Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » Očistite začepljene arterije i eliminirajte loš kolesterol ovim receptom

Očistite začepljene arterije i eliminirajte loš kolesterol ovim receptom

našitak-kolesterolMješavina tri jednostavna elemenata će vam pomoći u liječenju začepljenja arterija i otklonit sve naslage masti u krvi

Ovaj napitak se priprema od češnjaka, limuna i đumbira.

Ova kombinacija tri fantastično zdrave i lake namirnice imat će pozitivan utjecaj na vaše cjelokupno zdravlje, piše healthylifetricks.com.

Recept ovog nevjerojatnog eliksira je koristan jer sprečava aterosklerozu, opći zamor, kontrolira povišenu mast u krvi, jača imunitet, sprečava i liječi infekcije i prehlade, čisti jetru i poboljšava funkciju enzima jetre, stopira kretanje slobodnih radikala i mnoge druge bolesti koje su povezane sa problemima srca i krvotoka.

U ovom napitku, sadržaj češnjaka, tj. njegov jak miris i okus, biti će potpuno neutraliziran zahvaljujući limunu i vodi!

Komponente za sadržaj ovog eliksira su sljedeće:

  • 4 velike glavice češnjaka (oko 40 češnja)
  • 4 limuna, neoguljena
  • korijen đumbira (3-4 cm) ili 2 žlice đumbira u prahu
  • 2l vode

Priprema:

Operite limun, a zatim ga narežite na komade. Ako nemate mogućnost nabaviti organski limun prvo ga potopite u jabučni ocat. Zatim ogulite češnjak i izblendirajte zajedno s limunom i đumbirom.

Blendirajte dok ne dobijete glatku i homogenu smjesu. Smjesu stavite u posudu, natočite 2 litre vode i zagrijte dok ne provri.

Promiješajte s vremena na vrijeme. Skinite sa štednjaka i ohladite. Na kraju procijedite i pretočite napitak u staklene boce.

Trošite ovaj eliksir svakodnevno. Trebalo bi piti najmanje 200 ml 2 sata prije obroka, ili ujutro prije doručka.

Voda, limun i toplina neutraliziraju aromu češnjaka. Prethodno protresite bocu da bi se gustoća sa dna izjednačila s tekućinom.

Ovo piće je nevjerojatno korisno za starije ljude. Vraća energiju i snagu, revitalizira tijelo, poboljšava cirkulaciju.
 

 
(webtribune.rs,youtube/uredio:nsp)

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , , ,