Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » Na Marsu življe nego što se mislilo: Najnovije otkriće zaprepastilo znanstvenike. Nakon rakova, hrčaka, konjskih glava evo nam i žene! (VIDEO)

Na Marsu življe nego što se mislilo: Najnovije otkriće zaprepastilo znanstvenike. Nakon rakova, hrčaka, konjskih glava evo nam i žene! (VIDEO)

mars-nasa-zenaNASA je ubacila u 5. brzinu! Njihov studio radi više fotomontaža nego ikada prije. Propaganda je najjača u zadnjih 50 godina, pitajmo se zašto?

NASA-ine fotografije su uvijek bile popularne među onima koji su uvjereni da je NASA već otkrila život izvan Zemlje.

Ovog puta na jednoj od fotografija oni su uočili “vanzemaljku sa grdim i dugom kosom” koja “iz daljine promatra” rover Curiosity.

Fotografija koju je nedavno napravio rover koji istražuje površinu Marsa privukla je pozornost ljudi uvjerenih da na Marsu postoji život. Na sajtu areazone51ufos.blogspot.be i na sajtu “UFO Sighting Daily” pokrenuta je velika diskusija.

Izgleda kao djelomično odjevena žena. Djeluje kao da ima grudi, na što upućuje sjena u tom predjelu. Mogu se vidjeti i dvije ruke koje su svjetlije u donosu na odjeću i glava s dugom crnom kosom – piše u članku na sajtu.

Autor članka nije siguran je li ovo statua “iz davnih vremena” ili živa žena.

Tako mala statua lako bi bila uništena, pa su veće šanse da je u pitanju živa žena – piše u članku.

Prema onima koji detaljno proučavaju fotografije s crvenog planeta, na njoj ima i drugih živih bića. Prije nekoliko dana korisnici društvenih mreža uočili su na površini Marsa čudno biće za koje se pričalo da je “pauk”, “vanzemaljac” i “rakova”.

Teoretičari zavjere uvjereni su i da su na Marsu vidjeli “lebdeću vanzemaljsku loptu”, koju je 10. travnja 2015. snimio rover.

Ovo je drevna tehnologija, a lopta i dan-danas lebdi iznad površine. Nitko ne zna kako, ali znamo da ju je napravila tehnološki napredna vrsta – piše na sajtu “UFO Sighting Daily”.

Pogledajte snimak u kome teoretiziraju o njoj:
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 

 
(blic.rs,youtube/uredio:nsp)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , , ,