─çe trajati 20 godina

Imigracija je proces doseljavanja stanovni┼ítva na neki prostor, uzrokovan njegovim odre─Ĺenim, za stanovni┼ítvo privla─Źnim faktorima.

Kod imigracije se razlikuju legalna imigracija – doseljavanje stanovni┼ítva u skladu s pravnim propisima ili s pristankom dr┼żave na ─Źiju teritoriju imigranti dolaze; te ilegalna imigracija – doseljavanje stanovni┼ítva koje predstavlja kr┼íenje pravnih propisa, odnosno protivno volji organa dr┼żave na ─Źiju se teritoriju dolazi.

Mainstream mediji donose samo ono ┼íto oni ho─çe, katkada procuri ne┼íto ┼íto nije u skladu sa vijestima. Infowars.com je napravio video uredak u kojem ─çete vidjeti kola┼ż snimaka imigranata i izbjeglica od kojih ─çe vam se smrznuti krv u ┼żilama.

Do onoga kako CNN prikazuje internacinalnu pri─Źu kako ma─Ĺarska novinarka podme─çe noge izbjeglicama, snimka nakon toga prikazuje kako stotine imigranata baca kamenje na Ma─Ĺare na ┼żeljezni─Źkoj postaji u Budimpe┼íti, bez ikakvog prijenosa od strane bilo kojeg medija.


Slijede─çi snimak internacionalnih medija prikazuje kako imigranti mole za hranu, dok snimak koji nije objavljen prikazuje kako imigranti nasilno kradu hranu ma─Ĺaru koji je donio hranu izbjglicama i htio podijeliti. Na slijede─çem snimkuk pokazuju kako vlak u Ma─Ĺarskoj pun mu┼íkih izbjeglica udara nogama policajce koji su im donijeli vodu za pi─çe u paketima, uzimaju─çi te iste pakete vode i bacaju─çi ih na tra─Źnice.

Snimak iz Francuske pokazuje kako imigranti pani─Źno i nasilno kradu hranu iz jure─çeg kombija, te nakon toga je odbacuju iako nije istekao rok trajanja. ┼áto se doga─Ĺa? Sli─Źna je situacija bila i u Makedoniji sa hranom i vodom.

Prije neki dan je slika obitelji sa djecom na ┼żeljezni─Źkim tra─Źnicama se pro┼íirla medijima. ┼áto se stvarno desilo? U videu se vidi kako mu┼ż nasilno ┼żenu sa djetetom koja se sva─Ĺa sa policajcima, baca na tra─Źnice.

Snimke poput one na kojoj imigranti u Ma─Ĺarskoj vi─Źu “Allahu Akbar” nose─çi pakistanske zastave, ne─çete vidjeti na CNN-u i BBC-u.

Migranti u Budimpe┼íti u nasilnom prosvjedu uzvikuju “Allahu Agbar” i “f*ck you” policajcima.

Za┼íto nam masovni mediji pokazuju samo one snimke koje prikazuju migrante kao ┼żrtve?

Totano odbijaju─çi prenijeti bilo koje vijesti i snimak koji ih prikazuje u negativnom svjelu?
 

 
(infowars.com,youtube/uredio:nsp)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , , , , , , , ,