Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » GLOBALNA KRIZA » SUMRAK RAZUMA U EU I LUDILO PENTAGONA: Imigranti, izbjeglice, azilanti, odlučeno je da će kriza trajati 20 godina!

SUMRAK RAZUMA U EU I LUDILO PENTAGONA: Imigranti, izbjeglice, azilanti, odlučeno je da će kriza trajati 20 godina!

kriza-isis-migranti“Zajedno s našim partnerima moramo riješiti to pitanje jer je to generacijski problem. Moramo se organizirati i pripremiti resurse na održivoj razini za upravljanje krizom migranata sljedećih 20 godina”

“Neka su prokleti zauvijek politički i vojni vođe Sjedinjenih Američkih Država, od Obame do Pentagona, sa svim čelnicima kriminalnih država uključenih u ovaj svjetski “Riziko” kojeg igraju na koži milijuna nevinih i to isključivo za dobrobit financijske aristokracije.

Kriza koja je eksplodirala zbog ratova, destabilizacija više svjetskih zemalja i želje za ekonomskom nadmoći globalne financijske elite, kao što “iskreno” otkriva Pentagon, treba trajati dva desetljeća”, ovako za portal Pauper Class Eugenio Orso komentira izjavu američkog generala Martina Dempseya koju je objavila talijanska Repubblica.

“Zajedno s našim partnerima moramo riješiti to pitanje jer je to generacijski problem. Moramo se organizirati i pripremiti resurse na održivoj razini za upravljanje krizom migranata sljedećih 20 godina”, za ABC News je izjavio najviši američki vojni dužnosnik i šef Združenog stožera Sjedinjenih Država, general Martin Dempsey, koji se također nada “da će dramatična fotografija Aylana Kurdija imati sličan učinak onoj iz 1995. godine i smrtonosnog minobacačkog napada na tržnicu u Sarajevu koji je doveo do intervencije NATO saveza u Bosni i Hercegovini”.

“Sjećam se kako se svijet zaustavio i pogledao u Sarajevo. Danas, dok sjedimo ovdje, u svijetu je 60 milijuna izbjeglica i sjećam se razine interesa kojeg je prije samo dvadeset godina probudio jedan incident u Sarajevu”, rekao je general Martin Dempsey, dok se iz njegovih riječi da naslutiti jedino moguće “rješenje” koje za imigrantsku krizu može osmisliti kriminalni politički i vojni vrh u Washingtonu, iako će za njegovu provedbu trebati “možda i dvadeset godina”.

Bez imalo zadrške i koristeći terminologiju barova s periferije, Eugenio Orso kaže “kako dolaze je**na vremena i da bi na sam spomen na Sarajevo i mogući scenarij iz 1995. godine mnogima trebala klecati koljena od straha”.

S pozivanjem na Sarajevo se u Pentagonu opet probudila stara želja da se NATO savez stavi u “pogon”. Protiv koga? Da nije slučajno odlučeno da će se djelovati protiv Assadove u Sirije ili, Bože sačuvaj, protiv Putina u Europi?

Između ostalog, visokopozicionirani general Martin Dempsey je priznao američki “fijasko” u Iraku tijekom Zaljevskog rata, koji je, usput rečeno, “izrodio” zločinačku organizaciju “Islamsku državu”, iako se tada nije tako zvala.

U svakom slučaju, čeka nas dvadeset dugih godina ratova, valova izbjeglica, masovnog istrebljenja i izazvane ekonomske krize. Dvadeset godina s galopirajućom nezaposlenošću u Europi i “Islamskom državom” koja nam kuca na vrata. Naravno, ako prije toga ne eksplodira nuklearni rat s Rusijom, kojeg toliko žele Amerikanci i njihovi mazohistički trabanti una istoku Europe kao što su Ukrajina i euronacističke i antiruske baltičke zemlje.

Dvadeset godina masovnih utapanja u moru i kolone očajnih ljudi koji će kroz južnu Europi i Balkan pokušati stići do prepotentne Njemačke koja se obogatila zahvaljujući euru, raznim ugovorima i pljačke južne Europe. Dvadeset godina pokolja nevinih ljudi, uništavanja infrastrukture i povijesne baštine na Bliskom istoku i sjeveru Afrike kroz “marljivi rad” islamističkih ubojica koji su posebno korini Pentagonu, jer vrlo učinkovito siju smrt i razaranja i tako pogoduju stvaraju novih valova izbjeglica.

“Siguran sam da će u sljedećih nekoliko mjeseci vidjet ćemo “lice rata” kako se približava i našim granicama, a sve zbog napredovanja islamističkih militanata koje nitko ne želi zaustaviti u Siriji i Libiji. Tunis i Alžir su također u opasnosti i potanje je koliko je južna Italija sigurna? To je upravo ono što žele prinčevi novca i visokih financija koji, kao što je općepoznato, kontroliraju i Pentagon. To je ujedno i razlog zašto “međunarodna koalicija” predvođena Sjedinjenim Američkim Državama ne želi odlučno intervenirati protiv islamističkih koljača. Bombardiranje praznih zgrada i slanje pokoje bespilotne letjelice nad Siriju i Irak je sasvim dovoljno za predstavu za javnost”, za Pauper Class piše Eugenio Orso.

Europu se mora pritisnuti do te mjere da trajno prenese suverenitet i resurse u njihovu korist. Vodstvo NATO saveza i Pentagon će u ratnim situacijama gospodariti situacijom.

U tom trenutku će sve će biti jasno, pa čak i Renzi, Hollande i Tsipras više neće služiti svojim gospodarima, jer će biti oružje i oni koji ga nadziru oni koji će pisati zakone ljudima.

Ako izbije nuklearni rat s Ruskom Federacijom, što je nakon svih provokacija na njihovim granicama više nego realan scenarij, prekoatlantska elita će biti više nego sretana, jer ionako gaji iluziju da će u tom slučaju preuzeti kontrolu nad cijelim europskim kontinentom – ili onim od njega bude ostalo – sve do dvadeset drugog stoljeća.

Hoće li narednih mjeseci destabilizirati još jednu kriminalnu državu, onu islamističkog fanatika Erdogana, koji nema stabilnu vladu i na jesen, između bombardiranja i napada na Kurde, na ide na izbore? Moguće da je da će Tursku u svom strateškom izračunu cinički žrtvovati kako bi se stvorili novi zastrašujući valovi izbjeglica kojima će jedina destinacija biti Europa.

Osim toga, ako već nisu pokazali nimalo grižnje savjesti dok su slali koljačke islamističke horde protiv naroda Sirije, Iraka i Libije, uzrokujući stotine tisuća mrtvih i više od deset milijuna izbjeglica, zašto bi onda imalo oklijevali da na samim vratima Europe otvore vrata pakla, da bi se onda ponudili kao “spasitelji” koji će vladati kako se njima prohtije?

Zapitajte se, čak i ako ne možete učiniti ništa i ako se osjećate nemoćni pred ovom surovom stvarnošću, zašto će ova kriza će trajati dvadeset godina? Jer to kaže Pentagon, koji se, ako ćemo pravo, ipak najbolje razumije.
 

 
(altermainstreaminfo.com.hr,youtube/uredio:nsp)

Filed under: GLOBALNA KRIZA · Tags: , , , , , , , , , , , , , ,