Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » Nova nada za oboljele: Kokosovo ulje liječi uspješno rak debelog crijeva u rekordnom roku!

Nova nada za oboljele: Kokosovo ulje liječi uspješno rak debelog crijeva u rekordnom roku!

kokosovo-ulje-rakPotencijal kokosovog ulja u borbi protiv raka tek je nedavno otkriven

Najnovija laboratorijska istraživanja pokazuju kako je glavni sastojak kokosovog ulja – laurinska kiselina zaslužna za uništenje 93 posto stanica raka debelog crijeva – i to u nekim slučajevima za samo 48 sati tretmana, piše healthy-holistic-living.com

Kokos ispod ljuske krije lijek za rak?

Laurinska kiselina je, piše “Health Living”, otrovala stanice raka istodobno oslobađajući oksidativni stres (višak kisikovih radikala) i smanjujući razinu glutationa koji stanice raka trebaju kako bi se zaštitile od viška kisikovih radikala.

Odavno je poznato da je kokosovo ulje odlično sredstvo u borbi protiv mnogih bolesti.

Dok smo se tek sada otkrili da je kokosovo ulje puno potencijala za borbu protiv raka, njegove brojne zdravstvene beneficije su već dobro razotkrivene putem medicinskih istraživanja.

Ono je pravi lijek protiv mnogih virusa, bakterija, gljivica i parazita. Dobar je za probavu, jetru, kao i kožu i zarastanje rana.

Kokosovo ulje od nedavno se koristi i kod liječenja srčanih bolesnika, protiv Alzheimera, ali i dijabetesa, kao što je prikazano na primjeru podizanja razine HDL kolesterola što je blagotvorno kod žena, poboljšava njihov LDL:HDL omjer, a rezultiralo je vrhunskim mršavljenjem ..

To također može biti učinkovita pomoć za dijabetes, kao što je prikazano na podizanje razine kolesterola HDL blagotvornim kod žena, poboljšati njihov LDL: HDL omjer, a rezultiralo vrhunskim mršavljenjem i smanjenjem trbušne masti.

Iako ova studija ne govori kako je kokosovo ulje stopostotni lijek za rak, govori kako je u prirodi mnogo namirnica koje nam mogu pomoći u borbi protiv bolesti i više istraživanja koje možemo učiniti i više informacija koje možemo podijeliti s drugima nam daju mogućnosti da se eventualno pronađu lijekovi i preventivne mjere pomoću majke prirode umjesto da jednostavno stavlja našu vjera u ruke medicinske zajednice koja ima samo jedan pristup bolesti.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(healthy-holistic-living.com,youtube/uredio:nsp)

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , , , ,