Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Novi Svjetski Poredak » “Anonymous Croatia” ponovo u akciji

“Anonymous Croatia” ponovo u akciji

anonymous croatiaKao dio medijske objave, našu stranicu su nedavno posjetila ćudna bića, naravno, stranica je bila OFFLINE i nije bila dostupna. Dakle o čemu se radi…

Bivša “Anonymous Croatia” ili sadašnja “Security Hacker Group” (FB stranica) ponovno je u akciji od strane osnivača i ownera “Viša Sila”. Da se vratimo u povijest kao što znate prije par godina ova organizacija rušila je vladine i bankovne portale, aplikacije, sustave i mnogo drugih online stvari kako doznajemo iz privatnih izvora oni su se podigli iz pepela.

Otkako su krenili srušili su oko 100-tinjak portala diljem svijeta u svega par dana dali će ovo biti poruka bankarima, vladi i drugim institucijama da rade svoj posao ili će ovo shvatiti kao šalu neke dječice, a kako su krenili mogli bi postati sve opasniji za vladu i institucije poput školstva, MUP-a i drugih institucija dali će nasa vlada ili bilo koja druga vlada diljem zemlje ovo shvatiti kao prijetnju doznajemo uskoro i dali će ovu poruku shvatiti kao ozbiljnu poruku da pojačaju sigurnost portala. STOJIMO U TOKU!

HAKERSKA skupina Security Hacker group na celu s “Visom Silom”, koja je nakon napada na list www.rtl.hr, www.hnb.hr, www.vlada.si, www.vlada.mk te ostale drzavne portale te dzihadistima objavila rat europi, Islamskoj državi i ostalim teroristima, održala je obećanje.

Ugasili su nekoliko web stranica Islamske države, a osvetnička akcija još traje. Hakeri su potvrdili da su srušili poznatu francusku terorističku stranicu ansar-alhaqq.net.

“Svaka web stranica ili email povezan s Islamskom državom i Bankarima je će na meti skupine, a pozivamo i sljedbenike da nam se pridruže u potrazi za teroristima”, poručuju Security Hacker Group

“Prije će bankari i zelenaši uništiti san slobodne Hrvatske nego svi vojnici Europe” Dr. Ante Starčević, 1888. godine.
 

 
 
(izvor:hrvatskenovosti.com,youtube/uredio:nsp)
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=21243"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]
[facebook]

Filed under: Novi Svjetski Poredak · Tags: , , , , , , , , ,