Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » ZAPANJUJU─ćA LJEKOVITA MJE┼áAVINA ZA O─îI: Vitaminska bomba ruskog oftalmologa za pobolj┼íanje vida

ZAPANJUJU─ćA LJEKOVITA MJE┼áAVINA ZA O─îI: Vitaminska bomba ruskog oftalmologa za pobolj┼íanje vida

aloe-sirupAkademik Fllatov savjetovao je svoje pacijente da koriste, pored bolni─Źkog lije─Źenja, ovu ─Źudotvornu mje┼íavinu, a svi koji su ga probali bili su zapanjeni rezultatima

┼áezdesetih godina pro┼ílog stolje─ça, na klinici za o─Źne bolesti, pored redovitog lije─Źenja i medicinske terapije, jedan ruski lije─Źnik, oftalmolog i kirurg Vladimir Petrovi─Ź Fllatov savjetovao je pacijente da pripremaju mje┼íavinu po receptu alternativne medicine, kako bi pobolj┼íali vid ili sprije─Źili daljnja slabljenja.

Nakon ┼íto je on otkrio recept pacijentima, ljudi su po─Źeli masovno da ga koristiti i imali su vrlo pozitivna iskustva.

SASTOJCI:
Napravite mješavinu od:
-100 gr soka aloe
-500 gr zdrobljenih jezgri oraha
-300 gr meda
-soka od 3-4 limuna

Sve što vam je potrebno da biste napravili ovu ljekovitu mješavinu jeste 100 g soka aloe (aloe arborescens, koji ćete sami napraviti od biljke), 500 g zdrobljenih oraha, 300 g meda i sok od 3-4 limuna.


Prvo napravite sok od aloe: Izre┼żite ve─çe donje i srednje listove, ostavljaju─çi netaknut vrh biljke i gornjih 3-4 lista. Isprati ohla─Ĺenom prokuhanom vodom, ukloniti ┼íiljke s listova i narezati listove na sitne komadi─çe. Ispre┼íajte, istrljajte i iscijedite sok kroz duplu gazu ili kroz sokovnik.

Ova mje┼íavina uzima se tri puta dnevno, 30 minuta prije jela po 1 ju┼ínu ÔÇőÔÇő┼żlicu. Konzumira se stalno dok ne do─Ĺe do pobolj┼íanja vida. Osim toga, ovaj napitak je prava vitaminska bomba – ja─Źa cijeli organizam.

Savjet: Akademik Fllatov preporu─Źivao je da oprane listove ne re┼żete odmah, nego ostavite na tanjuru i dr┼żite u hladnjaku 10-12 dana.

U ovim uvjetima se u stanicama aloe formiraju tvari poznate kao “biogeni stimulatori”, koje bude aktivnost stanica aloe. Nakon toga, listove ponovo operite i slijedite gore navedeni postupak. Od takvih listova mo┼żete pripremiti i biostimulativni sok aloe.

Napomena: Treba znati da je sok aloe kontraindiciran i ne preporu─Źa se kod akutnih bolesti bubrega, gastrointestinalnog trakta, posljednjeg tromjese─Źja trudno─çe, kod upalnih procesa ┼żenskih spolnih organa, kod bolesti kardiovaskularnog sustava i fazi dekompenzacije, tuberkuloze i hemoroida.

Va┼żno: Biljka aloe ne smije biti mla─Ĺa od 2-3 godine.
 
(uspesnazena.com,youtube/uredio:nsp)

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , , ,