Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » NASA OPET UHVAĆENA U LAŽI BILO JE SAMO PITANJE VREMENA: Fotografije s Plutona su podvala. Ovo je najveća laž u povijesti!

NASA OPET UHVAĆENA U LAŽI BILO JE SAMO PITANJE VREMENA: Fotografije s Plutona su podvala. Ovo je najveća laž u povijesti!

pluton_srceNa šaljiv način se žele prikriti laži koje ljudi svakodnevno otkrivaju, laži “svemirske” agencije koja nema veze sa svemirom

Čim smo vidjeli prve fotografije Plutona koje je snimila NASA-ina sonda New Horizons, počeli smo odbrojavati minute do prve sulude teorije internetskih znalaca koji će nam “otvoriti oči”, nazvati nas ovcama i ustvrditi da je sve jedna velika podvala

Nismo dugo čekali, a internet nas ponovno nije razočarao i već je prepun “plutonskih budalaština”, ali moramo im dati medijski prostor jer tako su prokleto zabavne.

Ovo je najobičnije vrijeđanje inteligencije. Sve ovo vjerojatno je snimljeno u nekom studiju u Burbanku”, govori autor videa koji se pojavio na YouTube i u kojem se “dokazuje” da su fotografije lažne.

Njegov dokaz? Budući da on iz svog dvorišta teleskopom bolje vidi daleko udaljeniji Jupiter nego NASA bliži Pluton, sve je to najobičnija podvala. Naravno, sve su to gluposti koje nemaju veze s mozgom, ali zabavno ih je gledati kako se trude dokazati svoju teoriju u samo sedam i pol minuta, navode nekritičari, i samouvjereni urotnici.

I dok se on bakće Jupiterom i teleskopom iz svog dvorišta, neki idu korak dalje i tvrde da je Pluton – hologram.

“Pluton? Samo se vi zabavljajte s ovom lažnom CGI fotkom. Ovo je najveća laž u povijesti!!! Probudite se!”, “naivni ste”, “šteta što su sve NASA-ine misije podvala” i “ne vjerujte hologramima” samo su neki od komentara brojnih korisnika Twittera.

Foto: NASA

No, svi su oni mačji kašalj za čovjeka koji donosi nepobitne dokaze. Naime, po njegovoj teoriji Pluton ni ne postoji, a sve su to smislili, pogađate – iluminati.

“Osnove. Bilo koje nebesko tijelo koje ne možete sa Zemlje vidjeti teleskopom je lažno. Samo ova činjenica dokazuje da je Pluton izum iluminata. Iluminati su koristili NASA-u i sovjetsku svemirsku agenciju kako bi serijski proizvodili podvale kao što je ova s Plutonom”, govori TruthIsNeverTooHorrible koristeći neprobojnu logiku.

Ali to nije sve.

Postoje i oni koji vjeruju da je NASA uistinu snimila “sporne” fotografije, ali da se radi o velikom pokušaju zataškavanja koji su oni, naravno, raskrinkali. Naime, NASA jest snimila fotke, ali pokušali su prikriti pravu istinu – na Plutonu su otkrivene izvanzemaljske građevine.

No koliko ovakve teorije zavjere bile zabavne konsipratorima i urotnicima, na kraju si morate postaviti pitanje, vjerujete li NASA-i, “svemirskoj” agenciji koja se bavi izvorima pitke vode na Zemlji, koja se bavi klimom na zemlji i koja je nastala na temeljima nacističkih znanstvenika? Znate li da je NASA nedavno zaposlila stotine vrhunskih Photoshop stručnjaka? Pogađajte zašto!
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 

 
 
(index.hr,youtube/uredio:nsp)
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=22236"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]
[facebook]

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , ,