Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » CHEMTRAILS » Šokantno otkriće: Vojska ima dozvolu da zaprašivanjem iz zraka eksperimentira na ljudima

Šokantno otkriće: Vojska ima dozvolu da zaprašivanjem iz zraka eksperimentira na ljudima

morgelonova-bolest-chemtrailsČinjenica je da je atmosfera previše zagađena i da uzrokuje mnoge bolesti, a neke i potpuno nepoznate poput Morgelona

Morgelons je potpuno nepoznata bolest, pa je i takvo liječenje kao i prognoze. Nema specifičnih lijekova a manifestira se ranama po tijelu iz kojih često izlaze nepoznata vlakna. Oboljeli imaju dojam da im ispod kože puze crvi i insekti.

U SAD je registrirano 12 milijuna oboljelih, ali bolest je registrirana diljem svijeta kao i u Europi. Od službenih organa povodom ove bolesti nema objašnjenja, sve je obavijeno velom šutnje.

Zaprašivanje neba je evidentno i u Europi, ali o tome nema zvaničnih izvještaja. Mary Snow iz Arizone, je u svom dvorištu zatekla gomilu nepoznatih vlakana koja su sletjela poslije prolaska zrakoplova. Ona je pokupila uzorke i poslala na analizu.

U priloženom videu slijedi niz šokantnih detalja o cijelom slučaju, kao i činjenica da je sve s dozvolom države. Crno na bijelo je i priznanje da se radi o pokusima na stanovništvu i da za to postoji suglasnost nadležnih organa.

MISTERIOZNA BOLEST: Osjećate se kao da vam ispod kože gmižu crvi…

Znanost je podijeljena i dok jedni drže da se radi o kožnoj bolesti, drugi tvrde da je riječ o psihičkim problemima

Ima li 71-godišnja folk pjevačica Joni Mitchell Morgelonovu bolest, još uvijek se ne zna. Dijagnozu bi uskoro trebali potvrditi ili odbaciti liječnici u Los Angelesu.

Na rubu znanosti

Radi se naime o vrlo bizarnoj bolesti koja još uvijek nije dovoljno istražena, a pacijenti se žale da osjećaju kako im ispod kože ‘nešto gmiže’. Znanost je podijeljena i dok jedni drže da se radi o kožnoj bolesti, drugi tvrde da je riječ o psihičkim problemima. Neki pacijenti tvrde da im iz kože izlaze “crvi”. I Mitchel je prije dvije godine objavila da boluje od te bolesti koja joj je oslabila imunitet. Kazala je kako “raznobojna vlakna probijaju iz njezine kože”.

Također je dodala kako osjeća da joj je napadnut živčani sustav. Zbog toga je i prestala nastupati, a bolest se očito pojačala jer je prije nekoliko dana u nesvjesnom stanju prebačena u bolnicu.

Dermatolog prof. dr. Mihael Skerlev iz KBC-a Zagreb kaže da se takvi pacijenti, koji su više nego rijetki, moraju liječiti timski. Odnosno nužno je da u liječenju sudjeluju dermatolozi i psihijatri.

Inače, sam naziv bolesti Morgellons smislila je američka biologinja Mary Leitao koja je 2001. na koži svog dvogodišnjeg sina uočila ranice iz kojih izlaze vlakna. Svi se pacijenti žale na ozljede kože koje su popraćene svrbežom te vlaknima raznih boja koja izlaze iz kože. Pacijenti tvrde da imaju osjećaj da im ispod kože gmižu paraziti koji ih bodu ili grizu. Žale se i na kronični umor, bolove u mišićima te poremećaj koncentracije.

Profesor dermatologije dr. Norman Levine kaže kako je imao stotinjak takvih pacijenta, ali da su svi dobro reagirali na lijek koji se inače koristi u liječenju shizofrenije. Time, kaže, dokazuje da se radi o iluzijskoj parazitozi odnosno o hipohondrijskoj psihozi zbog koje pacijenti misle da je riječ o parazitima.

Povezana s bakterijama

No, suprotno Levineu, neki znanstvenici tvrde da bi ipak mogla biti riječ o bolesti povezanoj s bakterijama. Primjerice, jedno je istraživanje iz American Journal of Clinical Dermatology pokazalo da je dio pacijenata ima boreliju, bakteriju koju prenose krpelji, a koja uzrokuje tzv. Lajmsku bolest koja se također može manifestirati s neurološkim smetnjama.
 
*stisnite “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 

 
(jutarnji.hr,webtribune.rs,youtube.com/nsp)

Filed under: CHEMTRAILS · Tags: , , , , , , , , , , , , ,