Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » Pomiješajte ova tri sastojka i vi nikada više nećete strijepiti od raka

Pomiješajte ova tri sastojka i vi nikada više nećete strijepiti od raka

skurkuma-rakNe postoji ni jedan drugi prirodni sastojak u svijetu koji je učinkovitiji za smanjenje upala u organizmu osim kurkume

Ako budete koristitie ova tri sastojka svaki dan, gotovo sigurno ne postoji mogućnost dobivanja bilo koje vrste tumora, prenosi healthylifetricks.com

Recept je sljedeći:

Pomiješajte 1/4 žličice kurkume s pola žličice maslinovog ulja. Pri tome dodajte veći prstohvat svježeg crnog papra. Ova tri sastojka pomiješajte u šalici.

Možete konzumirati ovu samu mješavinu, ali i dodavati u razna jela, juhe i salate. Samo sigurni da ako ih koristite u kuhanim jelima, da se ovi sastojci ne kuhaju previše, najbolje ih dodajte na samom kraju. Ako ih pijete same, pomiješajte s malo vode.

Ali što točno sprječava rak i širenje raka?

Svo znanje leži u kurkumi. Kurkuma je začin u obliku žutog praha, što je jedna komponenta curryja.

Njene antiupalno sposobnosti su nevjerojatno moćne.

Nema drugog prirodnog sastojka u svijetu koji je učinkovitiji za smanjenje upale u tijelu od kurkume.

Novije studije su otkrile da kurkuma sprečava mnoge vrste raka kao što je kolorektalni karcinom, rak prostate, rak mozga.

U eksperimentima primijenjenim na miševima, pokazalo se da su miševi izloženi kancerogenim kemikalijama razvili nekoliko vrsta raka.

Kurkuma ima samo jednu manu, a to je da je kurkuma teško razgradiva u probavnom traktu. Stoga, idealna kombinacija za liječenje i prevenciju raka je kurkuma sa paprom i đumbirom.

Biber prema istraživanjima povećava učinkovitost kurkume za 200% posto. Da bi se uspješno spriječio rak i uništile stanica raka, ovu mješavinu treba koristiti svaki dan u mnogim prilikama.

Koristite ga što češće jer nema nuspojava.
 

 
(webtribune.rs,youtube/uredio:nsp)

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , ,