Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » NOVI DOKAZI! Kraljica majka nakon nesreće: ‘Netko je morao podmazati kočnice’

NOVI DOKAZI! Kraljica majka nakon nesreće: ‘Netko je morao podmazati kočnice’

dijana-kraljicaKada je do kraljice Elizabethe stigla vijest o prometnoj nesreći u pariškom tunelu, ona je glasno izgovorila ono što joj je prvo bilo na pameti

Kada je kraljica Elizabetha 31. kolovoza 1997. primila prve vijesti o nesreći u Parizu izjavila je nešto što je one koji su joj bili u blizini prilično iznenadilo.

Iako se tada još nije znalo koliko je nesreća ozbiljna, kao ni to da život princeze Diane ‘visi o koncu’, kraljica je rekla: ‘Netko je morao podmazati kočnice’.

Između dvije žene nije bilo prisnosti

Upućeni tvrde kako je između kraljice i princeze postojala prikrivena netrpeljivost, to se vrlo vjerojatno odnosi na odnos kraljice prema Diani jer je Diana još kao mlada djevojka bila fascinirana kraljicom. Njih dvije bile su potpuno različite osobe pa se tome pripisuje veliki emotivni jaz.

Nakon što je vijest o smrti princeze koju su obožavale mase potvrđena, javnost se okrenula protiv kraljice jer se nije odmah vratila u London već je nastavila odmor s unucima. Neki objašnjavaju kako je to učinila samo iz razloga da zaštiti mlade prinčeve.

Kraljica je nakon što se vratila u London obišla mjesto na kojem su građani ostavljali cvijeće za preminulu princezu i na taj im se način još jednom pokušala približiti.

Ipak, ni dan danas nitko pouzdano ne zna što je u stvari kraljica mislila o pokojnoj princezi koja je na određeni način obrukala kraljevsku obitelj svojim slobodnim ponašanjem.
 

 
(dnevnik.hr,youtube/uredio:nsp)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , ,