Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » LAŽ ILI ISTINA? Američka Vlada priznala NLO fenomen: Incident iz Rendleshama autentičan

LAŽ ILI ISTINA? Američka Vlada priznala NLO fenomen: Incident iz Rendleshama autentičan

UFO-NLOPo prvi puta u povijesti američka je vlada de facto priznala da NLO-i, u čije se postojanje toliko dugo sumnjalo, doista postoje

John Burroughs u prosincu 1980. godine u šumi kod engleskoga mjestašca Rendleshama doživio je susret s letjelicom nepoznatog podrijetla te je pritom ozlijeđen, a američko ministarstvo ratnih veterana sada mu je te ozljede i priznalo, osiguravši mu sve pripadajuće beneficije za invaliditet.

Događaj iz šume kod Rendleshama u Ujedinjenom Kraljevstvu vjerojatno je najopsežnije dokumentiran i najvažniji susret s NLO-om u povijesti.

NLO je viđen tri noći zaredom, a vidjeli su ga članovi američkih vojnih snaga stacionirani u bazama Britanskog kraljevskog ratnog zrakoplovstva Bentwaters i Woodbridge, u blizini engleskog grada Ipswicha. Bile su to dvije najveće NATO-ove zračne vojne baze na vrhuncu Hladnog rata.

NLO je zabilježen na radaru, a fizički dokaz pronađen je na mjestu gdje je viđen da slijeće. Dokaz su bili tragovi u smrznutome tlu i tragovi gorenja na površini stabala. Britansko ministarstvo obrane nakon toga je zabilježilo „znatno više vrijednosti radijacije od prosječnih“.

Vojnik američkih zračnih snaga John Burroughs prve je noći iz neposredne blizine svjedočio pojavi NLO-a.

Premda je američka vlada dugi niz godina poricala da se ovaj incident dogodio, 2006. godine britanska je vlada skinula oznaku tajne sa studije o NLO-ima koju su provele tajne službe (pod kodnim nazivom Projekt Condign), u kojoj se navodi sljedeće: Događaj iz Rendleshamske šume/Bentwatersa primjer je incidenta za koji bi se moglo ustvrditi da je uslijed njega nekoliko promatrača vjerojatno bilo izloženo radijaciji zbog neidentificiranog zračnog fenomena duže nego što je to slučaj kod normalnih viđenja takvih pojava.

John Burroughs bio je jedan od tih promatrača izloženih radijaciji neidentificiranog zračnog fenomena u šumi kod Rendleshama u prosincu 1980. Međutim, unatoč tome što se i u izvješću britanskih obavještajnih službi navodi da je John bio izložen takvom zračenju, američka vlada godinama je zavlačila njegov slučaj: njega, njegovog odvjetnika i dva američka senatora.

Sada, nakon nekoliko desetljeća ustrajne borbe, američka vlada konačno je priznala da je John Burroughs u Rendleshamskoj šumi pretrpio ozljede koje su mu uništile zdravlje te njegove zdravstvene tegobe povezala s NLO-om s kojim je ondje doživio bliski susret. U tom zanimljivom preokretu cijeli njegov liječnički dosje iz tog doba kad je služio u Engleskoj još uvijek nosi oznaku tajne.

Vezano za potez ministarstva ratnih veterana, John je izjavio: ‘U siječnju 2015., nakon godina i godina teškog truda, Ministarstvo je u potpunosti stalo uz mene. Trebao mi je netko tko će se izboriti za moj slučaj, netko tko se neće bojati izložiti riziku da mi pomogne. Imao sam sreće. Pronašao sam dvoje ljudi koji će se prihvatiti moga slučaja: to su moj odvjetnik Pat Frascogna te senator John McCain i njegovi suradnici.

Zahvaljujući naporu koji su uložili otišao sam na operaciju srca koja mi je spasila život; zamijenjen mi je teško oštećeni prednji mitralni zalistak, kao posljedica radijacije nepoznatog letećeg objekta, te rješenja Ministarstava obrane i ratnih veterana u kojima mi priznaju da sam ozlijeđen na vojnoj dužnosti u prosincu 1980.’

Izvor: uređeno prema objavi za medije Pata Frascogne, odvjetnika umirovljenog narednika američkih vojnih snaga Johna Burroughsa, 22. veljače 2015.; objavljeno na internetskoj stranici Earthfiles.com
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(nexus-svjetlost.com,youtube/uredio:nsp)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , , , , , ,