Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » KLIMA » Savjetnik australskog premijera Abbotta: UN koristi klimatske promjene za uspostavu “Novog Svjetskog Poretka”

Savjetnik australskog premijera Abbotta: UN koristi klimatske promjene za uspostavu “Novog Svjetskog Poretka”

Maurice-NewmanKlimatske promjene su prijevara iza koje stoje Ujedinjeni narodi s ciljem da dokinu demokraciju i uspostave autoritarnu vlast, tvrdi glavni poslovni savjetnik australskog premijera Tony Abbotta

“To je dobro ─Źuvana tajna, ali 95 posto klimatskih modela za koje nam ka┼żu da dokazuju vezu izme─Ĺu ljudske emisije COÔéé i katastrofalnog globalnog zatopljenja su nakon dva desetlje─ça temperaturne stagnacije dokazano pogre┼íne. To nije iznena─Ĺuju─çe,” napisao je Newman.

Gra─Ĺani svijeta su podvrgnuti ekstravaganciji klimatskih katastrofi─Źara ve─ç skoro 50 godina.

U sije─Źnju 1970. godine, magazin Life je na osnovu “solidnih znanstvenih dokaza” tvrdio da ─çe do 1985. godine zaga─Ĺenje zraka reducirati sun─Źevu svjetlost za 50%. Ustvari, u tom periodu, sun─Źeva insolacija je pala izme─Ĺu 3 do 5%. U govoru 1971. godine Paul Ehrlich je rekao: “Da mogu biti kockar, ulo┼żio bih sav novac u to da Engleska ne─çe vi┼íe postojati do 2000. godien”

Premotajmo mal naprijed do o┼żujka 2000. godine kada je David Viner, visoki znanstveni istra┼żiva─Ź u Climatic Research Unit, Univerziteta Zapadna Anglia, za The Independent izjavio: “Snijeg je danas stvar pro┼ílosti”. U prosincu 2010. godine, Daily Mail je objavio vijest: “Najhladniji prosinac otkada je mjerenja. Temperature su se spustile do minus 10C, donose─çi putni─Źki kaos u Velikoj Britaniji”

Meteorolo┼íki biroi tvrde da imaju “homogenizirane” podatke s kojima se mogu nositi u javnosti. NASA-ina tvrdnja da je 2014. godina bila najtoplija godina otkada je mjerenja u povijesti je bila revizionirana, nakon rasprave, na vjerojatnost od 38%, a to zna─Źi da je NASA “pecala u mutnome”.

Za┼íto onda Ujedinjeni Narodi tro┼íe milijarde dolara godi┼ínje na uzaludnu politiku klimatskih promjena? Mo┼żda Christiana Figueres, izvr┼íni tajnik UN-a o promjeni klime ima odgovor?

Savjetnik australskog premijera Abbotta: UN koristi klimatske promjene za uspostavu “Novog Svjetskog Poretka”

Maurice Newman, rukovoditelj Vijeća za biznis i poduzetništvo, svoj stav iznosi u kolumni za The Australian u kojoj piše da su znanstveni modeli koji povezuju ljude s klimatskim promjenama pogrešni i da je pravi plan preuzimanje svijeta od strane UN-a.

“Ovo nema veze s ─Źinjenicama ili logikom. Ovo je o novom svjetskom poretku pod kontrolom UN-a,” napisao je Newman.

Australski ministar okoli┼ía se brzo ogradio od motri┼íta iznesenih u kolumni, prenosi WAtoday. To nije gledi┼íte “koje bih ja izrazio, ali svaka osoba ima pravo na svoja stajali┼íta,” rekao je Greg Hunt.

“Dobro ─Źuvana tajna”

Newmanova kolumna je objavljena u trenutku kad u posjet Australiji dolazi Christiana Figueres, vode─ça du┼żnosnica UN-a za pitanja klimatskih promjena.

“To je dobro ─Źuvana tajna, ali 95 posto klimatskih modela za koje nam ka┼żu da dokazuju vezu izme─Ĺu ljudske emisije COÔéé i katastrofalnog globalnog zatopljenja su nakon dva desetlje─ça temperaturne stagnacije dokazano pogre┼íne. To nije iznena─Ĺuju─çe,” napisao je Newman.

“Za┼íto onda, s tako malo dokaza, UN inzistira da svijet potro┼íi stotine milijardi dolara godi┼ínje na nepotrebne smjernice o klimatskim promjenama?

Mo┼żda Christiana Figueres ima odgovor?,” nastavlja Newman u osvrtu objavljenom u petak koji zavr┼íava pozivom Abbottovoj vladi da se odupre “re┼żimu koji je protiv kapitalizma i slobode” i ne potpi┼íe sporazum o klimatskim promjenama koji bi trebao biti usvojen u prosincu ove godine u Parizu.

Prije nego što je imenovan za savjetnika, Newman je bio šef ABC-a i Australske burze vrijednosnih papira.
 
*stisnite “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kota─Źi─ç” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(index.hr,youtube.com/uredio:nsp)

Filed under: KLIMA · Tags: , , , , , , , , , , , ,