Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » Pomije┼íajte ova tri sastojka i vi nikada vi┼íe ne─çete strijepiti od raka

Pomiješajte ova tri sastojka i vi nikada više nećete strijepiti od raka

skurkuma-rakNe postoji ni jedan drugi prirodni sastojak u svijetu koji je u─Źinkovitiji za smanjenje upala u organizmu osim kurkume

Ako budete koristitie ova tri sastojka svaki dan, gotovo sigurno ne postoji mogu─çnost dobivanja bilo koje vrste tumora, prenosi healthylifetricks.com

Recept je sljede─çi:

Pomije┼íajte 1/4 ┼żli─Źice kurkume s pola ┼żli─Źice maslinovog ulja. Pri tome dodajte ve─çi prstohvat svje┼żeg crnog papra. Ova tri sastojka pomije┼íajte u ┼íalici.

Mo┼żete konzumirati ovu samu mje┼íavinu, ali i dodavati u razna jela, juhe i salate. Samo sigurni da ako ih koristite u kuhanim jelima, da se ovi sastojci ne kuhaju previ┼íe, najbolje ih dodajte na samom kraju. Ako ih pijete same, pomije┼íajte s malo vode.

Ali ┼íto to─Źno sprje─Źava rak i ┼íirenje raka?

Svo znanje le┼żi u kurkumi. Kurkuma je za─Źin u obliku ┼żutog praha, ┼íto je jedna komponenta curryja.

Njene antiupalno sposobnosti su nevjerojatno mo─çne.

Nema drugog prirodnog sastojka u svijetu koji je u─Źinkovitiji za smanjenje upale u tijelu od kurkume.

Novije studije su otkrile da kurkuma spre─Źava mnoge vrste raka kao ┼íto je kolorektalni karcinom, rak prostate, rak mozga.

U eksperimentima primijenjenim na mi┼íevima, pokazalo se da su mi┼íevi izlo┼żeni kancerogenim kemikalijama razvili nekoliko vrsta raka.

Kurkuma ima samo jednu manu, a to je da je kurkuma te┼íko razgradiva u probavnom traktu. Stoga, idealna kombinacija za lije─Źenje i prevenciju raka je kurkuma sa paprom i ─Ĺumbirom.

Biber prema istra┼żivanjima pove─çava u─Źinkovitost kurkume za 200% posto. Da bi se uspje┼íno sprije─Źio rak i uni┼ítile stanica raka, ovu mje┼íavinu treba koristiti svaki dan u mnogim prilikama.

Koristite ga ┼íto ─Źe┼í─çe jer nema nuspojava.
 

 
(webtribune.rs,youtube/uredio:nsp)

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , ,