Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » O OVOME MAINSTREAM MEDIJI ŠUTE: Druga strana migracijske krize – VIDEO!

O OVOME MAINSTREAM MEDIJI ŠUTE: Druga strana migracijske krize – VIDEO!

imigranti-nasiljeMigracijska kriza je počela, Amerikanci su iznijeli podatak da će trajati 20 godina

Imigracija je proces doseljavanja stanovništva na neki prostor, uzrokovan njegovim određenim, za stanovništvo privlačnim faktorima.

Kod imigracije se razlikuju legalna imigracija – doseljavanje stanovništva u skladu s pravnim propisima ili s pristankom države na čiju teritoriju imigranti dolaze; te ilegalna imigracija – doseljavanje stanovništva koje predstavlja kršenje pravnih propisa, odnosno protivno volji organa države na čiju se teritoriju dolazi.

Mainstream mediji donose samo ono što oni hoće, katkada procuri nešto što nije u skladu sa vijestima. Infowars.com je napravio video uredak u kojem ćete vidjeti kolaž snimaka imigranata i izbjeglica od kojih će vam se smrznuti krv u žilama.

Do onoga kako CNN prikazuje internacinalnu priču kako mađarska novinarka podmeće noge izbjeglicama, snimka nakon toga prikazuje kako stotine imigranata baca kamenje na Mađare na željezničkoj postaji u Budimpešti, bez ikakvog prijenosa od strane bilo kojeg medija.

Slijedeći snimak internacionalnih medija prikazuje kako imigranti mole za hranu, dok snimak koji nije objavljen prikazuje kako imigranti nasilno kradu hranu mađaru koji je donio hranu izbjglicama i htio podijeliti. Na slijedećem snimkuk pokazuju kako vlak u Mađarskoj pun muških izbjeglica udara nogama policajce koji su im donijeli vodu za piće u paketima, uzimajući te iste pakete vode i bacajući ih na tračnice.

Snimak iz Francuske pokazuje kako imigranti panično i nasilno kradu hranu iz jurećeg kombija, te nakon toga je odbacuju iako nije istekao rok trajanja. Što se događa? Slična je situacija bila i u Makedoniji sa hranom i vodom.

Prije neki dan je slika obitelji sa djecom na željezničkim tračnicama se proširla medijima. Što se stvarno desilo? U videu se vidi kako muž nasilno ženu sa djetetom koja se svađa sa policajcima, baca na tračnice.

Snimke poput one na kojoj imigranti u Mađarskoj viču “Allahu Akbar” noseći pakistanske zastave, nećete vidjeti na CNN-u i BBC-u.

Migranti u Budimpešti u nasilnom prosvjedu uzvikuju “Allahu Agbar” i “f*ck you” policajcima.

Zašto nam masovni mediji pokazuju samo one snimke koje prikazuju migrante kao žrtve?

Totano odbijajući prenijeti bilo koje vijesti i snimak koji ih prikazuje u negativnom svjelu?
 

 
(infowars.com,youtube/uredio:nsp)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , , , , , , , ,