Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » RAZOTKRIVENA NACISTIČKA TEORIJA ZAVJERE: Šokantno otkriće – Martin Bormann kao i Hitler nije umro u bunkeru već je rukovodio preporodom Njemačke poslije rata

RAZOTKRIVENA NACISTIČKA TEORIJA ZAVJERE: Šokantno otkriće – Martin Bormann kao i Hitler nije umro u bunkeru već je rukovodio preporodom Njemačke poslije rata

matin-bormann-paul-manningPaul Manning, čuveni novinar, gonjen je zato što je otkrio da Martin Bormann nije umro u bunkeru u Berlinu, već da je pobjegao u Argentinu i da je upravo on bio većinom odgovoran za ekonomski preporod Njemačke nakon Drugog svjetskog rata

U ekonomskom smislu, moderna Njemačka predstavlja reinkarnaciju nacističke Njemačke, što dokazuje činjenica da su nacistima upravljali Iluminati (Sabato-frankisti), židovski bankari koji su upravljali i SSSR-om, prenosi henrymakow.com

Svrha rata je bila da se pobijaju nemasonski Židovi i nežidovi, da se demoralizira čovječanstvo i učvrsti moć bankara i dužničko ropstvo.

Očekujući pad Trećeg rajha, Martin Bormann je uspostavio 750 korporacija u neutralnim državama, uglavnom kao sredstva za povećanje likvidnog bogatstva Njemačke, pored patenata i industrije.

Bormann je uspješno pobjegao iz Europe u Južnu Ameriku, gdje je upravljao Reichom “iz izgnanstva” godinama nakon rata. Bormann je koristio ostatke SS-a, Gestapo i svojih 750 korporacija kao osnovu ekonomske moći uz suradnju sa zapadnim saveznicima.

Jedan bankar je Bormannovu organizaciju nazvao “najvažnijim prikupljanjem moći pod kontrolu jednog čovjeka”.

Pošto je kontrolirala veće korporacije u Njemačkoj i veći dio latinske Amerike, Bormannova organizacija je ostvarila i znatan utjecaj u SAD.

Paul Manning je detaljno pisao o Bormannovoj organizaciji. Manning je radio za CBS radio za vrijeme Drugog svjetskog rata u Londonu, nakon čega je počeo pisati govore za Nelson Rockefellera.

Manning je nekoliko godina nakon Drugog svjetskog rata u Nacionalnim arhivama SAD naišao na intervjue članova njemačkih industrijskih i bankarskih magnata koje su proveli Centri kombiniranih usluga za detaljno ispitivanje (CSDIC) vojske SAD. Šokiran zbog onoga što je otkrio, Manning je počeo pisati knjigu o tajnom nacističkom pranju novca.

Manning nije znao da bi na taj način mogao ugroziti bivšeg direktora CIA-e, Allen Dulles, koji je zastupao brojne njemačke interese s obje strane Atlantika za vrijeme tridesetih i četrdesetih godina prošlog stoljeća preko svoje pravne tvrtke Sullivan i Cromwell, koja je imala ispostave u New Yorku i Berlinu.

Kada se Njemačka predala, Allen Dulles je postao zadužen za tajno regrutiranje Hitlerovih ključnih operativaca. Oni su odvedeni u Fort Hunt u Virginiji, gdje su postali članovi američkog OSS-a, koji je kasnije postao organizacija pod imenom CIA – po Trumanov računu iz 1948. godine.

Zabrinut da bi ga Manning mogao razotkriti, Dulles se ponudio da mu “pomogne”, tako što mu je predložio da potraži Martina Bormanna u Južnoj Americi. Manning je čak napisao i zahvalnicu Allen Dullesu u svojoj knjizi. Dulles je zapravo poslao Manninga daleko kako bi spriječio objavljivanje transfera nacističkog novca.

matin-bormann-ppovijestZahvaljujući vezama s većim američkim korporacijama, Bormann grupa uspješno pritisnula izdavače da ne objave Meningov rukopis. Naročito važnu ulogu u svemu tome je imala obitelj Tisen.

Patrijarh Fritz Thyssen je bio jedan od prvih i najistaknutijih podržavaoca Hitlera među njemačkim industrijalisti. Njegov unuk, grof Zichy-Thyssen, vlasnik Thyssen Steel-a u Argentini, dao je do znanja američkim izdavačima da “izbjegavaju” Manningov rukopis.

Ipak, Manning je na kraju uspio doći do izdavačke kuće Lyle Stuart. Tjedan dana nakon objavljivanja knjige, šefu izdavačke kuće su polomljene noge, a kritike knjige nisu smjele biti objavljivane u većim novinama i mainstream medijima. Nakon desetljeća detaljnog istraživanja, Manningov sin Jerry je 1993. godine bezosjećajno ubijen.

Manning je došao do zaključka da je ubojstvo njegovog sina bila osveta za uporan rad na novoj knjizi “U potrazi za Martinom Bormannom”, te je na kraju odustao od završavanja knjige. Umro je ubrzo nakon toga 1995. godine.

Kalifornijski istraživač i radio voditelj, Dave Emory, proveo je u prosincu 1998. godine intervju uživo s drugim Meningovim sinom, Peterom, razgovarajući o Bormannovoj organizaciji i radu njegovog oca. Peter je tada ispričao s kakvim se sve poteškoćama suočio njegov otac dok je radio na knjizi.

Iz očiglednih razloga, kopije Manningove knjige su uklonjene s tržišta i neko vrijeme je bilo gotovo nemoguće doći do njih.

Knjiga “Martin Bormanna: Nacisti u izgnanstvu”, predstavlja detaljnu priču o poslijeratnom ekonomskom preporodu Njemačke i postavlja temelje za razumijevanje današnjeg uspjeha Njemačke.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(henrymakow.com,webtribune.rs/uredio:nsp)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , , , , , , , ,