Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » Cjepivo protiv svinjske gripe izazvalo je oštećenje mozga kod više od 800 djece širom Europe

Cjepivo protiv svinjske gripe izazvalo je oštećenje mozga kod više od 800 djece širom Europe

svinjska-gripa-cjepljenje“Poricanje ozljeda izazvanih cijepljenjem (to je osobito opasan oblik obmanjujuće pseudo znanosti) je današnja mantra farmaceutski kontroliranih medija. Oni uključuju sve uobičajene medijske prostitutke … Svi oni se jednostavno pretvaraju da loša cjepiva nikada nisu naudila djeci … nadajući se da će i u budućnosti javnost … ostati dovoljno glupa da će i dalje vjerovati u “općeprihvaćenu istinu” (a koja je naravno propagandna laž) “sva su cjepiva sigurna”.”

Cjepivo protiv svinjske gripe izazvalo je oštećenje mozga kod više od 800 djece širom Europe

Portal NaturalNews:

Cjepivo protiv svinjske gripe izazvalo je oštećenja na mozgu kod više od 800 djece diljem Europe pa je britanska vlada pristala platiti 90 milijuna dolara odštete ovim žrtvama u sklopu nagodbe zbog oboljenja uzrokovanih tim cjepivom.

Radi se o istom onom cjepivu protiv svinjske gripe za koje je cjelokupan globalan mainstream medijski sektor inzistirao da nikada ne uzrokuje nikakvu štetu, istovremeno ismijavajući sve kritičare. Od šarlatanske znanstvene rubrike u Washington Post-u do oglasa proizvođača cjepiva na čitavim stranicama New York Times-a, tada je svaki američki “glavni” medij potpuno i postojano poricao mogućnost ozljeda cjepivima, strastveno zagovarajući otrovna cjepiva koja dokazano štete djeci.

“Diljem Europe, do sada znamo za više od 800 djece koja su se razboljela od cjepiva”, javlja International Business Times.

Cjepivo je izazvalo narkolepsiju i katapleksiju kod stotina djece. Oba oboljenja su neurološka oštećenja uzrokovana od strane dodataka u cjepivima koji uključuju živu, aluminij, MSG (Monosodium Glutamat poznat i kao konzervans E621), antibiotike pa čak i formaldehid.

Dalje i sam IBTimes navodi:

Narkolepsija utječe na ciklus spavanja kod oboljelih te im dozvoljava pojedinačno trajanje sna od najviše 90 minuta ono također izaziva i padanje u nesvijest tijekom dana. Oboljenje oštećuje mentalne funkcije i pamćenje, također može dovesti do halucinacija i drugih mentalnih bolesti.

Katapleksija kod oboljelih uzrokuje gubitak svijesti do kojeg dolazi zbog pojačanih emocija, uključujući čak i trenutak kada su se samo nasmijali.

Za bolje razumijevanje problematike savjetujemo Vam da pogledate na YouTube-u objavljeni animirani edukativni video “Kada bi proizvođači automobila radili kao proizvođači cjepiva” (engleski: “If car companies operated like vaccine companies”):

Djeca oštećenog mozga postoje i u Norveškoj

“Norveška ima više od 170 prijavljenih slučajeva djece oboljele od narkolepsije nakon primanja cjepiva Pandemrix”, javlja Global Post. “Vlada je do sada obeštetila 86 žrtava sa 13 milijuna dolara, uključujući i 60 djece …”.

Poput kampanje u SAD-u odrađivalo se medijski i svugdje drugdje, putem širenjem paničnih vijesti vezanih uz svinjsku gripu od strane WHO-a (Svjetske zdravstvene organizacije) i CDC-a (Center for Desease Control) to jest njihove nacionalne inačice u drugim državama u svrhu stvaranja atmosfere straha radi prodaje što više cjepiva. (Podsjeća li Vas ovo na vijesti o pojavi ospica u Disneyland-u?)

Kao što Global Post piše:

Tada u 2009-toj, norveške zdravstvene vlasti pozvale su sve, a ne samo rizične skupine, da uzmu cjepivo pošto je proglašena pandemije svinjske gripe od strane Svjetske zdravstvene organizacije (WHO).

Više od 2 milijuna Norvežana, ili 45 posto stanovništva zemlje, dobili su Pandemrix putem dotada neviđene kampanje cijepljenja. Cjepivo je proizvedeno od strane britanskog farmaceutskog giganta GlaxoSmithKline (GSK) te je upotrebljeno za inokulaciju oko 30 milijuna ljudi u 47 europskih zemalja.

Štetno cjepivo omogućilo je velikim farmaceutskim kompanijama povećanu prodaju lijekova

Nevjerojatno, ali čak i ona djeca koja su oštećena cjepivom postala su novi veliki izvor prihoda tim istim farmaceutskim tvrtkama.

Svi slučajevi koji se pojavljuju u medijima govore da djeca oštećena neispravnim cjepivima trebaju još više lijekova. Na primjer, kao što Global Post javlja:

Tove Jensen, čiji je sin razvio jaku narkolepsiju nakon primanja cjepiva, također želi odštetu od GSK.

“Situacija je užasna”, kaže ona. “Jer je on 100 posto nesposoban. Ne znam da li će biti bolje, a sada je on na toliko puno lijekova. No, nadamo se da će se nešto dogoditi, da će naš sin dobiti svoj život natrag.”

Slično piše i IB Times:

Peter Todd, odvjetnik koji je zastupao mnoge od podnositelja zahtjeva, izjavio je za Sunday Times: “… Žrtve ovog cjepiva imaju neizlječivo cjeloživotno oboljenje i briga o njima zahtjeva veliku količinu lijekova.”

Drugim riječima, djeca koja su oštećena cjepivom stvaraju još više profita velikim farmaceutskim tvrtkama zbog novonastale bolesti! To je savršeno zao način zarađivanja za industriju koja se ponaša poput mafije.

GlaxoSmithKline cjepivom protiv svinjske gripe oštetio je mozgove i zdravstvenom osoblju

“Među onima koji su pogođeni je i NHS (National Health System, engleska inačica hrvatskog HZZO-a) zdravstveno osoblje pa mnogi danas ne mogu raditi svoj posao zbog simptoma koje je izazvalo cjepivo”, izvještava IBTimes. “Oboljeli zdravstveni radnici će tužiti Vladu zbog milijuna u izgubljenim prihodima.”.

Iste novine dalje nastavljaju:

Među (onim koji su oštećeni) je i Josh Hadfield, 8, iz Somerset-a, koji uzima Anti-narkolepsijske lijekove koji koštaju 20.000 američkih dolara godišnje, a sve da bi ostao budan tijekom školskog dana.

“Ako ga nasmijem, on se samo sruši. Njegovo pamćenje je sve lošije. Ne postoji lijek. On kaže da želi da se uopće nije niti rodio. Osjećam se nevjerojatno krivom što sam mu dopustila da se cijepi”, požalila se njegova majka Caroline Hadfield, 43.

Unatoč upozorenju Europske agencije za lijekove iz 2011-te protiv korištenja cjepiva na one ispod 20 godina starosti, jer studija ukazuje na 13 puta veći rizik od narkolepsije u cijepljene djece, GSK je odbio priznati vezu između njihovog cjepiva i pakla u obitelji Hadfield.

Ipak, mediji pod kontrolom farmaceutskih kompanija tvrde da NEMA oboljele djece u Americi

Ako 800 djeca imaju trajno oštećenje mozga uzrokovano cjepivom protiv svinjske gripe u Velikoj Britaniji i diljem Europe, koliko je onda američke djece oboljelo zbog tog cjepiva ili drugih cjepiva u Americi?

Prema tako zvanim mainstream medijima kontroliranim od strane farmaceutskih kompanija broj oboljele djece je NULA.

Poricanje ozljeda izazvanih cijepljenjem (to je osobito opasan oblik obmanjujuće pseudo znanosti) je današnja mantra farmaceutski kontroliranih medija. Oni uključuju sve uobičajene medijske prostitutke poput Washington Posta, New York Timesa, CNNa i tako dalje i tako dalje. Svi oni se jednostavno pretvaraju da loša cjepiva nikada nisu naudila djeci … nadajući se da će i u budućnosti javnost u SAD ostati dovoljno glupa da će i dalje vjerovati u “općeprihvaćenu istinu” (a koja je naravno propagandna laž) “sva su cjepiva sigurna”.

Upravo sada, u Velikoj Britaniji i širom Europe postoji 800 djece za koju je dokazano da su im životi uništeni zbog cjepiva protiv svinjske gripe a koja nikada više neće voditi normalan život. Svake godine, u desecima tisuća ranije zdrave djece dijagnosticira se autizam. Industrija cjepiva uništava generacije djece čineći ono što je Robert Kennedy Jr. ispravno nazvao “holokaust” a koji kupljeni mediji prikrivaju.

Zar to nije zločin nad djecom?

Sram može biti sve one kupljene urednike i profesionalne lažljivce u mainstream medijima koji zataškavaju istinu o industriji koja sakati i ubija na tisuće naše djece. Imaju li uopće čovječnosti?
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
 
(cijepljenje.info,youtube/uredio:nsp)

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,