Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, TEORIJE ZAVJERE » CURIOSITY JE NA ZEMLJI: NASA objavila fotografiju sa Marsa na kojoj se vidi sjenka ljudske figure snimljene kako namješta robota!

CURIOSITY JE NA ZEMLJI: NASA objavila fotografiju sa Marsa na kojoj se vidi sjenka ljudske figure snimljene kako namješta robota!

NASA-MARS-FOTOUkoliko je to bila sjena koja jako liči na čovjekovu, pitanje je da li je NASA uopće bila na Marsu ili je to ponovo snimano sve u Nevadi?!

Kontroverze oko toga da li postoji život na Marsu podgrijala je fotografija koju je objavila NASA, a koja ide u prilog tvrdnji teoretičara zavjere da nismo sami u svemiru.

Na fotografiji se vidi kako nešto nalik ljudskoj figuri namješta robota “Curiosity”, koji vrši istraživanja na Marsu, a sjena koja se nadvila nad robotom ima ljudski oblik.

Sudeći po fotografiji u pitanju je muški figura, koja ima odijelo, ne nosi kacigu i vidi se da ima kratku kosu, i da na leđima drži bocu s kisikom.

Pored onih koji tvrde da ovo može biti dokaz da postoji život izvan Zemlje, drugi su uvjereni da je “Curiosity” vjerojatno na Zemlji i da je fotografija snimljena dok čiste robota.

Ovo potkrepljuje činjenicu da takve stvari vrebaju iz sjene i igraju se našom maštom – rekao je Nigel Watson, autor priručnika o NLO istragama.

Da podsjetimo, na temelju podataka koje je “Curiosity” prikupio, znanstvenici su u prosincu ustanovili da na Marsu ima metana, ali da je njegova koncentracija u atmosferi vrlo promjenljiva.

Metan na Marsu pokreće pitanje postojanja nekadašnjih ili sadašnjih jednostavnih oblika života. On bi, također, mogao biti i proizvod geoloških izvora, pada kometa ili nečeg sasvim drugog.

Sve je u redu da se NASA igra našom maštom, ali dok ne krene predviđati katastrofe na Zemlji, kao što je nedavno počela, NASA postaje veliki manipulator, koji radi u službi masonerije.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
 
(24sata.rs,youtube/uredio:nsp)
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=21871"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]
[facebook]

Filed under: Featured, TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , , , , , ,