Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » KLIMA » Savjetnik australskog premijera Abbotta: UN koristi klimatske promjene za uspostavu “Novog Svjetskog Poretka”

Savjetnik australskog premijera Abbotta: UN koristi klimatske promjene za uspostavu “Novog Svjetskog Poretka”

Maurice-NewmanKlimatske promjene su prijevara iza koje stoje Ujedinjeni narodi s ciljem da dokinu demokraciju i uspostave autoritarnu vlast, tvrdi glavni poslovni savjetnik australskog premijera Tony Abbotta

“To je dobro čuvana tajna, ali 95 posto klimatskih modela za koje nam kažu da dokazuju vezu između ljudske emisije CO₂ i katastrofalnog globalnog zatopljenja su nakon dva desetljeća temperaturne stagnacije dokazano pogrešne. To nije iznenađujuće,” napisao je Newman.

Građani svijeta su podvrgnuti ekstravaganciji klimatskih katastrofičara već skoro 50 godina.

U siječnju 1970. godine, magazin Life je na osnovu “solidnih znanstvenih dokaza” tvrdio da će do 1985. godine zagađenje zraka reducirati sunčevu svjetlost za 50%. Ustvari, u tom periodu, sunčeva insolacija je pala između 3 do 5%. U govoru 1971. godine Paul Ehrlich je rekao: “Da mogu biti kockar, uložio bih sav novac u to da Engleska neće više postojati do 2000. godien”

Premotajmo mal naprijed do ožujka 2000. godine kada je David Viner, visoki znanstveni istraživač u Climatic Research Unit, Univerziteta Zapadna Anglia, za The Independent izjavio: “Snijeg je danas stvar prošlosti”. U prosincu 2010. godine, Daily Mail je objavio vijest: “Najhladniji prosinac otkada je mjerenja. Temperature su se spustile do minus 10C, donoseći putnički kaos u Velikoj Britaniji”

Meteorološki biroi tvrde da imaju “homogenizirane” podatke s kojima se mogu nositi u javnosti. NASA-ina tvrdnja da je 2014. godina bila najtoplija godina otkada je mjerenja u povijesti je bila revizionirana, nakon rasprave, na vjerojatnost od 38%, a to znači da je NASA “pecala u mutnome”.

Zašto onda Ujedinjeni Narodi troše milijarde dolara godišnje na uzaludnu politiku klimatskih promjena? Možda Christiana Figueres, izvršni tajnik UN-a o promjeni klime ima odgovor?

Savjetnik australskog premijera Abbotta: UN koristi klimatske promjene za uspostavu “Novog Svjetskog Poretka”

Maurice Newman, rukovoditelj Vijeća za biznis i poduzetništvo, svoj stav iznosi u kolumni za The Australian u kojoj piše da su znanstveni modeli koji povezuju ljude s klimatskim promjenama pogrešni i da je pravi plan preuzimanje svijeta od strane UN-a.

“Ovo nema veze s činjenicama ili logikom. Ovo je o novom svjetskom poretku pod kontrolom UN-a,” napisao je Newman.

Australski ministar okoliša se brzo ogradio od motrišta iznesenih u kolumni, prenosi WAtoday. To nije gledište “koje bih ja izrazio, ali svaka osoba ima pravo na svoja stajališta,” rekao je Greg Hunt.

“Dobro čuvana tajna”

Newmanova kolumna je objavljena u trenutku kad u posjet Australiji dolazi Christiana Figueres, vodeća dužnosnica UN-a za pitanja klimatskih promjena.

“To je dobro čuvana tajna, ali 95 posto klimatskih modela za koje nam kažu da dokazuju vezu između ljudske emisije CO₂ i katastrofalnog globalnog zatopljenja su nakon dva desetljeća temperaturne stagnacije dokazano pogrešne. To nije iznenađujuće,” napisao je Newman.

“Zašto onda, s tako malo dokaza, UN inzistira da svijet potroši stotine milijardi dolara godišnje na nepotrebne smjernice o klimatskim promjenama?

Možda Christiana Figueres ima odgovor?,” nastavlja Newman u osvrtu objavljenom u petak koji završava pozivom Abbottovoj vladi da se odupre “režimu koji je protiv kapitalizma i slobode” i ne potpiše sporazum o klimatskim promjenama koji bi trebao biti usvojen u prosincu ove godine u Parizu.

Prije nego što je imenovan za savjetnika, Newman je bio šef ABC-a i Australske burze vrijednosnih papira.
 
*stisnite “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(index.hr,youtube.com/uredio:nsp)

Filed under: KLIMA · Tags: , , , , , , , , , , , ,