Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Bankarski sustav » Evo ┼íto morate u─Źiniti prije najavljenog financijskog kolapsa ove jeseni!

Evo ┼íto morate u─Źiniti prije najavljenog financijskog kolapsa ove jeseni!

kriza-mirovineVa┼íe fizi─Źko zlato i srebro neka uvijek bude u va┼íem posjedu. Ako nije u va┼íem posjedu, kao da i nije va┼íe!

Vode─çi ekonomski stru─Źnjaci najavili bankrot cijelog sustava krajem rujna/po─Źetkom listopada, a navije┼íten je globalni ekonomski kolaps koji ─çe za zauvijek promijeniti ekonomsku, sociolo┼íku i geopoliti─Źku sliku ┼żivota na Zemlji.

To je jako utjecati na ┼żivote obi─Źnih malih ljudi.

Poznati ameri─Źki investitor i kandidat za ministra financija u vladi Richarda Nixona, Jim Sinclair, na svojoj internet stranici jsmineset.com, ve─ç godinama pi┼íe o nadolaze─çem kolapsu i o GOTS-u (Get Out of the System).

GOTS je prema Sinclairu plan za ubla┼żavanje posljedica nadolaze─çeg kolapsa. Izme─Ĺu ostalih Sinclair pi┼íe o za┼ítinim mjerama koje bi mali ─Źovjek trebao poduzeti prije kolapsa u nakani da koliko toliko ubla┼żi njegove posljedice.

Da ne tra┼żite po internetu, donosimo vam GOTS listu (“Lista za bijeg iz sistema”)

 • Ako ve─ç niste, nabavite si malo poljoprivedno imanje sa ku─çicom i obradivom zemljom za uzgoj vo─ça i povr─ça
 • Nabavite si auto sa dizel motorom ili auto na plin ili na struju. Napravite si ┼íto ve─çi spremnik za skladi┼ítenje dizel goriva
 • Nabavite si solarne panele za proizvodnju struje te agregat sa ┼íto ve─çim spremnikom goriva za va┼íe poljoprivedno imanje
 • 33% va┼íe likvidne imovine (gotovine i sl.) neka bude u fizi─Źkom zlatu i srebru
 • Va┼íe fizi─Źko zlato i srebro neka uvijek bude u va┼íem posjedu. Ako nije u va┼íem posjedu, kao da i nije va┼íe
 • Ako ula┼żete u dionice, imajte potvrdu o vlasni┼ítvu u dokumentiranom i ovjerenom obliku
 • Ako ula┼żete u obveznice i sli─Źne investicijske instrumente, istog trena povu─Źite va┼í novac iz njih
 • Dr┼żite kod sebe gotovinu za 6 mjeseci teku─çih tro┼íkova. Kreditne i debitne kartice vam ne─çe biti od velike koristi kad se kolaps dogodi
 • Otplatite, koliko god je to mogu─çe, ┼íto ve─çi dio va┼íe hipoteke
 • Otplatite ┼íto ve─çi dio ili, ukoliko je to mogu─çe, cijele va┼íe dugove.
 • Otplata duga je jako bitna. Iskustva hiperinflacije u Weimarskj republici u Njema─Źkoj 1920-ih nam govore da ─Źak i propast banaka nije zna─Źila nestanak duga/kredita nego su isti jednostavno bila reprogramirani prema vrijednosti zlata NAKON kolapsa. Kupovna/otplatna mo─ç 98-99% stanovni┼ítva ─çe biti znatno smanjena

U SLU─îAJU KOLAPSA NA VA┼áU MIROVINU MO┼ŻETE ZABORAVITI

grcka--mirovinePo Sinclairu, gore navedene radnje treba u─Źiniti odmah, jer kad se kolaps dogodi, jednostavno ne─çemo imati vremena. Osobno ne vjerujem, ali u cijelosti niti isklju─Źujem kroz kra─çe razdoblje, stanje dru┼ítva u stilu Pobje┼ínjelog Maxa.

Duboko vjerujem da se radi o dobro promi┼íljenom i organiziranom kolapsu kojem je cilj prouzro─Źiti kontrolirani kaos kako bi se ljudima ┼íto lak┼íe nametnuo paket mjera Novog, kona─Źnog, svjetskog poretka. I ne zaboravite da je krajni cilj tog poretka apsolutna kontrola svih vidova ┼żivota svakog pojedinca.

Po ve─ç stolje─çima proku┼íanom receptu, vladaju─çe elite stvaraju kaos kako bi napa─çene mase tj. mali ─Źovjek vapio za redom.

A koja ─çe biti cijena reda? Gubitak slobode i potpuna kontrola na┼íih ┼żivota.
 
Za neupu─çene, ovo se ina─Źe zove “Bank Run”, iliti “Potr─Źi u banku po svoje pare zbog straha da ne bi ostao bez njih”

 
 
(dnevno.hr,youtube/uredio:nsp)
 
 
PRETHODNI ─îLANAK
Share

Filed under: Bankarski sustav · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,