Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, TEORIJE ZAVJERE » Zapanjujući video otkriva da je napad na WTC Tornjeve Blizance u New Yorku lažiran

Zapanjujući video otkriva da je napad na WTC Tornjeve Blizance u New Yorku lažiran

tornjevi-blizanci-wtcDokazi pokazuju da se krstareći projektil koji dolazi iz pravca Južnog Tornja morao srediti photoshopom, kako bi se prekrila slika “trupa zrakoplova” i kako bi se gledatelj uvjerio da je avion čudesno preživio put kroz čeličnu strukturu, izašavši neoštećeno na drugom kraju

Pojavio se skup snimaka s više kamera koji pokazuje kako je trebao izgledati trup zrakoplova koji je neoštećen dolazio iz pravca Južnog Tornja.

Sve ovo djeluje prilično uvjerljivo dok se ne suočimo s činjenicom da je ovakav događaj nemoguć i da su mediji međusobno surađivali kako bi pogrešno predstavili slike i priču, koristeći razne lažne svjedoke i obradu slika kako bi prikrili pravu istinu laži o 11. rujna.

Negdje u šestoj minuti snimke možete uočiti kako različiti kutovi kamera otkrivaju “projektil” koji dolazi iz pravca Južnog Tornja.

Navodni putnički avion koji je pogodio Južni Toranj ponašao se više kao daljinski upravljan “projektil” koji je obrađen photoshopom da bi izgledao kao komercijalni Boeing 767. Pogreške pri obradi slike otkrivaju “pravi” projektil u nekoliko kadrova.

“Ja sam bivši zrakoplovni kapetan sa preko 9.000 sati letenja, kako na Boeingu 747-400, tako i na Boeingu 737-300.

avion-WTCNakon proučavanja snimaka s Youtube-a, mogu bez oklijevanja reći da je zrakoplov pod brojem B-767 radijskom kontrolom (bez pilota) usmjeren ka zgradi Svjetskog trgovačkog centra.

“Čahura” postavljena na dnu aviona, proizvedena je od strane korporacije “Martin Marietta” u Los Angelesu. Ovu čahuru zrakoplovstvo SAD koristi za opremanje zrakoplova 22 godine unatrag i jasno se može vidjeti u amaterskim snimkama, trenutak prije sudara s tornjem”, ispričao je kapetan Thomas Detheridge, bivši pilot komercijalnih letova.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 

 

 
(webtribune.rs,youtube/uredio:nsp)

Filed under: Featured, TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , , ,