Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » KLIMA » Nagle promjene vremena, suše i oluje dio su svjetskog rata protiv čovječanstva?

Nagle promjene vremena, suše i oluje dio su svjetskog rata protiv čovječanstva?

nevrijeme-balkan-HAARPOvakvo vrijeme nije prirodno, već se radi o dirigiranoj klimi. Rusi i Kinezi su za vrijeme Olimpijskih igara priznali da su rastjerivali oblake kako bi bio lijepo vrijeme. To je moguće i to nije teorija zavjere

Nakon iznimno hladnog kraja svibnja na koji se neprirodno nadovezao tjedan tropskih vrućina, u popodnevnim satima nad Zagrebom je započela grmljavina praćena snažnim vjetrom. Meteoalarm je ponovno – po tko zna koji put u zadnjih godinu dana – izdao narančasto upozorenje za područje Osijeka i Zagreba zbog mogućeg nevremena.

Valja podsjetiti da smo uoči velikih vrućina na nebu iznad metropole mogli vidjeti kemijske tragove te svojevrsne ‘vlakove oblačića’ u nizu, kao da su precizno razvdojeni nekim nebeskim grabljama – zbog čega je nebo iznad grada izgledalo baš onako kako ga na internetu prikazuju u trenutku HAARP napada.

Prisjetimo li se da smo slično, kao grabljama uređeno nebo, mogli gledati i lani uoči velikih proljetnih poplava u Slavoniji i Bosni, nanovo se nameće pitanje; jesu li ovako čudne vremenske prilike – kakve srednje i starije generacije u Hrvatskoj nisu nikada u svojoj mladosti doživjele – u stvari umjetno izazvane?

O toj temi razgovarali smo s mr. Karino Hromin Sturmom, ekspertom za Novi svjetski poredak

”Naravno da ovakvo vrijeme nije prirodno, već se radi o dirigiranoj klimi. Čak su i Rusi, za vrijeme Olimpijade, kao i Kinezi za vrijeme svojih Olimpijskih igara, priznali da su rastjerivali oblake kako bi bio lijepo vrijeme dok traje spektakl. To je, dakle, moguće i to se već i javno priznaje. Ljudi se tome ne trebaju čuditi i govoriti o teoriji zavjere. Jer umjetno stvaranje klime – odnosno velikih vrućina, ili nevremena – dio su strategije pokoravanja zemalja uz pomoć klime.

To je, ustvari, najjeftinije oružje. Nema dokaza za zločin, nitko ništa ne može dokazati, iako godinama nakon klimatskih napada mnogi obično umiru od GMO hrane. Nakon što se neka zemlja ili neko područje pohara sušama ili poplavama, najčešće tu kasnije dolaze tvrtke koje proizvode genetski modificiranu hranu te stanovništvu nude svoje proizvode, govoreći da će ih oni spasiti od gladi. Nešto slično se lani, upravo nakon poplava – prema navodima medija – dogodilo u Bosni i Slavoniji”, upozorava mr. sci Hromin Sturm.

Valja ovdje napomenuti da je gore spomenuti ‘HAARP’ – ustvari program istraživanja visoke frekvencije kojeg su osmislile američke vlasti i u kojem se koriste radio valovi visoke frekvencije za istraživanja gornjih slojeva atmosfere, odnosno ionosfere.

No, mnogi su analitičari uvjereni da je program HAARP odgovoran i za mnoge potrese, suše, oluje i poplave…, te tvrde da se valovima visoke frekvencije nepovoljno može utjecati i na ponašanje ljudi, direktno djelujući na ljudski mozak…

Objavljivanje ovakvih informacije, kod većeg dijela javnosti nerijetko izaziva podsmijeh, pa i otvoreno izrugivanje ‘teoretičarima zavjere’.

Radi li se doista o teoriji zavjere, ili postoje činjenice koje podupiru tvrdnje da ovakve nagle promjene vremena, odnosno suše i oluje, nisu prirodna pojava, pitanje je koje se uvijek iznova postavlja nakon neuobičajenih vremenskih prilika, kakvima upravo svjedočimo u Hrvatskoj.


Profesor dr. Velimir Abramović, čovjek koji se bavi istraživanjem ostavštine izumitelja Nikole Tesle i analizom primjene njegovih tehnoloških otkrića tvrdi da su američki znanstvenici zloupotrijebili neka Teslina otkrića, te ih koriste za izazivanje oluja, poplava, potresa te u druge neljudske svrhe, a slično razmišlja i Krešimir Mišak, urednik emisije Na rubu znanosti.

”U emisiji ‘Tesla za 21. stoljeće’ ugostio sam profesora Abramovića, koji je već godinama posvećen proučavanju rada Nikole Tesle, ionosferom i svime onim čime se Tesla bavio. Abramović je o toj tematici napisao i knjigu i ono što sam pročitao i čuo od njega doista je u skladu s činjenicama. Uistinu postoje brojne činjenice i indicije koje idu u prilog teoriji da je HAARP program ustvari oružje koje može utjecati i na vrijeme, te izazivati katastrofe poput poplava i potresa.

Poznato je da je još šezdesetih ili sedamdesetih godina prošlog stoljeća jedan profesor pred američkim Kongresom govorio o ideji korištenja programa koji bi se koristio Teslinim otkrićima i ionosferom, nakon čega se o tome više ništa u javnosti nije moglo čuti niti pročitati. Kasnije je jedna mala kompanije pobjedila na natječaju za rad na tom programu, a potom i ta vijest nestaje iz vidokruga šire javnosti.

Devedesetih je američki znanstvenik hrvatskih korijena Nick Begich o opasnostima koje sa sobom donosi program HAARP progovorio u knjizi ‘Angels, don’t play this haarp’ (Anđeli, ne svirajte tu harfu). U to su vrijeme (devedesetih) postrojenja HAARP postojala samo na izoliranoj Aljasci (Begich je s Aljaske). Takva, odnosno još modernija postrojenja kasnije su izgrađena diljem svijeta, pa danas i u mnogim europskim gradovima imamo HAARP antene, a odnedavno i u mjestašcu Barajevo pokraj Beograda”, izjavio je – nakon lanjskih poplava – Krešimir Mišak za jedan portal.

Dodao je da je dr. Begich o svojim saznanjima, odnosno o klimatskom HAARP oružju, sredinom prvog desetljeća ovog stoljeća govorio i u Europskom parlamentu, nakon čega je EP donio rezoluciju po kojoj se brani razvoj takvih oružja. No, ta je rezolucija, kazao je Mišak, ostala mrtvo slovo na papiru, jer Europski parlament nema znatnog utjecaja na američku politiku.

”Poznato je da je u vrijeme katastrofe na Haitiju američka vojska radila vježbu na temu: katastrofa na Haitiju. I baš se u to vrijeme razoran potres i dogodio, pa je vježba prerasla u stvarnu akciju. Mnogi analitičari tvrde da je katastrofu izazvao HAARP sustav. Prije nekoliko godina katastrofalne su suše pogodile Iran, nakon čega je iransko vodstvo optužilo vladu SAD-a za namjerno izazivanje suše upravo uz pomoć HAARP programa.

Nemoguće je, dakako, na sudu dokazati da se radi doista o HAARP-u. Jer kako dokazati uzrok poplave ili potresa? No samo iz činjenica: da se o toj tehnologiji odavno razmišljalo, da se ta tehnologija u SAD-u nedvojbeno razvijala, te da se razmišljalo da se HAARP tehnologija koristi i kao oružje, može se zaključiti da postoji realna mogunost da se to o čemu govore Nick Begich, Velimir Abramović i mnogi drugi, doista i događa”, smatra Mišak.

A koji je cilj ovakvih klimatskih napada?

”Neki tvrde da se radi o početku svjetskog rata koji ovaj put nije usmjeren na države, već na čovječanstvo. Po toj teoriji HAARP program samo je dio šire priče, uz koju ide i genetski inženjering, financijski inženjering, te druge slične pojave usmjerene protiv čovjeka i čovječanstva, smatra Krešimir Mišak, novinar i urednik koji godinama istražuje slične teme.
 
(dnevno.hr/uredio:nsp)

Filed under: KLIMA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,