Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » RAZOTKRIVENA NACISTI─îKA TEORIJA ZAVJERE: ┼áokantno otkri─çe – Martin Bormann kao i Hitler nije umro u bunkeru ve─ç je rukovodio preporodom Njema─Źke poslije rata

RAZOTKRIVENA NACISTI─îKA TEORIJA ZAVJERE: ┼áokantno otkri─çe – Martin Bormann kao i Hitler nije umro u bunkeru ve─ç je rukovodio preporodom Njema─Źke poslije rata

matin-bormann-paul-manningPaul Manning, ─Źuveni novinar, gonjen je zato ┼íto je otkrio da Martin Bormann nije umro u bunkeru u Berlinu, ve─ç da je pobjegao u Argentinu i da je upravo on bio ve─çinom odgovoran za ekonomski preporod Njema─Źke nakon Drugog svjetskog rata

U ekonomskom smislu, moderna Njema─Źka predstavlja reinkarnaciju nacisti─Źke Njema─Źke, ┼íto dokazuje ─Źinjenica da su nacistima upravljali Iluminati (Sabato-frankisti), ┼żidovski bankari koji su upravljali i SSSR-om, prenosi henrymakow.com

Svrha rata je bila da se pobijaju nemasonski ┼Żidovi i ne┼żidovi, da se demoralizira ─Źovje─Źanstvo i u─Źvrsti mo─ç bankara i du┼żni─Źko ropstvo.

O─Źekuju─çi pad Tre─çeg rajha, Martin Bormann je uspostavio 750 korporacija u neutralnim dr┼żavama, uglavnom kao sredstva za pove─çanje likvidnog bogatstva Njema─Źke, pored patenata i industrije.

Bormann je uspje┼íno pobjegao iz Europe u Ju┼żnu Ameriku, gdje je upravljao Reichom “iz izgnanstva” godinama nakon rata. Bormann je koristio ostatke SS-a, Gestapo i svojih 750 korporacija kao osnovu ekonomske mo─çi uz suradnju sa zapadnim saveznicima.

Jedan bankar je Bormannovu organizaciju nazvao “najva┼żnijim prikupljanjem mo─çi pod kontrolu jednog ─Źovjeka”.

Po┼íto je kontrolirala ve─çe korporacije u Njema─Źkoj i ve─çi dio latinske Amerike, Bormannova organizacija je ostvarila i znatan utjecaj u SAD.

Paul Manning je detaljno pisao o Bormannovoj organizaciji. Manning je radio za CBS radio za vrijeme Drugog svjetskog rata u Londonu, nakon ─Źega je po─Źeo pisati govore za Nelson Rockefellera.

Manning je nekoliko godina nakon Drugog svjetskog rata u Nacionalnim arhivama SAD nai┼íao na intervjue ─Źlanova njema─Źkih industrijskih i bankarskih magnata koje su proveli Centri kombiniranih usluga za detaljno ispitivanje (CSDIC) vojske SAD. ┼áokiran zbog onoga ┼íto je otkrio, Manning je po─Źeo pisati knjigu o tajnom nacisti─Źkom pranju novca.

Manning nije znao da bi na taj na─Źin mogao ugroziti biv┼íeg direktora CIA-e, Allen Dulles, koji je zastupao brojne njema─Źke interese s obje strane Atlantika za vrijeme tridesetih i ─Źetrdesetih godina pro┼ílog stolje─ça preko svoje pravne tvrtke Sullivan i Cromwell, koja je imala ispostave u New Yorku i Berlinu.

Kada se Njema─Źka predala, Allen Dulles je postao zadu┼żen za tajno regrutiranje Hitlerovih klju─Źnih operativaca. Oni su odvedeni u Fort Hunt u Virginiji, gdje su postali ─Źlanovi ameri─Źkog OSS-a, koji je kasnije postao organizacija pod imenom CIA – po Trumanov ra─Źunu iz 1948. godine.

Zabrinut da bi ga Manning mogao razotkriti, Dulles se ponudio da mu “pomogne”, tako ┼íto mu je predlo┼żio da potra┼żi Martina Bormanna u Ju┼żnoj Americi. Manning je ─Źak napisao i zahvalnicu Allen Dullesu u svojoj knjizi. Dulles je zapravo poslao Manninga daleko kako bi sprije─Źio objavljivanje transfera nacisti─Źkog novca.

matin-bormann-ppovijestZahvaljuju─çi vezama s ve─çim ameri─Źkim korporacijama, Bormann grupa uspje┼íno pritisnula izdava─Źe da ne objave Meningov rukopis. Naro─Źito va┼żnu ulogu u svemu tome je imala obitelj Tisen.

Patrijarh Fritz Thyssen je bio jedan od prvih i najistaknutijih podr┼żavaoca Hitlera me─Ĺu njema─Źkim industrijalisti. Njegov unuk, grof Zichy-Thyssen, vlasnik Thyssen Steel-a u Argentini, dao je do znanja ameri─Źkim izdava─Źima da “izbjegavaju” Manningov rukopis.

Ipak, Manning je na kraju uspio do─çi do izdava─Źke ku─çe Lyle Stuart. Tjedan dana nakon objavljivanja knjige, ┼íefu izdava─Źke ku─çe su polomljene noge, a kritike knjige nisu smjele biti objavljivane u ve─çim novinama i mainstream medijima. Nakon desetlje─ça detaljnog istra┼żivanja, Manningov sin Jerry je 1993. godine bezosje─çajno ubijen.

Manning je do┼íao do zaklju─Źka da je ubojstvo njegovog sina bila osveta za uporan rad na novoj knjizi “U potrazi za Martinom Bormannom”, te je na kraju odustao od zavr┼íavanja knjige. Umro je ubrzo nakon toga 1995. godine.

Kalifornijski istra┼żiva─Ź i radio voditelj, Dave Emory, proveo je u prosincu 1998. godine intervju u┼żivo s drugim Meningovim sinom, Peterom, razgovaraju─çi o Bormannovoj organizaciji i radu njegovog oca. Peter je tada ispri─Źao s kakvim se sve pote┼íko─çama suo─Źio njegov otac dok je radio na knjizi.

Iz o─Źiglednih razloga, kopije Manningove knjige su uklonjene s tr┼żi┼íta i neko vrijeme je bilo gotovo nemogu─çe do─çi do njih.

Knjiga “Martin Bormanna: Nacisti u izgnanstvu”, predstavlja detaljnu pri─Źu o poslijeratnom ekonomskom preporodu Njema─Źke i postavlja temelje za razumijevanje dana┼ínjeg uspjeha Njema─Źke.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kota─Źi─ç” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(henrymakow.com,webtribune.rs/uredio:nsp)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , , , , , , , ,