Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, TEHNOLOGIJA I ZNANOST » VREMENSKO ORU┼ŻJE SVUDA OKO NAS: Nexrad HAARP u Ma─Ĺarskoj kriv za povijesne vru─çine na Balkanu?

VREMENSKO ORU┼ŻJE SVUDA OKO NAS: Nexrad HAARP u Ma─Ĺarskoj kriv za povijesne vru─çine na Balkanu?

vru─çine-balkanNesnosne vru─çine i tropske temperature koje su u Hrvatskoj, Srbiji, Bosni ovih dana “debelo” se pribli┼żile 40 Celzijusa, u─Źinile su srpanj povijesnim rekorderom, a maksimalne temperature zraka su u─Źinile Balkan toplijim i od Afrike. A jo┼í nas ─Źeka kolovoz koji je 2012. bio jo┼í gori. O─Źito je da radarske antene rade punom parom na “Balkanskom termi─Źkom pojasu”

HAARP antenski sustav pored mnogo utjecaja na okoliš ali i mentalnu svijest, ima utjecaja i na klimu i klimatske promjene.

Ljeto je ve─ç po─Źelo, a ekstremno visoke temperature od 40 stupnjeva u srpnju ─çe se mo┼żda i nastaviti u kolovozu, nisu ne┼íto ┼íto je uobi─Źajeno za podru─Źje regije Balkana, a pogotovo ne u tako dugom trajanju. Slike dolje je prenesene sa www.meteoalarm.info

Usporedimo li dvije donje slike iz 2012. i 2015. dolazimo do zaklju─Źka da su identi─Źne i da su HAARP antene stvarno u funkciji manipulacije vremena za ovo podru─Źje!

Iako je Srbije prepuna radarskih postrojenja, (mo┼żete pogledati na linku ispod), ─Źini se da Ma─Ĺarska ovaj put tjera oblake i stvara velike vru─çine na ovim podru─Źjima. No, istina je da je Balkan na globalnoj karti geoin┼żenjeringa ozna─Źen kao podru─Źje smanjene precipitacije. Karta postoji i geoin┼żenjering postoji, no mnogi ljudi misle da to jp┼í spada pod teoriju zavjere.

KARTA GEOIN┼ŻENJERINGA ZA BALKAN – SMANJENA PRECIPITACIJA (STVARANJE SU┼áE)

http://www.novi-svjetski-poredak.com/wp-content/uploads/2013/12/Geoinzenjering-Croatia.jpg

VRU─ćINE NA BALKANU – SLU─îAJNO ILI NAMJERNO?

HAARP Balkan suša2012. Velike vrućine na Balkanu

satelit-haarp-balkan2015. Velike vru─çine na Balkanu -┬á slu─Źajnost sa 2012.?

HAARP su istra┼żiva─Źka postrojenja koja se koriste za istra┼żivanje i testiranje tehnologije koja su potom primijenjena (instalirana) na svim NEXRAD vremenskim radarskim postajama diljem zemalja

U Americi je odavno poznato da ovaj antenski sustav mo┼że utjecati na klimu.

Ma─Ĺarske NEXRAD HAARP radarske stanice u Budimpe┼íti i blizu grada Nyregyhaze rade ve─ç punom snagom mjesec dana, ┼íto je ─Źudno s obzirom da nisu tako radile ve─ç godinama. Radarsku HAARP aktivnost mo┼żete vidjeti na linku┬á http://www.pogodynka.pl/radareuro

MADJARSKA-HAARP

madjarska-nexradMa─Ĺarski HAARP ne samo da zra─Źi iznad dozvoljene razine, nego dugotrajno┼í─çu zra─Źenja ba┼í u ovo ljetno doba

Mo┼żete i─çi na vladine web stranice i vidjeti na koji na─Źin “na─Źin” posebna NEXRAD stanica operira i na koliko dugo.

Vidjet ─çete da na mnogim stanicama pi┼íe “nepoznat na─Źin rada”.

RADARSKA NEXRAD HAARP POSTROJENJA U EUROPI – www.eumetnet.eu/radar-network (link)

To su na─Źini na kojima se provode HAARP vremenske kontrole u suradnji sa nano ─Źesticama metala koje se ┼ípricaju iz zrakoplova uvo─Ĺenju preko aerosola koje se koriste za potrebe geo-in┼żenjerina.

HAARP instaliran u svako ja─Źe meteorolo┼íko postrojenje!

NEXRAD impulsi energije tih “meteorolo┼íkih” stanica se danas mogu usmjeravati, upravljati, polarizirati, a mogu stvoriti i rotaciju.

Sada razmislite koliki je broj postaja u pogonu, zamislite ┼íto mogu u─Źiniti sada s vremenskim uvjetima.

To je razlog zašto su se velika HAARP postrojenja poput onog na Aljasci htjela zatvoriti. Ona više nisu potrebna.

Oni su nau─Źili da sve ┼íto im je potrebno je samo ugraditi novu tehnologiju u svaku NEXRAD meteorolo┼íku radarsku stanicu i TO JE TO!

Oni ─çe tada imati me─Ĺunarodnu mre┼żu “HAARP” postaja koja mo┼że manipulirati oluje, vremenske fronte, i ciklone, da bi rezultat bile velike temperature poput trenutne na Balkanu, i povijesne poplave koje su se desile 2014.

Ako obratite li pozornost na web stranice i prikaze Nacionalnih Vremenskih Doppler radarskih stanica ponekad ─çete uhvatiti njihovu aktivnosti, iako su stvarno dobri u skrivanju svojih aktivnosti iz podataka, da bi ih pro─Źistili i zatim pripremili za javnost.

Ukoliko se skoncentrirate na satelitske snimke radarskih aktivnosti, vidjet ─çete ┼íto se. Vi ─çete svjedo─Źiti neke vrlo neobi─Źne aktivnosti.

Nekoliko puta, pre─Źesto da se govori kao slu─Źajnost … ─çemo vidjeti te┼íke vremenske uvjete (tornada, jake nalete vjetra i tu─Źe) na podru─Źjima na kojima se uo─Źila energetska aktivnost i bljeskovi zraka NEXRAD radarskih stanica. Nevrijeme se obi─Źno doga─Ĺa u roku 48 sati od emitiranja visoke frekvencije iz baznih stanica sa zemlje (obi─Źno su to zemaljske NEXRAD RADAR stanice). (slika iznad)

Vrlo vjerojatno taj elektromagnetski puls zagrijava atmosferu, i/ili stvara lo┼íe vremenske uvjete popra─çene padalinama ili “pr┼żi” postoje─çe oblake i skre─çe ih sa putanje, te na odre─Ĺenim podru─Źjima stvara velike vru─çine i su┼íu. Energetski pulsevi takvih HAARP radara izgledaju poput kruga “HAARP kruga” i razlikuju se po ja─Źini signala.
 

 

 
 
(geoengineeringwatch.org,youtube/:nsp)

Filed under: Featured, TEHNOLOGIJA I ZNANOST · Tags: , , , , , , , , , , , , ,