Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, TEHNOLOGIJA I ZNANOST » VREMENSKO ORUŽJE SVUDA OKO NAS: Nexrad HAARP u Mađarskoj kriv za povijesne vrućine na Balkanu?

VREMENSKO ORUŽJE SVUDA OKO NAS: Nexrad HAARP u Mađarskoj kriv za povijesne vrućine na Balkanu?

vrućine-balkanNesnosne vrućine i tropske temperature koje su u Hrvatskoj, Srbiji, Bosni ovih dana “debelo” se približile 40 Celzijusa, učinile su srpanj povijesnim rekorderom, a maksimalne temperature zraka su učinile Balkan toplijim i od Afrike. A još nas čeka kolovoz koji je 2012. bio još gori. Očito je da radarske antene rade punom parom na “Balkanskom termičkom pojasu”

HAARP antenski sustav pored mnogo utjecaja na okoliš ali i mentalnu svijest, ima utjecaja i na klimu i klimatske promjene.

Ljeto je već počelo, a ekstremno visoke temperature od 40 stupnjeva u srpnju će se možda i nastaviti u kolovozu, nisu nešto što je uobičajeno za područje regije Balkana, a pogotovo ne u tako dugom trajanju. Slike dolje je prenesene sa www.meteoalarm.info

Usporedimo li dvije donje slike iz 2012. i 2015. dolazimo do zaključka da su identične i da su HAARP antene stvarno u funkciji manipulacije vremena za ovo područje!

Iako je Srbije prepuna radarskih postrojenja, (možete pogledati na linku ispod), čini se da Mađarska ovaj put tjera oblake i stvara velike vrućine na ovim područjima. No, istina je da je Balkan na globalnoj karti geoinženjeringa označen kao područje smanjene precipitacije. Karta postoji i geoinženjering postoji, no mnogi ljudi misle da to jpš spada pod teoriju zavjere.

KARTA GEOINŽENJERINGA ZA BALKAN – SMANJENA PRECIPITACIJA (STVARANJE SUŠE)

http://www.novi-svjetski-poredak.com/wp-content/uploads/2013/12/Geoinzenjering-Croatia.jpg

VRUĆINE NA BALKANU – SLUČAJNO ILI NAMJERNO?

HAARP Balkan suša2012. Velike vrućine na Balkanu

satelit-haarp-balkan2015. Velike vrućine na Balkanu -  slučajnost sa 2012.?

HAARP su istraživačka postrojenja koja se koriste za istraživanje i testiranje tehnologije koja su potom primijenjena (instalirana) na svim NEXRAD vremenskim radarskim postajama diljem zemalja

U Americi je odavno poznato da ovaj antenski sustav može utjecati na klimu.

Mađarske NEXRAD HAARP radarske stanice u Budimpešti i blizu grada Nyregyhaze rade već punom snagom mjesec dana, što je čudno s obzirom da nisu tako radile već godinama. Radarsku HAARP aktivnost možete vidjeti na linku  http://www.pogodynka.pl/radareuro

MADJARSKA-HAARP

madjarska-nexradMađarski HAARP ne samo da zrači iznad dozvoljene razine, nego dugotrajnošću zračenja baš u ovo ljetno doba

Možete ići na vladine web stranice i vidjeti na koji način “način” posebna NEXRAD stanica operira i na koliko dugo.

Vidjet ćete da na mnogim stanicama piše “nepoznat način rada”.

RADARSKA NEXRAD HAARP POSTROJENJA U EUROPI – www.eumetnet.eu/radar-network (link)

To su načini na kojima se provode HAARP vremenske kontrole u suradnji sa nano česticama metala koje se špricaju iz zrakoplova uvođenju preko aerosola koje se koriste za potrebe geo-inženjerina.

HAARP instaliran u svako jače meteorološko postrojenje!

NEXRAD impulsi energije tih “meteoroloških” stanica se danas mogu usmjeravati, upravljati, polarizirati, a mogu stvoriti i rotaciju.

Sada razmislite koliki je broj postaja u pogonu, zamislite što mogu učiniti sada s vremenskim uvjetima.

To je razlog zašto su se velika HAARP postrojenja poput onog na Aljasci htjela zatvoriti. Ona više nisu potrebna.

Oni su naučili da sve što im je potrebno je samo ugraditi novu tehnologiju u svaku NEXRAD meteorološku radarsku stanicu i TO JE TO!

Oni će tada imati međunarodnu mrežu “HAARP” postaja koja može manipulirati oluje, vremenske fronte, i ciklone, da bi rezultat bile velike temperature poput trenutne na Balkanu, i povijesne poplave koje su se desile 2014.

Ako obratite li pozornost na web stranice i prikaze Nacionalnih Vremenskih Doppler radarskih stanica ponekad ćete uhvatiti njihovu aktivnosti, iako su stvarno dobri u skrivanju svojih aktivnosti iz podataka, da bi ih pročistili i zatim pripremili za javnost.

Ukoliko se skoncentrirate na satelitske snimke radarskih aktivnosti, vidjet ćete što se. Vi ćete svjedočiti neke vrlo neobične aktivnosti.

Nekoliko puta, prečesto da se govori kao slučajnost … ćemo vidjeti teške vremenske uvjete (tornada, jake nalete vjetra i tuče) na područjima na kojima se uočila energetska aktivnost i bljeskovi zraka NEXRAD radarskih stanica. Nevrijeme se obično događa u roku 48 sati od emitiranja visoke frekvencije iz baznih stanica sa zemlje (obično su to zemaljske NEXRAD RADAR stanice). (slika iznad)

Vrlo vjerojatno taj elektromagnetski puls zagrijava atmosferu, i/ili stvara loše vremenske uvjete popraćene padalinama ili “prži” postojeće oblake i skreće ih sa putanje, te na određenim područjima stvara velike vrućine i sušu. Energetski pulsevi takvih HAARP radara izgledaju poput kruga “HAARP kruga” i razlikuju se po jačini signala.
 

 

 
 
(geoengineeringwatch.org,youtube/:nsp)

Filed under: Featured, TEHNOLOGIJA I ZNANOST · Tags: , , , , , , , , , , , , ,